aktivitás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: aktivitás

Új Android és egyre több felhasználó a Google háza táján

Tegnap a Google bemutatta Android operációs rendszerének legújabb verzióját, és természetesen az egyre figyelemreméltóbb számok is előkerültek a Google I/O fejlesztői konferencián.

2014. június 26. 14:25

A Facebooké a Moves fejlesztője

A Facebook felvásárolta az egyik legnépszerűbb aktivitáskövető- és naplózó alkalmazásként ismert Moves fejlesztőjét, a finn ProtoGeo Oyt. Jó hír, hogy iOS és Android platformokon továbbra is elérhető marad az app.

2014. április 25. 15:35

Közösségi médiamutatók hazánkban

A Kutatócentrum első negyedéves Web2.0 Report felméréséből kiderül, hogy a közösségi médiahasználók egyharmada mobilról és munka közben is közösségi életet él. Továbbra is a Facebook áll az élen.

2014. április 3. 16:02

Jót tett a Facebooknak az új like-dizájn

A Facebook nemrég  átkozmetikázta a „like” és „share” gombokat, amely úgy tűnik, sikeres próbálkozás volt. Nemzetközi szinten nőtt a kattintások száma.

2013. december 18. 11:08

Csökkent a hazai startup befektetési piac

Az InsiderBlog  értesülése szerint 2013-ban csökkent a hazai startup-okba befektető, Jeremie tőkealapok piaci aktivitása. 

2013. szeptember 18. 09:19

Mennyit lájkol egy átlag facebookozó?

A Socialbakers felméréséből kiderül, hány oldalt lájkol egy átlag facebookozó. Úgy tűnik, egyre többet. 2009 óta jelentősen növekedtek a számok.

2013. április 12. 15:26

Kétszer aktívabbak a fiatalok

Nem az evésről vagy a háziírásról van szó: tavalyhoz képest kétszer akkorára nőtt a kommunikációs aktivitásuk. Csak sajnos nem a személyes beszélgetések terén.

2012. október 24. 14:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás