e-business kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: e-business

Az abas Web Interface-t még a konkurencia is díjazta

A szervezők mellett Angela Merkel kancellár is a vállalatirányítási rendszerekre fókuszált a CeBIT-en. A német kancellár az elsők között látogatta meg a digitális világ Hannoverben megrendezett első számú show-ján az ERP Area-t, ahol az ABAS AG jelentős érdeklődést keltve mutatta be abas Web Interface technológiáját.

2013. március 19. 12:18

Az internetes üzlet mától okostelefonon dübörög

Nagykereskedések számára kidolgozott mobiltelefonos applikációkat vezet be a magyar piacra az SPS Média Kft.  Az egyelőre versenytárs nélküli  apps-ek  segítségével a kereskedők mindig “kézben tarthatják” az üzletüket. 

Kulcsszavak: okostelefon e-business
2012. május 11. 10:19

Idén 3 milliárd forintot közelíthet a webes kuponoldalak forgalma

Az alig egyéves működésre visszatekintő bónuszokat, kuponokat értékesítő, nagyon gyorsan fejlődő közösségi vásárlói internetes kereskedelmi oldalak forgalma az idén várhatóan jóval meghaladja a 2 milliárd forintot, de elérheti a 3 milliárd forintot is.

Kulcsszavak: e-business GKI felmérés
2011. június 16. 08:56

Pályázati tervek: 2011 e-business szakdolgozata

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) szakmai közreműködésével 2011-ben ismét kiírja „Az év e-business szakdolgozata” pályázatot, olyan e-gazdaság, e-kereskedelem témában íródott innovatív, kurrens, kiemelkedő szakmai színvonalú dolgozatok támogatására, melyek a szakterület fejlődéséhez jelentősen hozzájárulnak.

Kulcsszavak: SzEK e-business e-commerce
2011. január 5. 20:57

Az Év e-kereskedői a Scarab ajánlóját használják

Az idei Év Internetes Kereskedője Díj mindhárom dobogós helyét az intelligens termékajánló rendszerek globális piacán működő Scarab Research ügyfelei nyerték el.

Kulcsszavak: e-business e-commerce
2010. november 16. 16:57

E-business menedzsmentképzés a felsőoktatásban

Posztgraduális e-business menedzsment szakirányú továbbképzési szak indul a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) és az Információs Társadalomért Alapítvány közreműködésével a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF).

2010. július 18. 10:02

Hatékonyságnövelés, közösségi média és a nők internetes szerepe

A hazai e-kereskedelem hagyományos tavaszi seregszemléjét, a VII. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát 2010. május 6-án és 7-én a Velence Resort & Spa hotelben rendezi meg a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org). Az idei program többek között az e-kereskedelem hatékonyságnövelési lehetőségeivel, a közösségi médiával és a nők internetes szerepével foglalkozik.

2010. április 29. 19:01

Ismét keresik az év internetes kereskedőjét

Szeptember 15. és október 15. között lehet szavazni a negyedik alkalommal meghirdetett  Év Internetes Kereskedője Díjra, amelyet a szakmai zsűri véleménye alapján legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet el - közölte a kiíró Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a CIB Bank pénteken az MTI-vel.

Kulcsszavak: e-business díj
2008. szeptember 15. 10:38

Minőség-e az e-minőség? - V. E-Kereskedelem Konferencia

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért 2008. május 8-án a immár ötödik alkalommal rendezi meg az iparág szakmai konferenciáját, melynek témája idén: hálózatépítés és minőségbiztosítás az e-kereskedelemben., helyszín a Corner Rendezvényközpont.

2008. április 17. 17:50

Sikeres volt az első e-business szimpózium Magyarországon

Sikeresen zárult az első magyarországi E-Business Symposium, melynek célja a hazai elektronikus üzleti élet bemutatása és megszólaltatása volt.

2008. április 10. 10:51

A hazai online kereskedelem múltja, jelene és jövője

2008. április 8-án első alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon az E-Business Symposium, amely a hazai online kereskedelem múltját, jelenét és jövőjét szeretné feltárni.

Kulcsszavak: e-business konferencia
2008. április 1. 11:19

E-kiskereskedelem - az idén 50 százalékos növekedést vár a GKM

A várakozások szerint 2008-ban a fogyasztói elektronikus kiskereskedelem forgalma megőrzi eddigi, évi csaknem 50 százalékos növekedési ütemét - közölte a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az MTI-vel.

Kulcsszavak: GKM e-business
2008. január 8. 11:08

Felfüggesztették a KMOP e-kereskedelem pályázati kiírását

A rendelkezésre álló idei keret kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) felfüggeszti a közép-magyarországi operatív programban (KMOP) az e-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatására kiírt pályázatot - közölte a hatóság honlapján.

Kulcsszavak: pályázat e-business
2007. november 9. 09:02

Ki lesz az év internetes kereskedője?

Idén harmadik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat. A versenyben bárki részt vehet, aki online kereskedelmi tevékenységet folytat, és az internetezők szavazatukkal támogatják.

Kulcsszavak: e-business
2007. szeptember 15. 12:04

Már több mint 3 millió cég az Alibaba.com-on

Az Alibaba.com-on ma már több mint három millióan randevúznak. Nem párkeresésről, nem érzelmekről, hanem kőkemény üzletről van szó. Cégek keresnek termékeiknek vevőt, kínálják portékájukat, mások meg árut keresnek felhasználásra, eladásra. A világ leglátogatottabb online business-to-business (B2B) piacán az üzletei partnerek minden eddiginél könnyebben és gyorsabban találhatnak egymásra, mindenféle ügynöki közreműködés nélkül. Mintegy 30 ágazati kategóriában, 5000 termékcsoportban kereshetünk, illetve adhatunk el.

Kulcsszavak: e-business Atigris
2007. szeptember 15. 09:08

Csak bátran, de óvatosan!

Magyarországon is gombamód szaporodnak a végfelhasználót célzó e-kereskedő cégek, és mind több hagyományos bolt nyit plusz értékesítési csatornaként webáruházat. A gyűjtősite-ok linkajánlói gyakorlatilag naponta hívják fel a legkülönbözőbb kínálatú és fejlettségi szintű webáruházra a szerkesztők figyelmét. Ugyanakkor az interneten keresztüli áru- és szolgáltatásforgalom - bár az előző évekéhez képest jelentős, tendenciózus növekedést mutat - volumenét tekintve még mindig alig fele a nemzetközi átlagnak.

Kulcsszavak: B2C e-business
2007. április 19. 10:21

SzEK-konferencia az elektronikus kereskedelemről

Hol a határ? mottóval, negyedik alkalommal rendez április 17-én, Budapesten elektronikus kereskedelem konferenciát, ezúttal a hazai cégek nemzetközi – elsősorban uniós – esélyeiről, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK).

Kulcsszavak: e-business konferencia
2007. április 9. 19:34

A Praktiker beszállt az e-kereskedelembe

Online termékvásárlási szolgáltatást indított a Praktiker a karácsonyi vásárlási láz kezdetén. A Praktiker az első barkácsáruház-lánc, amely lehetőséget biztosít az internetes vásárlásra a hazai piacon. Jelenleg 17 ezer termék érhető el a cég website-járól, házhoz szállítást későbbre ígérnek.

Kulcsszavak: e-business
2006. november 22. 09:38

E-kereskedelmi rekord

Hétéves fennállásának legaktívabb hónapját tudhatja maga mögött az elektronikus piactér szolgáltatást nyújtó Depo.hu. Az októberben rekordszámú, összesen 16 partnerrel bővülő e-kereskedelmi rendszerben forgalmazott termékek száma átlépte a 30 ezret.

Kulcsszavak: e-business DEPO
2006. november 5. 12:53

Internetes kulcsszavak: biztonság és bizalom

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért 2006. május 30-31. között rendezi meg a III. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát a Zsófia Konferenciahajón.

Kulcsszavak: konferencia e-business
2006. május 28. 17:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01