design kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: design

Induló vállalkozása van? A sikeres marketing kommunikációs stratégia 6 lépése

Minden induló vállalkozásnak egy olyan tervet kell kidolgoznia, mely egyedi, fenntartható, illetve hosszabb időtávra meghatározza a szükséges tevékenységeit annak érdekében, hogy növekedjen ismertsége a piacon, illetve terméke, szolgáltatása iránt növelje a bizalmat. Ilyenkor a marketing és a design kéz a kézben járnak.

2016. május 28. 09:08

Magyar versenyző is továbbjutott az Electrolux Design Lab elődöntőjébe

Az Electrolux zsűrije döntött arról, kik jutnak az Electrolux Design Lab elődöntőjébe. A közönség szavazatai és a szakértők döntése alapján 35 pályázó folytathatja a versenyt az elődöntőben. A legjobb pályaművek közé Kovács Apor ötlete is bekerült.

2014. június 30. 16:09

Még három hétig lehet nevezni az LG enteriőr-tervező pályázatára

Az LG Electronics "Érezd az LG OLED-stílust" elnevezésű pályázatot hirdetett, amelyre július 15-ig még lehetőség van jelentkezni. Az LG májusban írta ki otthonbelső tervezési felhívását, amelyre az LG ívelt OLED TV által ihletett enteriőrrel lehet nevezni.

Kulcsszavak: LG pályázat design OLED
2014. június 28. 15:12

Az ASUS terméktervezés 2014-ben Red Dot díjakat ért

Az ASUS bejelentette, hogy az ASUS ZenFone és az ASUS Republic of Gamers (ROG) Maximus VI Formula alaplap is megkapta a Red Dot Design Award 2014 díjat.

Kulcsszavak: design díj Asus ASUS
2014. május 11. 10:21

Leköszön posztjáról a Samsung mobildizájnért felelős vezetője

Lecserélik a Samsung mobildizájnért felelős vezetőjét, Chang Dong-hoont, miután számos kritika érte a debütálás óta a vállalat zászlóshajó mobilját, a Galaxy S5-öt.

2014. május 10. 09:24

A jövő okos otthona a Samsungtól

A Samsung az olaszországi Fuorisalone 2014 szakkiállításon mutatja be dizájn-filozófiáját és jövőképét az elkövetkező évek okos otthonairól. Az eseményen a Prémium Ház is megtalálható, amely a jövő okos otthonát testesíti meg. 

2014. április 8. 16:39

A Facebook átalakítja az oldalak megjelenését

A Facebook bejelentette, hogy az oldalak megjelenése átalakul az asztali verzióban, sokkal inkább hasonlít majd egy felhasználói profiloldalra. Az új dizájn ezen a héten lesz éles.

2014. március 17. 16:02

Átalakul a Twitter

Facebook és a Google+ dizájnjára hajazó megjelenést kaphat a jövőben a Twitter. A változásokat még tesztelik, de egy kép már kiszivárgott.

2014. február 13. 13:27

Ismét lesz BeeSmarter csapatverseny

Idén is megrendezik, immáron második alkalommal a BeeSmarter mobil programozó és app designer csapatversenyt. A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE) a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karával (PPKE), valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME) közösen szervezi a megmérettetést.

2014. február 12. 10:02

Jót tett a Facebooknak az új like-dizájn

A Facebook nemrég  átkozmetikázta a „like” és „share” gombokat, amely úgy tűnik, sikeres próbálkozás volt. Nemzetközi szinten nőtt a kattintások száma.

2013. december 18. 11:08

Átszabják a "like" gombot

Több mint 22 milliárd alkalommal látják naponta, és hét és fél millió weboldalba vannak beépítve. Ezek a Facebook kedvelés és megosztás gombjai, amelyek most átesnek az első átalakításukon. A like gomb megszokott ikonja teljesen átalakul.

2013. november 7. 12:26

Vetélytársra akadt a Google?

A Bing egyedi, új dizájnnal, valamint új logóval jelentkezik, melyeknek köszönhetően komoly vetélytársa lehet a Google-nak.

 

2013. szeptember 17. 17:21

Változások a Play Store Android verziójában

A Google frissíti a Play áruház Android változatát: a 4.1.6-os verzió új külsőt kap, és számos fejlesztést is végrehajtanak a programon.

2013. május 15. 09:59

A mérnökök javítható telefonokat szeretnének

Napjainkban az angolul 3 zöld jelszóként aposztrofált csökkentés, újrahasznosítás és újrafelhasználás (reduce, reuse, recycle) mellett még egy „R” a képbe került, vagyis a repair, javíthatóság.

2013. április 23. 14:25

Több díjat hozott a Freecomnak a formatervezőkkel való együttműködés

A Freecom számos díjnyertes külső meghajtó és adattároló gyártójaként külön figyelmet fordít az innovációra. Tavaly több elismerés bizonyította ennek a stratégiának a sikerességét, többek között az iF, a Red Dot és a Universal Design Award formatervezési díjak.

Kulcsszavak: díj design Freecom
2013. április 15. 11:29

A Lenovo nyerte a Red Dot Design Award legrangosabb díját

A Lenovo csapata kapta a világ egyik legelismertebb Red Dot Design Award díját. A Lenovo munkatársai a “Red Dot: Best of the Best” kategória díját vehették át, ahol a Lenovo IdeaPad U430s notebookjával neveztek. Ezen felül a Lenovo design és felhasználói élmény (Design & User Experience) csapata megnyerte a “Design Team of the Year 2013” díját is, amellyel kiérdemelték az “Év Design Csapata 2013” elismerést.

Kulcsszavak: díj design notebook Lenovo
2013. április 14. 11:09

Tervezd honlapod „agybarát” módon

A University of Missouri School of Journalism kutatói szerint azok az oldalak jobban vonzzák a látogatókat, amelyeket a felhasználók elvárásai, motivációi alapján tervezünk. Néha az egyszerű megoldások bizonyulnak igazán jónak.

2013. március 8. 17:27

A Google megújítja főoldal dizájnját

Már teszteli a Google új dizájnját, amelyet a Chrome operációs rendszertől kölcsönzött. Az új megjelenés száműzi a sokak által vitatott fekete navigációs csíkot.

Kulcsszavak: Google Chrome OS design
2013. március 1. 16:40

Elbaltázott telefondizájnok

Nem jó, ha két különböző telefon nagyon hasonlít egymásra – már-már plágiumgyanús és unalmas is. Mindig az egyedire törekednek a gyártók, ám ez néha nagyon rosszul sül el. A túlzottan egyéni design nem mindig főnyeremény.

Kulcsszavak: design mobil
2013. február 18. 11:52

Több LG okostelefon is iF Formatervezési Díjat nyert

Az LG Electronics (LG) hét mobiltelefonja nyerte el az iF (International Forum) Formatervezési Díját 2013-ban. A rangos, világszerte elismert iF-díjakat minden évben a kiváló formatervezésű termékeknek ítélik oda. Az LG díjnyertes termékei közé tartozik a nemrégiben megjelent LG Optimus G, az Optimus L7 és az Optimus L9, valamint négy másik intelligens mobileszköz is.

2013. január 23. 19:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás