Zeiss kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Zeiss

Egyedi stílusú Nokia bemutató Berlinben

Első IFA szereplését stílusosan ünnepelte a HMD Global, a Nokia 8 londoni bemutatóját követően Németországban is kezükbe foghatták a kilátogatók a Nokia okostelefonok eddigi legjobbját. 

2017. szeptember 11. 11:39

A ZEISS beszáll a Nokia okostelefonok képalkotó megoldásainak fejlesztésébe

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona és a ZEISS együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja új képalkotási szabványok kialakítása az okostelefon-iparban. A hosszú távú megállapodás a ZEISS és a Nokia okostelefonok közös történetére és szakértelmére épül.

2017. július 7. 13:02

A Sony bemutatta az új FE 50mm F1.4 ZA full-frame fix objektívet

A Sony bemutatta az E-bajonettes fényképezőgépekhez készült full-frame Planar T* FE 50mm F1.4 ZA alap objektívet (SEL50F14Z modell).

2016. július 19. 07:59

Két új profi ZEISS objektív A - bajonettes Sony fényképezőgépekhez

A Sony egy normál és egy széleslátószögű ZEISS Vario-Sonnar lencsével bővítette az A-bajonettes fényképezőgépekhez tartozó kiegészítők termékportfólióját.

2015. április 30. 13:12

E -bajonettes full-frame objektívek Sony MILC-ekhez

A Sony E -bajonettes családja négy vadonatúj full - frame lencsével és további két full - frame átalakítóval bővül.

Kulcsszavak: objektív Zeiss Sony
2015. március 9. 11:37

3D-s LCD-szemüveg

A Zeiss kiadott egy olyan LCD-szemüveget, amely 3 dimenzióban jeleníti meg a képet a beépített képernyőn.

Kulcsszavak: 3D Zeiss
2010. szeptember 8. 10:02

120 éve gyárt fényképezőgép optikát a Zeiss

A neves német gyártó kiváló minőségű eszközeinek előállítása éppen 120 évvel ezelőtt kezdődött meg. Sokan nem tudják, hogy a cég eredetileg csak mikroszkópokkal foglalkozott, és az 1890-es profilbővítés tette közismerté a nevét.

Kulcsszavak: objektív +céginfo Zeiss
2010. március 26. 11:49

Zeiss objektív egy jó képért

A Zeiss nemzetközi fotópályázatot indít, melynek fődíja egy Carl Zeiss objektív. Hogy melyik, azt a nyertes dönti el, ami a patinás német gyártó kínálatát tekintve több millió forintos nyereményt is jelenthet.

Kulcsszavak: Zeiss fotó pályázat
2009. december 15. 21:45

A világ legnagyobb teleobjektívje készül Németországban

A világ legnagyobb magán felhasználású teleobjektívjét építik a Carl Zeiss vállalat egyik műhelyében Oberkochenben. Az objektív teljesítményét méretei is jelzik: közel két méter hosszú és 270 kilogrammot nyom. A híres vállalat egy magánmegbízótól kapta a megrendelést, akiről csak annyit lehet tudni, hogy hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni, és szereti messziről, saját környezetükben fényképezni a vadállatokat.

Kulcsszavak: objektív Zeiss
2009. július 16. 09:53

Távcsőfényképező a Carl Zeiss-től

A patinás vállalat egy teljesen új termékkategóriát hoz létre PhotoScope 85 T FL nevű modelljével, mely 15-45x-ös nagyításra képes, ugyanakkor egy beépített 7 megapixeles digitális fényképezőgép is található benne.

Kulcsszavak: Zeiss kamera objektív
2008. október 19. 11:00

Carl Zeiss videószemüveg hordozható eszközökhöz

A Carl Zeiss legújabb termékével az iPod és mobiltulajdonos felhasználóréteget akarja megcélozni, azok nagy képernyő utáni vágyának kielégítésére törekszik a most bemutatott videószemüveggel.

Kulcsszavak: Zeiss videó
2008. augusztus 21. 21:16

Elképesztő: Zeiss Apo Sonnar T* 4/1700 teleobjektív

Nemrég még a Sigma APO 200-500mm-es tekintélyt parancsoló objektívjét mutattuk be, amely nemcsak a méretei miatt méltó a figyelemre. Méret ide, méret oda, a Sigma óriási objektívje liliputinak mondható a Zeiss Guiness-rekord gyanús 1700mm-es teleobjektívjéhez képest, amely inkább fényképezőgéphez csatlakoztatható belépő szintű űrteleszkóp, mint hagyományos értelemben vett hosszú optika.

Kulcsszavak: fotó kamera objektív Zeiss
2007. március 23. 11:52

Tovább javult a Carl Zeiss az első üzleti félévben

A magyarországi érdekeltséggel is rendelkező német Carl Zeiss optikai és elektronikai konszern csütörtökön 67 millió eurós adózott eredményt jelentett az üzleti éve márciussal zárult első feléről, 130 százalékkal többet az egy évvel korábbihoz képest. A gyors növekedést a félvezetőipar részéről tapasztalt, vártnál nagyobb és tartósan növekedett kereslettel magyarázták, de úgy vélték, ez nem lesz jellemző az egész évre.

Kulcsszavak: Zeiss +céginfo
2005. június 17. 08:40

Jó üzleti év a Zeiss Műveknél

A tavaly szeptemberrel végződött üzleti évben az árbevétel 5 százalékkal 2,1 milliárd euróra emelkedett, az adózott eredmény 77 millió euró volt az egy évvel korábbi 16 milliót követően.

Kulcsszavak: Zeiss +céginfo
2005. február 17. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

No nem az ország élén, hanem az autókban. És pedál sem.  A Volkswagen a Genfi Autószalonban bemutatkozó I.D. VIZZION tanulmányában fogalmazta mega jövő egyéni mobilitásáról alkotott elképzelését. Elektromos hajtásrendszere különösen tisztává teszi e modellt a forgalomban, míg az automatizált vezetés biztonságossá és jóval kényelmesebbé avatja. Az I.D. VIZZION immár kormánykerék és látható kezelőelemek nélküli utastere az utazás és az időtöltés teljesen újszerű élményét kínálja.

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

Az idei Evolution konferencia számokkal és tényekkel, a gyakorlati oldalról megközelítve mutatja be, hogy a mindent felforgató üzleti változások nincsenek olyan messze, sőt számos alapelemük már most is létezik. 

2018. február 8. 10:28
cloudappsportal.com