csengőhang kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: csengőhang

20 éves a Nokia csengőhangja

A Nokia telefonok meghatározó dallama idén 20 éves. A minden készüléken megtalálható „Nokia ringtone” ma már ikonikus dallamnak számít.

2014. április 8. 12:37

Sztárok „csengőhangja” szól a T-Pontokban

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

2012. december 3. 08:31

Ennio Morricone zenét komponál az LG okostelefonokhoz

Az LG Electronics bemutatja a világhírű filmzeneszerző, Ennio Morricone által írt új, exkluzív zene- és csengőhang gyűjteményét. A maga nemében egyedülálló együttműködés keretében újonnan írt zenék és klasszikusnak számító Morricone legendák, mint például a Cinema Paradiso, The Mission és a Love Affair, egyaránt megtalálhatók lesznek a válogatásban.

2010. december 26. 08:45

Néhány éven belül eltűnhetnek a mobiltelefonos csengőhangok

Az IBIS World piackutató legfrissebb tanulmánya szerint 2016-ra teljesen megszűnhet a letölthető mobiltelefonos csengőhangok piaca, amely ma még sok százmillió dolláros forgalmat bonyolít évente.

Kulcsszavak: mobilszolg csengőhang
2010. január 19. 07:20

Uniós szigorítások a mobiltelefonos csengőhangokkal kapcsolatos csalások ellen

Gyanús, hogy a mobiltelefonos szolgáltatásokat - például csengőhangokat és háttérképeket - kínáló honlapok többsége megsérti az Európai Unió fogyasztóvédelmi szabályait, ezért az ellenőrzött honlapok 80 százalékát további vizsgálatnak kell alávetni, mondta az EU fogyasztóvédelmi biztosa, Meglena Kuneva csütörtökön Brüsszelben, ismertetve az unió egészére kiterjedő, eddig elvégzett vizsgálat eredményeit.

Kulcsszavak: EU csengőhang
2008. július 18. 10:05

Új utakat keres a csengőhang-piac

Nemrég még úgy tűnt, a határ a csillagos ég, a tavalyi növekedés azonban meglehetősen visszafogott volt, a csengőhangok forgalmazói azonban már előálltak egy új ötlettel az értékesítések felpörgetésére.

Kulcsszavak: csengőhang zene mobilszolg
2008. január 3. 07:43

Csengőhangokat is értékesítene az Apple az iTunes-on

A New York Post friss számában az olvasható, hogy az Apple a közeljövőben kibővíti az iTunes letöltéspalettáját, és rövidesen csengőhangokat is felvesznek majd a kínálatukba.

2007. szeptember 4. 07:44

Felnőttek által nem hallható csengőhang

Ugyan már jó ideje minden modern maroktelefont felszerelnek a gyártók vibrajelzés-funkcióval, a tinédzserek nem elégszenek meg ennyivel, hanem újabb megoldást találtak arra, hogy észrevétlenül fogadhassák hívásaikat illetve üzeneteiket.

Kulcsszavak: csengőhang mobilszolg
2006. június 16. 17:03

Warner Music csengőhangok a Skype felhasználóknak

A Skype internetes VoIP telefonszolgáltató és a Warner Music olyan megállapodást kötött egymással, amelynek értelmében a Skype ügyfelek ezentúl a Warnerhez szerződött zenészek számaiból tölthetnek le maguknak csengőhangokat.

Kulcsszavak: csengőhang Skype
2006. január 30. 22:05

A Nokia kivonul a csengőhangok piacáról

A Nokia bejelentette, hogy beszünteti a mobiltelefonos csengőhangok forgalmazását, miután Club Nokia weboldalának eladási mutatói alatta maradtak a várakozásoknak.

Kulcsszavak: csengőhang Nokia
2004. szeptember 20. 21:21

Mobiltartalom: több mint 400 milliót költöttünk letöltésükre

Szakértői becslések szerint 2003-ban a mobiltelefon-felhasználók több mint 400 millió forintért töltöttek le az internetről csengőhangokat, logókat, képeket illetve játékokat.

Kulcsszavak: csengőhang mobilszolg
2004. január 27. 17:17

Csengőhang-küldő szolgáltatás a Mobil Magazinban

A Mobil Magazin oldalain 1 SMS áráért korlátlan mennyiségű csengőhangot igényelhet látogató, mobiltípustól függetlenül.

Kulcsszavak: csengőhang mobilszolg
2003. augusztus 14. 17:58

Állati hangok csengőhangként

Az állatokat kedvelők egy most bejelentett lehetőség segítségével mobiltelefonjukon is felidézhetik kedvenc állatuk hangját.

Kulcsszavak: csengőhang mobilszolg
2003. július 8. 23:27

Mp3 zene mobilcsengőhangnak

Egy Xingtone elnevezésű Los Angeles-i társaság olyan technológiával állt elő, amely lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonok felhasználói kedvenc mp3 zenéjüket állítsák be csengőhangként. És ehhez még mp3-lejátszóval kombinált mobiltelefonra sincsen szükség.

Kulcsszavak: +fohir csengőhang mp3
2003. március 9. 21:38

Westel Zenefutár az ünnepekre

Az ünnepek közeledtével népszerű lehet a Westel legújabb, Zenefutár nevű interaktív szolgáltatása, amelynek segítségével 06-30-as mobilról zenés jókívánság, üdvözlet vagy csengőhang - így akár “hangos karácsonyi üdvözlőlap" - küldhető bármely más mobil- vagy vezetékes hálózatba.

2002. december 10. 13:20

Új csengőhangok a PGSM kínálatában

A Pannon GSM-nél újabb hat csengőhangot lehet letölteni Slágermúzeum, Örökzöldek, Egyéb, illetve BEE kategóriákban.

Kulcsszavak: csengőhang Pannon GSM
2002. január 27. 18:47

Új csengőhangok a PGSM kínálatában

A Pannon GSM január 18-tól hat újabb csengőhangot tett elérhetővé; kettőt az egyéb, egyet a sláger, hármat pedig a BEE kategóriában.

Kulcsszavak: csengőhang Pannon GSM
2002. január 19. 22:56

Új csengőhangok a PGSM kínálatában

A Pannon GSM január 4-től hat újabb csengőhangot tett elérhetővé website-ján.

Kulcsszavak: Pannon GSM csengőhang
2002. január 4. 21:11

PGSM – új csengőhangok

A Pannon GSM december 7-től újabb csengőhangokat tett elérhetővé, letölthetővé website-ján.

Kulcsszavak: csengőhang Pannon GSM
2001. december 7. 19:50

Új csengőhangok a PGSM-nél

A Pannon GSM újabb csengőhangokat tett elérhetővé website-ján keresztül.

2001. december 1. 20:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás