autóverseny kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: autóverseny

Elektromos autók versenye a Hungaroringen

Abu Dhabit és Andorrát követi Magyarország az Eco Grand Prix versenynaptárában. A száz százalékban elektromos hajtású autók versenye a Hungaroringen június 1-jén egy 9 órás megbízhatósági futammal debütál, a program fő támogatója az Allianz. A futamon elindul Vogel Adrienn Kia Lotos kupagyőztes és Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző is. Az eseményt kísérő Allianz családi napon elektromos jármű kiállítás, autószimulátorok, tesztvezetés, bemutatók és Eco GP4 KIDS verseny várja az ingyenes programra látogatókat egész nap, 8-18 óra között.

2019. május 28. 11:13

56 játékos megy Abu Dhabiba, a Nismo PlayStation GT Academy Race Camp táborába

Abu-Dhabiban, a Formula 1-es Yas Marina pályán október 5-én kezdődött a NISMO PlayStation GT Academy európai Race Camp tábora. Az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dhabiban 11 európai ország 56 Gran Turismo-játékosa jön össze az intenzív, egyhetes versenyzői „kiképzőtábor” égisze alatt. 

2015. október 12. 11:22

Magyar résztvevő is van a napelemes autók Forma1-es versenyén

Három ezer kilométer a sivatagon keresztül, átszelve Ausztráliát: ez a World Solar Challenge verseny, melyre a világ legjobb egyetemeiről érkeznek hallgatók saját fejlesztésű és építésű járművekkel. Az októberi versenynek magyar résztvevője is van: a Kecskeméti Főiskola hallgatóiból álló csapat napelemes autóval áll rajthoz.

2015. augusztus 30. 10:33

Két másodperc alatt van százon a magyar diákok versenyautója

A napokban készült el a BME mérnökhallgatóiból álló Formula Racing Team első négykerék-meghajtású, elektromos autója, a FREC-005-ös.

2015. augusztus 22. 15:29

Michelisz Norbert digitálisan versenyzett a Dakar-rali sztárjával

Michelisz Norbert WTCC autóversenyző és Štefan Svitko, a Dakar-rali motorversenyzője digitálisan is megmérkőztek egymással. Egy videojátékban tesztelték képességeiket.

2015. június 23. 09:06

A kecskeméti főiskolások saját napelemes autóval versenyeznek a WSC-n

A kecskeméti főiskolások saját fejlesztésű napelemes autójukkal beneveztek a World Solar Challenge versenyre, amely során Ausztrálián keresztül 3 ezer kilométert kell megtenniük októberben.

2015. február 25. 12:20

Tizenöt ország mérnökhallgatóinak versenyautói a Formula Student Hungaryn

Tizenöt ország autóiparimérnök-hallgatói saját fejlesztésű és építésű versenyautókkal szállnak ringbe a Formula Student Hungaryn augusztus 21. és 24. között a győr-gönyűi kikötőben.

2014. augusztus 12. 14:46

Szuperszámítógépek a Forma 1-en

Talán kevesen tudják, de a Forma 1 történetében is fontos szerepet játszanak a szuperszámítógépek. A szuperintelligens, és szupergyors gépeket első sorban az áramlásdinamikai modellezés területén vetik be

2014. július 25. 15:38

Környezetbarát járművek versenye – MVM Energia Futam

Szombaton harmadik alkalommal rendezi meg az alternatív hajtású, környezetbarát járművek versenyét és seregszemléjét a Magyar Villamos Művek Zrt (MVM). A szeptember 21-ei futamon napelemes autók, különleges prototípusok, átalakított szériaautók, elektromos versenyautók és motorok versenyeznek majd a Lánchíd pesti oldalán, hogy megmutassák: már elérhető közelségbe került a fenntartható városi közlekedés. 

2013. szeptember 17. 16:25

Mérnökhallgatók versenyautói versengenek a győr-gönyűi kikötőben

A világ tekintélyes egyetemeinek autóipari mérnökhallgatói saját tervezésű és saját maguk építette versenyautókkal mérik össze tudásukat a Formula Student Hungary rendezvényen, amely csütörtökön kezdődött a győr-gönyűi kikötőben.

2013. augusztus 23. 09:42

Versenyre keltünk az S4 Minivel a Vodafone Smart Store-ban

Ma délelőtt a Vodafone Smart Store-ban mutatkozott be a Galaxy család új tagja, az S4 Mini. A Samsung új készülékével még az Asphalt 7 játékot is kipróbálhattuk.

2013. július 9. 16:23

Opel Dakar Team: informatika a sivatagban

A sivatagi hőség, a pusztító homok és a kietlen utak nem csupán az Opel Dakar Team-et, de a számukra nélkülözhetetlen informatikai eszközöket is próbára teszik. A Dakar-ralin rajthoz állt csapatot a vadonatúj Opel Mokka versenyautó mellett az idén egy tapasztalt IT szakember is támogatja a helyszínen. A versenyzők szervizkamionja ezúttal a tartalék alkatrészek mellett egy komplett irodát is visz magával a siker érdekében.

Kulcsszavak: autószolg autóverseny HP
2013. január 20. 09:22

Az 50 legjobb weboldal – sport

Augusztus 20-án tízrészes cikksorozatot indítottunk a Time magazin szerkesztői által kiválasztott 50 legjobb weboldalról , és megkezdtük a nyertesek ismertetést az öt legjobb zenei és videó portál  bemutatásával. Tegnap a családi és gyerekeknek szóló legjobb oldalak kerültek sorra. most a legnépszerűbb sportoldalak következnek.

Kulcsszavak: sport autóverseny TOP50
2011. augusztus 22. 11:31

LG-Red Bull Racing összefogás Formula 1-ben

Az LG Electronics mostantól a Red Bull Racing csapatszintű támogatója és technológiai partnere is a FIA Formula One világbajnokságban.

Kulcsszavak: LG autóverseny
2010. augusztus 3. 16:38

"Formula One - Versenyben a technológiával" címmel kiállítást hoz az LG Magyarországra

Az LG „Formula One – Versenyben a technológiával” címmel elsőként hozza el a régióba a nagy sikerű londoni Formula One kiállítást. A száguldó cirkusz és a csúcstechnológia szerelmesei testközelből csodálhatják meg a Formula One lenyűgöző versenyautóinak 50 évét bemutató autókollekciót és a dél-koreai gyártó legújabb csúcstechnológiás érdekességeit Budapesten 2010. július 3. és augusztus 1. között.

2010. június 20. 16:42

DRIFT lesz! Durva lesz!

Elszántabbak és egységesebbek, mint valaha. Új kedvencük a zöld és a fekete-fehér, himnuszukat már megénekelte egy feltörekvő rapper, náluk még mindig hátul hajt a kerék! A Monster és az Oakley támogatásával fogadjátok nagy szeretettel a tavalyi év legfüstösebb társulatát: színpadon újra a DRIFT!

Kulcsszavak: autóverseny
2010. április 15. 17:07

A mail2web.com szponzorálja a Porschét az amerikai Le Mans versenysorozaton

A SoftCom Technology Consulting Inc. cég mail2web.com elnevezésű ingyenes, webalapú e-mail alkalmazása bejelentette, hogy forgalmazási és szponzorálási szerződést kötött a Porsche Motorsport North America Inc. céggel.

2003. március 13. 22:02

Forma-1 - jó üzlet a hálón árulni

A Forma-1 és az internet szinte "kézenfogva" jár, erre kiváló példa - sok egyéb mellett - az egyik élistálló következetes üzletpolitikája.

2001. augusztus 28. 09:12

Beetle CrazyEgy sokszínű, de sajnos nem túl igényesen kidolgozott autóversenyt vettünk górcső alá. A játék a sokféle játékmóddal tűnik ki (pályaverseny, buggy, salak, ugratás, monster), és a grafikája is szépen sikerült.

2000. február 26. 05:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás