e-business kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: e-business

Az abas Web Interface-t még a konkurencia is díjazta

A szervezők mellett Angela Merkel kancellár is a vállalatirányítási rendszerekre fókuszált a CeBIT-en. A német kancellár az elsők között látogatta meg a digitális világ Hannoverben megrendezett első számú show-ján az ERP Area-t, ahol az ABAS AG jelentős érdeklődést keltve mutatta be abas Web Interface technológiáját.

2013. március 19. 12:18

Az internetes üzlet mától okostelefonon dübörög

Nagykereskedések számára kidolgozott mobiltelefonos applikációkat vezet be a magyar piacra az SPS Média Kft.  Az egyelőre versenytárs nélküli  apps-ek  segítségével a kereskedők mindig “kézben tarthatják” az üzletüket. 

Kulcsszavak: okostelefon e-business
2012. május 11. 10:19

Idén 3 milliárd forintot közelíthet a webes kuponoldalak forgalma

Az alig egyéves működésre visszatekintő bónuszokat, kuponokat értékesítő, nagyon gyorsan fejlődő közösségi vásárlói internetes kereskedelmi oldalak forgalma az idén várhatóan jóval meghaladja a 2 milliárd forintot, de elérheti a 3 milliárd forintot is.

Kulcsszavak: e-business GKI felmérés
2011. június 16. 08:56

Pályázati tervek: 2011 e-business szakdolgozata

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) szakmai közreműködésével 2011-ben ismét kiírja „Az év e-business szakdolgozata” pályázatot, olyan e-gazdaság, e-kereskedelem témában íródott innovatív, kurrens, kiemelkedő szakmai színvonalú dolgozatok támogatására, melyek a szakterület fejlődéséhez jelentősen hozzájárulnak.

Kulcsszavak: SzEK e-business e-commerce
2011. január 5. 20:57

Az Év e-kereskedői a Scarab ajánlóját használják

Az idei Év Internetes Kereskedője Díj mindhárom dobogós helyét az intelligens termékajánló rendszerek globális piacán működő Scarab Research ügyfelei nyerték el.

Kulcsszavak: e-business e-commerce
2010. november 16. 16:57

E-business menedzsmentképzés a felsőoktatásban

Posztgraduális e-business menedzsment szakirányú továbbképzési szak indul a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) és az Információs Társadalomért Alapítvány közreműködésével a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF).

2010. július 18. 10:02

Hatékonyságnövelés, közösségi média és a nők internetes szerepe

A hazai e-kereskedelem hagyományos tavaszi seregszemléjét, a VII. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát 2010. május 6-án és 7-én a Velence Resort & Spa hotelben rendezi meg a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org). Az idei program többek között az e-kereskedelem hatékonyságnövelési lehetőségeivel, a közösségi médiával és a nők internetes szerepével foglalkozik.

2010. április 29. 19:01

Ismét keresik az év internetes kereskedőjét

Szeptember 15. és október 15. között lehet szavazni a negyedik alkalommal meghirdetett  Év Internetes Kereskedője Díjra, amelyet a szakmai zsűri véleménye alapján legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet el - közölte a kiíró Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a CIB Bank pénteken az MTI-vel.

Kulcsszavak: e-business díj
2008. szeptember 15. 10:38

Minőség-e az e-minőség? - V. E-Kereskedelem Konferencia

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért 2008. május 8-án a immár ötödik alkalommal rendezi meg az iparág szakmai konferenciáját, melynek témája idén: hálózatépítés és minőségbiztosítás az e-kereskedelemben., helyszín a Corner Rendezvényközpont.

2008. április 17. 17:50

Sikeres volt az első e-business szimpózium Magyarországon

Sikeresen zárult az első magyarországi E-Business Symposium, melynek célja a hazai elektronikus üzleti élet bemutatása és megszólaltatása volt.

2008. április 10. 10:51

A hazai online kereskedelem múltja, jelene és jövője

2008. április 8-án első alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon az E-Business Symposium, amely a hazai online kereskedelem múltját, jelenét és jövőjét szeretné feltárni.

Kulcsszavak: e-business konferencia
2008. április 1. 11:19

E-kiskereskedelem - az idén 50 százalékos növekedést vár a GKM

A várakozások szerint 2008-ban a fogyasztói elektronikus kiskereskedelem forgalma megőrzi eddigi, évi csaknem 50 százalékos növekedési ütemét - közölte a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az MTI-vel.

Kulcsszavak: GKM e-business
2008. január 8. 11:08

Felfüggesztették a KMOP e-kereskedelem pályázati kiírását

A rendelkezésre álló idei keret kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) felfüggeszti a közép-magyarországi operatív programban (KMOP) az e-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatására kiírt pályázatot - közölte a hatóság honlapján.

Kulcsszavak: pályázat e-business
2007. november 9. 09:02

Ki lesz az év internetes kereskedője?

Idén harmadik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat. A versenyben bárki részt vehet, aki online kereskedelmi tevékenységet folytat, és az internetezők szavazatukkal támogatják.

Kulcsszavak: e-business
2007. szeptember 15. 12:04

Már több mint 3 millió cég az Alibaba.com-on

Az Alibaba.com-on ma már több mint három millióan randevúznak. Nem párkeresésről, nem érzelmekről, hanem kőkemény üzletről van szó. Cégek keresnek termékeiknek vevőt, kínálják portékájukat, mások meg árut keresnek felhasználásra, eladásra. A világ leglátogatottabb online business-to-business (B2B) piacán az üzletei partnerek minden eddiginél könnyebben és gyorsabban találhatnak egymásra, mindenféle ügynöki közreműködés nélkül. Mintegy 30 ágazati kategóriában, 5000 termékcsoportban kereshetünk, illetve adhatunk el.

Kulcsszavak: e-business Atigris
2007. szeptember 15. 09:08

Csak bátran, de óvatosan!

Magyarországon is gombamód szaporodnak a végfelhasználót célzó e-kereskedő cégek, és mind több hagyományos bolt nyit plusz értékesítési csatornaként webáruházat. A gyűjtősite-ok linkajánlói gyakorlatilag naponta hívják fel a legkülönbözőbb kínálatú és fejlettségi szintű webáruházra a szerkesztők figyelmét. Ugyanakkor az interneten keresztüli áru- és szolgáltatásforgalom - bár az előző évekéhez képest jelentős, tendenciózus növekedést mutat - volumenét tekintve még mindig alig fele a nemzetközi átlagnak.

Kulcsszavak: B2C e-business
2007. április 19. 10:21

SzEK-konferencia az elektronikus kereskedelemről

Hol a határ? mottóval, negyedik alkalommal rendez április 17-én, Budapesten elektronikus kereskedelem konferenciát, ezúttal a hazai cégek nemzetközi – elsősorban uniós – esélyeiről, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK).

Kulcsszavak: e-business konferencia
2007. április 9. 19:34

A Praktiker beszállt az e-kereskedelembe

Online termékvásárlási szolgáltatást indított a Praktiker a karácsonyi vásárlási láz kezdetén. A Praktiker az első barkácsáruház-lánc, amely lehetőséget biztosít az internetes vásárlásra a hazai piacon. Jelenleg 17 ezer termék érhető el a cég website-járól, házhoz szállítást későbbre ígérnek.

Kulcsszavak: e-business
2006. november 22. 09:38

E-kereskedelmi rekord

Hétéves fennállásának legaktívabb hónapját tudhatja maga mögött az elektronikus piactér szolgáltatást nyújtó Depo.hu. Az októberben rekordszámú, összesen 16 partnerrel bővülő e-kereskedelmi rendszerben forgalmazott termékek száma átlépte a 30 ezret.

Kulcsszavak: e-business DEPO
2006. november 5. 12:53

Internetes kulcsszavak: biztonság és bizalom

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért 2006. május 30-31. között rendezi meg a III. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát a Zsófia Konferenciahajón.

Kulcsszavak: konferencia e-business
2006. május 28. 17:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás