dokumentum kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: dokumentum

Új kihívások előtt a magyar dokumentumkezelési piac

Növekszik a magyar dokumentumkezelési piac, amely tavaly 61 millió amerikai dolláros (több mint 17 milliárd forint) forgalmat eredményezett. Bár a 2012-es válság előtti volumeneket még nem érték el a gyártók, de az elmúlt három évben folyamatosan bővült az eladott berendezések száma. A Xerox Magyarország stabilan őrzi pozícióit, és meghatározó szereplője a hazai piacnak, amelyet továbbra is az A/4-es gépek uralnak.

2016. március 21. 13:42

Papírmentes fuvarozás a NetLockkal

Íme egy környezettudatos fejlesztés a Netlocktól, az eszállítólevél, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy elektronikus formában, hitelesen és biztonságosan kezeljék a szállítmányozáshoz szükséges dokumentumokat, ezzel egyszerűsítsék az adminisztrációt, és felgyorsítsák a fizetési folyamatot.

2014. január 21. 15:25

Reuters: Első körben megbukott a MS Office Open XML formátum szabványosítása

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) keddi ülésén a Microsoft Office Open XML fájlformátuma némi meglepetésre nem kapta meg a gyorsított eljárásban történő szabványosításhoz szükséges mennyiségű szavazatot.

2007. szeptember 5. 20:09

Széleskörű támogatás az Open XML-nek

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) közölte a résztvevő szabványügyi testületekkel az Open XML fájlformátumok ratifikációjáról tartott előzetes szavazás eredményét. Az összes határozott állásfoglalást tartalmazó szavazat 74%-a, vagyis 51 ISO tag támogatta az Open XML-t.

2007. szeptember 5. 09:04

Open XML - A felhasználók döntenek dokumentumaik formátumáról

A Microsoft szerint a felhasználóknak meg kell hagyni a választás lehetőségét, hogy a számukra legmegfelelőbb formátumot használhassák.

2007. június 21. 09:44

A Microsoft növeli a dokumentumok közti átjárhatóságot

Az átjárhatóság támogatásának jegyében a Microsoft bejelentette az Open XML Translator projekt létrejöttét. A projekt, amelyet partnerek bevonásával valósítanak meg, olyan eszközöket hoz létre, amelyek technikai hidat képeznek majd a Microsoft Office Open XML formátuma és az OpenDocument Format (ODF) között.

2006. július 13. 13:27

Az EU XML-alapú nyílt dokumentumformátumot javasol

Az Európai Unió IDA Bizottsága olyan, nyílt dokumentumformátumot javasol a tagországok kormányai közötti adatcseréhez, mint például a Microsoft Office Rendszer, XML-re alapuló WordML dokumentumformátuma.

Kulcsszavak: Microsoft XML dokumentum EU
2004. június 28. 10:27

XML képességekkel bővült az új Adobe FrameMaker

A frissítésben új migrációs és import jellemzők, továbbá a népszerű grafikus formátumok támogatása erősíti a meglévő eszközöket.

2003. december 1. 15:03

Új, nagysebességű dokumentum-beolvasók a Canontól

November közepétől a magyarországi piacon is megvásárolható a Canon DR lapolvasó-családjának (Document Reader) két új modellje.

2003. november 30. 12:00

Az újraéledő információ

Egy szervezet hatékony működésének alapját a kellő időben meghozott döntések jelentik, amelyeknek komoly támaszuk lehet a megfelelő időben és áttekinthető módon kapott információ. Felmérések szerint a vállalati információvagyon mindössze 20%-a rendszerezett (pl. adatbázisokban), a többi - jelentős része dokumentum - azonban nem. Az ezekben rejlő információkat visszakereshetőségük hiánya miatt gyakorlatilag elveszettnek tekinthetjük. Viszont a dokumentumkezelés és kapcsolódó területei (munkafolyamat-kezelés - workflow - és -elemzés - BPR) megteremtik a lehetőséget az iratokban, dokumentumokban rejlő információk teljes körű, gyors és hatékony rendezésére és felhasználására.

1999. október 13. 15:38

Papírmentes iroda? Soha!

A DocuWorld sajtótájékoztatóján részt vett a világszerte The Document Company szlogennel jelzett cégóriás európai menedzsmentjének két vezetője is.

1999. június 11. 11:22

Egy kiállítás dokumentumai

Három nap, több mint ötszáz résztvevő és egy állandó téma: a dokumentumkezelés. Ez volt a DocuWorld június első három napján a Hajógyári-szigeten.

1999. június 11. 11:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás