disztribúció kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: disztribúció

Disztribúciós megállapodást kötött a Balasys és a One Identity

Az idei év egyik legsikeresebb hazai startup exitjét követően - amelynek során a One Identity felvásárolta  a budapesti és veszprémi fejlesztőközpontokkal működő Balabitet – a Balasys  2018. augusztusától a teljes, Balabit megoldásokkal integrált One Identity termékportfóliót képviseli disztribútorként  Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

2018. augusztus 2. 09:49

SEP - Profi Plus: új disztribútori megállapodás

A vállalati adatmentések piacának egyik vezető szoftvervállalata, a német SEP AG bejelentette, hogy forgalmazói szerződést kötött a számítástechnikai szolgáltatásokkal és informatikai tanácsadással foglalkozó Profi Plus Kft.-vel. 

2016. december 14. 11:26

Gyorsan nő az ABC Data a magyar IT disztribúciós piacon

Az ABC Data, az egyetlen közép- és kelet-európai piacokon közvetlenül is jelenlévő IT és szórakoztatóelektronikai disztribútor, kiemelkedő eredményt ért el Magyarországon 2016 első félévében. A jelentős növekedés többek között az egyre szélesebb és sokrétűbb termékkínálatnak és a budapesti logisztikai központ létrehozásának köszönhető.

2016. szeptember 3. 07:59

Az Oracle megoldásait is az Avnet szállítja Dél-Kelet-Európába

Az Oracle hardverei, szoftverei és felhőmegoldásai is elérhetővé válnak értéknövelt szolgáltatásként a dél-kelet-európai régióban, miután az Avnet Technology Solutions (TS) és a világ legnagyobb vállalati információs szolgáltatásokat kínáló gyártója között disztribúciós megállapodás született. 

2016. augusztus 30. 15:34

Az ABC Data felvásárolja a régió egyik legnagyobb értéknövelt IT disztribútorát

A közép- és kelet-európai régió IT disztribúciós piacának meghatározó szereplője, a Magyarországon is jelenlévő ABC Data felvásárolja a lengyelországi székhelyű S4E S.A. részvényeinek 80 százalékát.

2016. augusztus 25. 11:05

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Már Ricoh termékeket is forgalmaz a CHS Hungary

A Ricoh Hungary Kft. és a CHS Hungary Kft. között együttműködési megállapodás született, ezentúl az IT-disztribúciós csatorna a Ricoh termékeit is forgalmazza.

2015. augusztus 13. 17:39

Az Avnet lett a Lenovo vállalati termékeinek disztribútora

A jövőben az EMEA régióban is az Avnet Technology Solutions (TS) forgalmazza a Lenovo System x (x86) szervereit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, beleértve a BladeCenter-t és a Flex Systems-t is.

Kulcsszavak: disztribúció Lenovo Avnet
2015. január 22. 16:38

Már magánszemélyek is megvásárolhatják a Ricoh termékeit

A Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

2014. október 15. 14:27

Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2014. július 30. 12:34

Az év legjobb disztribútora lett az Avnet az EMC-nél

Az EMC a Las Vegas-i Global Partner Summit rendezvényen ismerte el az európai, közel-keleti és afrikai területen kivívott értékesítési eredményeket.

Kulcsszavak: EMC disztribúció Avnet
2013. május 23. 10:32

Új, hatékonyabb disztribúciós szolgáltatások a hazai IT piacon

A dedikált disztribúció – melynek legfontosabb előnye, hogy egyetlen projektre vagy márkára több munkatársat, vagy akár külön projekt céget dedikál – a lehető leghatékonyabb támogatást nyújtja a kisebb képviselettel rendelkező informatikai vállatok, valamint a viszonteladó partnerek számára.

2013. március 21. 10:37

Az RRC az IBM Storage eszközök és UNIX szerverek hivatalos hazai disztribútora lett

Az RRC Hungary Kft. portfólióját bővítve, a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szervercsaládok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2012. december 20. 10:17

Novembertől Magyarországon az ABC Data

Az ABC Data, Közép-Kelet Európa vezető számítástechnikai disztribútora bejelentette, hogy novembertől Magyarországon is megkezdte működését. A vállalat 30 országban értékesíti termékeit, leányvállalattal pedig 8 piacon van jelen. A cég a teljes IT portfólió (számítás- és irodatechnikai termékek, PC komponensek, hálózati elemek, szoftverek, kellékanyagok, kiegészítők és szórakoztató elektronika) mellett fokozott figyelmet fordít a mobil kommunikáció, TV és multimédia szegmensének fejlesztésére is.

2012. november 11. 09:43

A Trans-Europe Kft. lett a Corel új disztribútora

2012 októberétől a Trans-Europe Kft. disztribúciós megállapodást kötött a világhírű, grafikai szoftvereiről ismert Corel vállalattal. A Trans-Europe a hazai kreatív szoftverpiac meghatározó, nagy múltú szoftver- és hardver disztribútora.

2012. október 25. 17:30

A Trans-Europe Kft. lett a Wacom magyarországi disztribútora

A tollal vezérelt digitalizáló táblák és nyomásérzékeny beviteli eszközök világpiacán élen járó WACOM Europe GmbH és a hazai kreatív szoftverpiacon nagy múltú Trans-Europe Kft. bejelentette, hogy 2012. júliusától a Wacom otthoni és professzionális termékeinek hivatalos magyarországi disztribútora lett a Trans-Europe Kft.

2012. július 17. 09:40

A Wallitrade forgalmazza a Xerox szélesformátumú berendezéseit

Kizárólagos disztribútora lett a Wallitrade Copy Kft. a Xerox Magyarország által forgalomba hozott széles formátumú berendezéseknek az idei évtől.

2011. március 28. 18:44

Közös listát vezetnek a nem fizető vevőkről az IT-disztribútorok

Összefogtak Magyarország legnagyobb, az ágazat háromnegyedét kitevő hardver- és szoftverdisztribútorai rohamosan növekvő kintlévőségeik mérséklésére. Megállapodásuk értelmében közös listát vezetnek azokról a vevőkről, melyek már többüknél tartozást halmoztak fel, az új vevők hitelképességét pedig speciális weboldalon, a körbetartozas.hu-n ellenőrzik.

Kulcsszavak: trend disztribúció
2009. március 4. 11:18

10 éves a Business Software Center Kft.

A BSC Kft. szeptember 15-én rendezte meg immár hagyományos partneri találkozóját, amelyet az aktuális új termékek bemutatói mellett a piac újdonságairól tartott gyártói előadások is színesítettek.

Kulcsszavak: disztribúció BSC
2005. szeptember 16. 12:43

Linux-disztribúció hackereknek

Egy Linux-disztribúció jelent meg, amit hackereknek és egyéb biztonságtechnikával foglalkozó szakembereknek készítettek - adta hírül a DistroWatch.com.

Kulcsszavak: disztribúció Linux hacker
2004. január 16. 19:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás