dokumentum kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: dokumentum

Új kihívások előtt a magyar dokumentumkezelési piac

Növekszik a magyar dokumentumkezelési piac, amely tavaly 61 millió amerikai dolláros (több mint 17 milliárd forint) forgalmat eredményezett. Bár a 2012-es válság előtti volumeneket még nem érték el a gyártók, de az elmúlt három évben folyamatosan bővült az eladott berendezések száma. A Xerox Magyarország stabilan őrzi pozícióit, és meghatározó szereplője a hazai piacnak, amelyet továbbra is az A/4-es gépek uralnak.

2016. március 21. 13:42

Papírmentes fuvarozás a NetLockkal

Íme egy környezettudatos fejlesztés a Netlocktól, az eszállítólevél, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy elektronikus formában, hitelesen és biztonságosan kezeljék a szállítmányozáshoz szükséges dokumentumokat, ezzel egyszerűsítsék az adminisztrációt, és felgyorsítsák a fizetési folyamatot.

2014. január 21. 15:25

Reuters: Első körben megbukott a MS Office Open XML formátum szabványosítása

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) keddi ülésén a Microsoft Office Open XML fájlformátuma némi meglepetésre nem kapta meg a gyorsított eljárásban történő szabványosításhoz szükséges mennyiségű szavazatot.

2007. szeptember 5. 20:09

Széleskörű támogatás az Open XML-nek

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) közölte a résztvevő szabványügyi testületekkel az Open XML fájlformátumok ratifikációjáról tartott előzetes szavazás eredményét. Az összes határozott állásfoglalást tartalmazó szavazat 74%-a, vagyis 51 ISO tag támogatta az Open XML-t.

2007. szeptember 5. 09:04

Open XML - A felhasználók döntenek dokumentumaik formátumáról

A Microsoft szerint a felhasználóknak meg kell hagyni a választás lehetőségét, hogy a számukra legmegfelelőbb formátumot használhassák.

2007. június 21. 09:44

A Microsoft növeli a dokumentumok közti átjárhatóságot

Az átjárhatóság támogatásának jegyében a Microsoft bejelentette az Open XML Translator projekt létrejöttét. A projekt, amelyet partnerek bevonásával valósítanak meg, olyan eszközöket hoz létre, amelyek technikai hidat képeznek majd a Microsoft Office Open XML formátuma és az OpenDocument Format (ODF) között.

2006. július 13. 13:27

Az EU XML-alapú nyílt dokumentumformátumot javasol

Az Európai Unió IDA Bizottsága olyan, nyílt dokumentumformátumot javasol a tagországok kormányai közötti adatcseréhez, mint például a Microsoft Office Rendszer, XML-re alapuló WordML dokumentumformátuma.

Kulcsszavak: Microsoft XML dokumentum EU
2004. június 28. 10:27

XML képességekkel bővült az új Adobe FrameMaker

A frissítésben új migrációs és import jellemzők, továbbá a népszerű grafikus formátumok támogatása erősíti a meglévő eszközöket.

2003. december 1. 15:03

Új, nagysebességű dokumentum-beolvasók a Canontól

November közepétől a magyarországi piacon is megvásárolható a Canon DR lapolvasó-családjának (Document Reader) két új modellje.

2003. november 30. 12:00

Az újraéledő információ

Egy szervezet hatékony működésének alapját a kellő időben meghozott döntések jelentik, amelyeknek komoly támaszuk lehet a megfelelő időben és áttekinthető módon kapott információ. Felmérések szerint a vállalati információvagyon mindössze 20%-a rendszerezett (pl. adatbázisokban), a többi - jelentős része dokumentum - azonban nem. Az ezekben rejlő információkat visszakereshetőségük hiánya miatt gyakorlatilag elveszettnek tekinthetjük. Viszont a dokumentumkezelés és kapcsolódó területei (munkafolyamat-kezelés - workflow - és -elemzés - BPR) megteremtik a lehetőséget az iratokban, dokumentumokban rejlő információk teljes körű, gyors és hatékony rendezésére és felhasználására.

1999. október 13. 15:38

Papírmentes iroda? Soha!

A DocuWorld sajtótájékoztatóján részt vett a világszerte The Document Company szlogennel jelzett cégóriás európai menedzsmentjének két vezetője is.

1999. június 11. 11:22

Egy kiállítás dokumentumai

Három nap, több mint ötszáz résztvevő és egy állandó téma: a dokumentumkezelés. Ez volt a DocuWorld június első három napján a Hajógyári-szigeten.

1999. június 11. 11:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás