diktafon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: diktafon

Látássérültek tanulását és munkavállalását segítő adományokat osztottak ki

Összesen 515 látássérült fiatal és felnőtt kap szoftver és digitális diktafon-adományt az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány jóvoltából. Ezek az eszközök nélkülözhetetlen segítséget jelentenek a vak és gyengénlátó emberek számára a tanulásban,  a munkavállalásban és a mindennapi életvitelük megkönnyítésében.

2013. december 8. 08:46

Diktafon a jövőből – Olympus LS-100

A japán gyártó készüléke igazi színt hoz az igencsak szürke diktafon-kínálatba. Ezt részben tudásával, részben pedig megjelenésével éri el. Az LS-100 úgy néz ki, mintha egy – eddig csak sci-fikben látott – jövőbeli hi-tech cucc lenne.

Kulcsszavak: Olympus diktafon
2011. december 16. 15:01

Sony: új diktafon-sorozat

A Sony hat új digitális hangrögzítőt tartalmazó sorozatot jelentett be, amelyek jellemzője a kiváló minőségű hangrögzítés és a hang szöveggé történő átalakítása. Az eszközök képesek rögzíteni MP3 fájlokat, valamint az internetről rádióadásokat és lejátszani ezeket PC-hez való csatlakoztatás nélkül.

Kulcsszavak: diktafon Sony
2007. március 3. 14:12

Samsung digitális kamera: 6 az 1-ben

A Samsung Electronics új digitális kamerája multifunkcionális tulajdonságokkal és elsőrangú teljesítménnyel rendelkezik. Az SC/VP-MS1x olyan termék, melyben 6 különböző funkció kapott helyet - digitális videokamera, digitális fényképezőgép, mp3 lejátszó, diktafon, adattároló és web kamera is a termék repertoárjába tartozik.

2006. március 10. 13:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

A prágai központú Shoptet 2021 közepén kezdte el magyarországi működését. Saját fizetési kapuja, a Shoptet Pay most debütált hazánkban. Egyszerű fizetési folyamatot tesz lehetővé az online kereskedőknek. Minimálisra szűkítették benne a vásárlás befejezéséhez szükséges kattintások számát, mindez jótékony hatással van a konverzióra. A régióban már több mint 6000 vállalkozás használja, a kifizetések 99%-a hibamentes.

2023. május 18. 12:49