Zuckerberg kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Zuckerberg

Berlinben programozni tanulhatnak a menekültek

Az MWC-t követő berlini útja során Mark Zuckerberg és felesége felkereste azt az iskolát  is (REDI School of Digital Integration), ahol a menekülteket tanítják programozni, és elbeszélgetett velük céljaikról, jövőképükről, és arról, hogy mi vezette őket arra, hogy programozást tanuljanak. 

2016. február 27. 13:47

Zuckerberg európai "turnéra" készül

Mint az a Facebook alapítója saját FB-oldalán néhány órája közreadta, rövidesen európai körútra indul. Barcelonában kezd, az MWC rendezvényen, majd kedvenc városába, Berlinbe utazik.

2016. január 25. 13:17

Barátok napja

Mark Zuckerberg kéri a fészbookozókat, hogy osszanak meg a barátságaikról történeteket, s ünnepeljék ezzel a Facebook 12. születésnapját február 4-én.

Kulcsszavak: Facebook Zuckerberg
2016. január 17. 14:22

Születésnap

Majd megnézzük február 4-én, hogy az alapító miként fogja ünnepelni a Facebook tizenkettedik születésnapját (az angolszász világban a tucat eléggé kerek szám), de úgy tűnik, nem csupán arra büszke. Magyar származású pulija, a "bestia" (Beast névre hallgat), épp most 5 éves, ráadásul - mint az látható/olvasható - most már komoly teendője is van: vigyáznia kell a "kishugára"...

Kulcsszavak: Zuckerberg
2016. január 11. 10:51

Zuckerberg idei kihívása a mesterséges intelligencia

Mark Zuckerberg tegnap este posztolta ki a Facebookra idei "fogadalmát": intelligenssé teszi háztartását úgy, hogy maga építi ki hozzá a szükséges eszközöket, a mesterséges intelligenciát.

Kulcsszavak: Zuckerberg AI
2016. január 4. 08:01

Zuckerberg jótékonyságra fordítja vagyona túlnyomó részét

Lemondani készül újonnan létrehozott jótékonysági szervezetének javára Facebook-részvényeinek 99 százalékáról a közösségi oldalt alapító Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan.

2015. december 2. 08:24

Zuckerberg 11 év alatt lett az egyik leggazdagabb amerikai

Ennyi idő kellett neki ahhoz, hogy bekerüljön az Egyesült Államok tíz leggazdagabb embere közé - derül ki a Forbes magazin 400-as listájából, amelynek első helyét immár huszonkettedszerre is Bill Gates szerezte meg.

Kulcsszavak: Zuckerberg
2015. október 1. 12:16

Kérdésekkel bombázták a Facebook-vezért

Mark Zuckerberg ismét kötélnek állt, és válaszolt a neki szegezett kérdésekre. A Townhall Q&A keretében feltett kérdésekre azonban ezúttal a Facebookon felelt.

Kulcsszavak: Facebook Zuckerberg
2015. július 1. 12:34

Kórházat neveznek el a Facebook-vezérről

A Facebook alapítója és felesége 75 millió dollárt (20,26 milliárd forintot) adományozott egy San Franciscó-i kórháznak, amely a jövőben Mark Zuckerberg és neje, Priscilla nevét viseli majd.

Kulcsszavak: Zuckerberg
2015. február 9. 10:32

Dél-Amerikával indul az ingyenes internet

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és Juan Manuel Santos kolumbiai elnök szerdán bejelentette, hogy a jövőben ingyenes internetezésre lesz lehetőségük a kolumbiaiaknak.

Kulcsszavak: internet Zuckerberg
2015. január 16. 08:27

Zuckerberg virtuális könyvklubot indított az olvasás népszerűsítésére

A Facebook feje, Mark Zuckerberg nemrég jelentette be 2015-ös kihívását, melynek célja, hogy az emberek többet olvassanak. Zuckerberg egy virtuális könyvklubot nyitott a Facebookon, hogy az embereket motiválja az olvasásra.

2015. január 5. 14:57

Jön a „dislike” gomb Facebookra?

Mark Zuckerberg, a Facebook feje mesélt az esetleges változási lehetőségekről a Facebookon. Elképzelhető, hogy a jövőben a „like” gomb további opciókkal egészülhet ki.

Kulcsszavak: Zuckerberg Facebook like
2014. december 15. 14:21

Miért mindig szürke pólóban látjuk Mark Zuckerberget?

Megfigyelték már, hogy a Facebook vezér mindig szürke pólóban van? Olyan, mintha minden nap ugyanazt a szettet aggatná magára. Kiderült, mi az oka ennek.

Kulcsszavak: Zuckerberg Facebook
2014. november 10. 15:22

Zuckerberg kínaiul a kínaiaknak: a Facebook már itt van

A Facebook már itt van Kínában - jelentette ki Mark Zuckerberg Pekingben, utalva arra, hogy a cége kínai vállalatokat népszerűsít a külföldi piacokon. A neves Tsinghua Egyetemen tartott fórumán azonban a közösségi oldal blokkolásának kérdése közvetlenül nem került szóba, helyette csütörtöki sajtóbeszámolók azt emelik ki, hogy a Facebook társalapítója nagyjából fél órán át tudott kínaiul társalogni.

Kulcsszavak: Zuckerberg Facebook Kína
2014. október 24. 12:56

Ingyen webelérést kínál Zambiában a Facebook Internet.org appja

„Internetet mindenkinek” – véli Mark Zuckerberg. A Facebook feje azonban nem csak mondja, tesz is ezért. Ennek jegyében most Zambiában tette elérhető Internet.org applikációját, mely ingyenes böngészét kínál számos területen.

2014. augusztus 1. 14:33

Zuckerberg a Madam Tussauds-ban

Mostantól Mark Zuckerberg élethű másával is találkozhatnak azok júniustól, akik San Franciscói Madam Tussauds múzeumban járnak. A Facebook-vezért zokni nélkül, törökülésben örökítették meg.

Kulcsszavak: Zuckerberg Facebook múzeum
2014. április 29. 08:41

10 éves a Facebook

Február 4-én volt pontosan 10 éve annak, hogy Mark Zuckerberg , Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz és Chris Hughes harvardi egyetemi szobájuk falai között megálmodták a Facebook közösségi oldalt, melynek azóta több mint egymilliárd felhasználója van világszerte.

2014. február 5. 11:46

Bill Gates: az egészség fontosabb, mint a technológia

A Microsoft egykori igazgatója egy, a Financial Timesnak adott interjúban elmondta, hogy bár magát technokratának vallja, vannak számára fontosabb dolgok is, mint a technológia.

2013. november 5. 14:32

Zuckerberg: Internetet mindenkinek!

Mark Zuckerberg technológiai óriásvállalatokkal szövetkezve kezdett nagyszabású projektbe, amelynek célja, hogy világszerte mindenki számára biztosítsa az internethozzáférést, mert a Facebook alapító szerint a kapcsolattartás mindenkit megillető jog.

2013. augusztus 22. 09:30

Biztonsági résre hívta fel a figyelmet a Zuckerberg Facebook oldalát feltörő hacker

Feltörte a cégalapító, Mark Zuckerberg Facebook-oldalát egy palesztin fiatalember, miután a közösségi portál informatikusai nem vették komolyan a biztonsági hiányosságokkal kapcsolatos észrevételeit - közölte hétfőn honlapján a CNN.

2013. augusztus 20. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás