disztribúció kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: disztribúció

Disztribúciós megállapodást kötött a Balasys és a Quest

Az informatikai biztonsági piac meghatározó magyar szállítójaként ismert Balasys bejelentette, hogy 2020. márciusától az IT menedzsment piac globális gyártójaként ismert Quest teljes portfóliójának disztribútora lett. Így a One Identity mellett, már a Quest teljes termékpalettáját is értéknövelt disztribútorként és megoldásszállítóként képviseli. 

2020. március 6. 10:45

Disztribúciós megállapodást kötött a Balasys és a One Identity

Az idei év egyik legsikeresebb hazai startup exitjét követően - amelynek során a One Identity felvásárolta  a budapesti és veszprémi fejlesztőközpontokkal működő Balabitet – a Balasys  2018. augusztusától a teljes, Balabit megoldásokkal integrált One Identity termékportfóliót képviseli disztribútorként  Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

2018. augusztus 2. 09:49

SEP - Profi Plus: új disztribútori megállapodás

A vállalati adatmentések piacának egyik vezető szoftvervállalata, a német SEP AG bejelentette, hogy forgalmazói szerződést kötött a számítástechnikai szolgáltatásokkal és informatikai tanácsadással foglalkozó Profi Plus Kft.-vel. 

2016. december 14. 11:26

Gyorsan nő az ABC Data a magyar IT disztribúciós piacon

Az ABC Data, az egyetlen közép- és kelet-európai piacokon közvetlenül is jelenlévő IT és szórakoztatóelektronikai disztribútor, kiemelkedő eredményt ért el Magyarországon 2016 első félévében. A jelentős növekedés többek között az egyre szélesebb és sokrétűbb termékkínálatnak és a budapesti logisztikai központ létrehozásának köszönhető.

2016. szeptember 3. 07:59

Az Oracle megoldásait is az Avnet szállítja Dél-Kelet-Európába

Az Oracle hardverei, szoftverei és felhőmegoldásai is elérhetővé válnak értéknövelt szolgáltatásként a dél-kelet-európai régióban, miután az Avnet Technology Solutions (TS) és a világ legnagyobb vállalati információs szolgáltatásokat kínáló gyártója között disztribúciós megállapodás született. 

2016. augusztus 30. 15:34

Az ABC Data felvásárolja a régió egyik legnagyobb értéknövelt IT disztribútorát

A közép- és kelet-európai régió IT disztribúciós piacának meghatározó szereplője, a Magyarországon is jelenlévő ABC Data felvásárolja a lengyelországi székhelyű S4E S.A. részvényeinek 80 százalékát.

2016. augusztus 25. 11:05

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Már Ricoh termékeket is forgalmaz a CHS Hungary

A Ricoh Hungary Kft. és a CHS Hungary Kft. között együttműködési megállapodás született, ezentúl az IT-disztribúciós csatorna a Ricoh termékeit is forgalmazza.

2015. augusztus 13. 17:39

Az Avnet lett a Lenovo vállalati termékeinek disztribútora

A jövőben az EMEA régióban is az Avnet Technology Solutions (TS) forgalmazza a Lenovo System x (x86) szervereit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, beleértve a BladeCenter-t és a Flex Systems-t is.

Kulcsszavak: disztribúció Lenovo Avnet
2015. január 22. 16:38

Már magánszemélyek is megvásárolhatják a Ricoh termékeit

A Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

2014. október 15. 14:27

Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2014. július 30. 12:34

Az év legjobb disztribútora lett az Avnet az EMC-nél

Az EMC a Las Vegas-i Global Partner Summit rendezvényen ismerte el az európai, közel-keleti és afrikai területen kivívott értékesítési eredményeket.

Kulcsszavak: EMC disztribúció Avnet
2013. május 23. 10:32

Új, hatékonyabb disztribúciós szolgáltatások a hazai IT piacon

A dedikált disztribúció – melynek legfontosabb előnye, hogy egyetlen projektre vagy márkára több munkatársat, vagy akár külön projekt céget dedikál – a lehető leghatékonyabb támogatást nyújtja a kisebb képviselettel rendelkező informatikai vállatok, valamint a viszonteladó partnerek számára.

2013. március 21. 10:37

Az RRC az IBM Storage eszközök és UNIX szerverek hivatalos hazai disztribútora lett

Az RRC Hungary Kft. portfólióját bővítve, a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szervercsaládok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2012. december 20. 10:17

Novembertől Magyarországon az ABC Data

Az ABC Data, Közép-Kelet Európa vezető számítástechnikai disztribútora bejelentette, hogy novembertől Magyarországon is megkezdte működését. A vállalat 30 országban értékesíti termékeit, leányvállalattal pedig 8 piacon van jelen. A cég a teljes IT portfólió (számítás- és irodatechnikai termékek, PC komponensek, hálózati elemek, szoftverek, kellékanyagok, kiegészítők és szórakoztató elektronika) mellett fokozott figyelmet fordít a mobil kommunikáció, TV és multimédia szegmensének fejlesztésére is.

2012. november 11. 09:43

A Trans-Europe Kft. lett a Corel új disztribútora

2012 októberétől a Trans-Europe Kft. disztribúciós megállapodást kötött a világhírű, grafikai szoftvereiről ismert Corel vállalattal. A Trans-Europe a hazai kreatív szoftverpiac meghatározó, nagy múltú szoftver- és hardver disztribútora.

2012. október 25. 17:30

A Trans-Europe Kft. lett a Wacom magyarországi disztribútora

A tollal vezérelt digitalizáló táblák és nyomásérzékeny beviteli eszközök világpiacán élen járó WACOM Europe GmbH és a hazai kreatív szoftverpiacon nagy múltú Trans-Europe Kft. bejelentette, hogy 2012. júliusától a Wacom otthoni és professzionális termékeinek hivatalos magyarországi disztribútora lett a Trans-Europe Kft.

2012. július 17. 09:40

A Wallitrade forgalmazza a Xerox szélesformátumú berendezéseit

Kizárólagos disztribútora lett a Wallitrade Copy Kft. a Xerox Magyarország által forgalomba hozott széles formátumú berendezéseknek az idei évtől.

2011. március 28. 18:44

Közös listát vezetnek a nem fizető vevőkről az IT-disztribútorok

Összefogtak Magyarország legnagyobb, az ágazat háromnegyedét kitevő hardver- és szoftverdisztribútorai rohamosan növekvő kintlévőségeik mérséklésére. Megállapodásuk értelmében közös listát vezetnek azokról a vevőkről, melyek már többüknél tartozást halmoztak fel, az új vevők hitelképességét pedig speciális weboldalon, a körbetartozas.hu-n ellenőrzik.

Kulcsszavak: trend disztribúció
2009. március 4. 11:18

10 éves a Business Software Center Kft.

A BSC Kft. szeptember 15-én rendezte meg immár hagyományos partneri találkozóját, amelyet az aktuális új termékek bemutatói mellett a piac újdonságairól tartott gyártói előadások is színesítettek.

Kulcsszavak: disztribúció BSC
2005. szeptember 16. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás