bank card kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: bank card

Mellőzhető a blokk aláírása a Visa új chip-kártyájával

Az új innovatív Visa Mini Chip-kártya nagyobb kényelmet, többféle fizetési lehetőséget és nagyobb biztonságot biztosít a Visa leendő és már meglévő ügyfelei számára.

Kulcsszavak: bank card bankkártya Visa
2004. november 7. 19:28

A magyarok csaknem 1 milliárd dollár értékben vásároltak Visa kártyával

A magyarok vásárlási szokásai modernizálódnak: egyre többen látják be, hogy nem szükséges készpénzt kivenniük az ATM-ből - sokkal egyszerűbb, ha a Visa kártyájukkal fizetnek.

2004. október 23. 11:01

Chameleon bankkártya-klónozó zsebkészülék

A Chameleon egymagában megoldást jelenthet bankkártyáink sokaságának helyettesítésére.

2004. március 8. 21:12

Kulcstartóra szerelhető MasterCard "Mini bankkártya"

[smallimage 1 left]Kulcstartóra szerelhető mini bankkártyát fejlesztett ki a MasterCard az USA-ban, mely alternatívaként szolgál a hagyományos méretű MasterCard kártyák mellett, és az összes kereskedelmi ponton elfogadásra kerül.

2003. szeptember 16. 20:16

Mobilizált Visa kártyák

A norvég mobilszolgáltató, a Telenor és a Visa együttműködési megállapodást kötött az m-commerce területén. A megállapodás szerint a Visa kártya tulajdonosainak lehetősége lesz szerződést kötni a Telenor MobilHande szolgáltatásával, és hitelkártyájukat használhatják, ha fizetni akarnak.

2003. február 13. 23:25

Kereskedelmi és Hitelbank - chippes bankkártyák

Chippel látja el a Kereskedelmi és Hitelbank az augusztus 1. után kiadott Visa classic dombornyomott kártyákat is. A tervek szerint 2002. szeptember 30-ig legalább 500 terminált vonnak be a legfejlettebb technológiájú szolgáltatásba.

2002. augusztus 12. 10:34

K and H Bank: már 25 ezer chipkártya a piacon

A Kereskedelmi és Hitelbank (K and H) ez év május közepe óta 25.000 Visa chipkártyát adott ki ügyfelei számára, az év végéig 500, chipkártyát is leolvasni képes terminált helyez ki a hitelintézet - tájékoztatott Horváth Magyary Nóra, a K and H Bank közkapcsolati és kommunikációs ügyvezető igazgatója.

2002. július 31. 07:50

Chipkáryát vezet be elsőként a K&H Bank

Tesztidőszakot követően a május 21-én tartott sajtótájékoztatón adta át az első három felhasználónak a Magyarországon most először megjelenő Visa Electron típusú többfunkciós chipkártyákat a Kereskedelmi és Hitelbank. A chipet leolvasni képes terminálokat folyamatosan helyezik ki a kereskedelmi partnerekhez (jelenleg két ilyen olvasó működik, egy a Hotel Hyattban, egy másik a Váci utcában), szeptemberre a bank vezetői szerint már 500 helyen biztosítják az országban a chipes elfogadást.

2002. május 21. 12:33

Hamarosan megjelennek Magyarországon a chipkártyák

A Kereskedelmi és Hitelbank (K and H) legutóbbi bejelentése szerint legkésőbb július végéig saját fejlesztésű chipkártyával jelenik meg a magyarországi pénzpiacon. A bank két év alatt teljes elfogadói hálózatában lehetővé teszi a chip-bankkártyák használatát.

2002. április 7. 22:20

Füttyöget és gyűjtöget

Új termék és egyben világújdonság is a szoftverfejlesztést minősítő amerikai CMM 3-as szintjét, s ezzel együtt új fejlesztési megbízásokat is megszerzett E-Group palettáján a személyazonosítás új eszköze, az Európában egyedül általa disztributált AudioSmartCard.

2002. március 28. 08:49

Közös Mol-OTP-Matáv törzsvásárlói program

Az OTP Bank, a MOL és a Matáv Multipont néven közös törzsvásárlói programot indít. A programban az OTP által kibocsátott közös bankkártyával lehet majd pontokat gyűjteni és fizetni.

2001. október 17. 07:47

IEB - biztonságos kártyahasználat

Az Inter-Európa Bank Rt. olyan mobiltelefon-alapú szolgáltatást vezet be, amellyel az ügyfelek folyamatosan felügyelhetik a bankkártyájukkal végrehajtott tranzakciókat, így az esetleges lopás esetén a visszaélés lehetősége minimálisra csökken.

2001. október 1. 08:25

Banktech 2001

A hazai banktechnikai szakkiállítások sorában minden bizonnyal az idei lesz a legnagyobb látogatottságú, mivel az utóbbi időben a bankszakma képviselői mellett a lakosság számára is érdekes újdonságokkal, bevált megoldásokkal jelennek meg a kiállítók. Idén új helyszínen, a kiállítók körében egyre népszerűbb SAP-csarnokban rendezik meg a Banktechet április 24. és 26. között.

A 12. alkalommal megnyíló kiállításon a hagyományosnak mondható technológiák mellett a csúcstechnikát képviselő újdonságokkal is találkozhatnak az érdeklődők, a részletes tematikában az e-banktól kezdve a CRM-en, az EDS-en, a bankkártyás rendszereken és a banki hardvereken keresztül a bankbiztonságig minden olyan terület szerepel, amely a pénzintézetek korszerű működéséhez szükséges. A kiállítás idején a szervezők „Adatvédelem, adatbiztonság a bankban" címmel háromnapos előadás-sorozatot rendeznek, a konferencia megnyitó előadását Sík Zoltán informatikai kormánybiztos tartja, majd a szakmai prezentációk következnek.

2001. április 13. 17:10

Biztonságosabb a VISA

A VISA USA szövetségre lépett az elektronikus biztonsági kérdésekkel foglalkozó Internet Security Systems (ISS) céggel. A megállapodás szerint az ISS vizsgálni fogja a VISA újonnan kifejlesztett Electronic Compliance Monitoring (ECM) rendszerét.

2000. november 3. 08:07

Rekord számú VISA kártyák Lengyelországban

Az elmúlt 18 hónapban 450%-kal emelkedett a lengyel bankok által kiadott VISA kártyák száma, és elérte az ötmillió darabot. Az adat alapján Lengyelország a nyolcadik Európában a VISA kártya tulajdonosok számát tekintve.

Kulcsszavak: bank bank card bankszolg
2000. október 10. 11:46

Fotex-K and H: biztonságos internetes vásárlások

A Fotex-csoport tagja, a S@feNet olyan új szolgáltatást fejlesztett ki, amely a világon egyedül állóként tökéletes biztonságot nyújt az interneten keresztül történő bankkártyás vásárlások során.

2000. szeptember 1. 09:46

Az idő (és a) pénz

A GO Software (www.gosoftinc.com) az iEC (Internet and Electronic Commerce Show) rendezvényen a Microsoft CryptoAPI titkosítási szabványon alapuló active-Charge fizetési megoldást mutatott be. Ezzel a Trans WorldWeb oldalán keresztül mindössze 4 másodperc alatt lehet egy fizetési tranzakciót lebonyolítani.

1999. augusztus 16. 10:04

Ki kezeli a pénztárcát?

Közös Elektronikus Pénztárca Specifikációkat (CEPS) Kezelő Konzorciumot alakított a CEPSCO Espanola, az Europay International, a Visa International és a német ZKA.

1999. augusztus 2. 10:46

KRIMINÁLEXPO - IT-SEC 99

"Kommunikáció a biztonságos világért, kommunikáció az integrációért!" jelmondattal rendezi meg a címbeli rendezvényt - informatikai és bűnüldöző szervezetek támogatásával - a Compexpo június 9-12. közt. A helyszín ezúttal a BME.

1999. június 13. 22:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás