contact center kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: contact center

Budapest Calling: az ügyfélszolgálati iparág kiállítása

Ma megnyílt a második Budapest Calling – Nemzetközi Call Center Szakkiállítás, amelyen az ügyfélszolgálati iparág vállalatai és szervezetei mutatják be szolgáltatásaikat. Az október 18-19-én rendezett szakkiállításon a legújabb trendek és fejlesztések mellett a bevált külföldi gyakorlatok és az iparági magyar innovációk kerülnek a középpontba. 

2011. október 18. 14:10

Felhőbe költözik az ügyfélszolgálat

 Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa után Kelet-Európa is egyre nagyobb contact center piaccal rendelkezik, ráadásul a piaci szereplők a felhő alapú rendszerek megjelenésével további élénkülést várnak. "Az ok persze nem feltétlenül az újszerű megoldások iránti nyitottság, sokkal inkább a költségoptimalizálás, hiszen a contact centerek kiszervezésével és az új technológia alkalmazásával korábban sosem látott méretű megtakarítások érhetők el" – mondja Papp László Dávid a Comforce Zrt. vezérigazgatója.

2011. október 10. 13:36

Itthon is terjed az ügyfélszolgálatok stratégiai szemlélete

A magyarországi contact center piac is túljutott azon a perióduson, amikor az ügyfélszolgálati megoldások beszerzésének az a legfőbb célja, hogy a vállalatok elérhetőek legyenek, és minél olcsóbban legyenek elérhetőek. A contact centert vásárló cégeket ma már egyre inkább az motiválja, hogy növeljék bevételeiket, és ügyfeleik elégedettebbek legyenek.

Kulcsszavak: Algotech contact center
2007. október 15. 14:05

Változik a contact centerek vállalati szerepe

„A contact center a XXI. század vállalati ügyfélkapuja?” címmel tartott ma sajtótájékoztatót a NextiraOne Magyarország Kft., a Photel Zrt. Teleperformance Magyarország és a Raiffeisen Bank Zrt.  A beszélgetésen a következő főbb megállapítások hangzottak el.

2007. március 13. 13:27

IP Contact Center a Phoenix Pharma-nál

Az ügyfelek igényeinek gyors felismerését és azok kiszolgálását is segíti az a telekommunikációs beruházás, amely a hazai gyógyszertárak egyik fő beszállítójánál, a Phoenix Pharma Zrt-nél zajlott ezen a nyáron.

Kulcsszavak: contact center
2006. szeptember 18. 12:54

Ellentmondásos igények a régió contact center piacain

A kelet- és a közép-európai országok továbbra is vonzóak a Nyugat-Európából és Amerikából áttelepített ügyfélszolgálatok számára, 2009-ig átlagosan évi 16 százalékos növekedés várható a contact centerek helyi piacain.

2006. június 2. 08:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás