e-signo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: e-signo

Tömegével váltanak e-aláírásra a vállalatok a járványhelyzet miatt

Megrohamozták a hazai vállalatok az e-aláírással foglalkozó NETLOCK-ot az elmúlt napokban: a járványhelyzet miatt tömegével váltanak ki olyan e-aláíró tanúsítványt, amellyel a dolgozók otthonról is egyszerűen hitelesíthetnek bármilyen dokumentumot elektronikusan egy biztonságos weboldalon keresztül.

2020. április 1. 16:34

Az e-aláírás alapvetően növelhetné az ellenőrzések hitelességét

Az utóbbi idők elhíresült külföldi és hazai botrányai joggal vetik fel a kérdést: hogyan tehetők még hitelesebbé az ellenőrzési jelentések annak érdekében, hogy a jövőben nagyobb eséllyel lehessen kiküszöbölni egy-egy széles körben negatív hatást gyakorló eseményt. A BDO Magyarország informatikai aspektusból vizsgálja a kérdést, megállapítva, hogy a fenti cél elérése érdekében a jövőben növelni lehet az elektronikus aláírások szerepét is.

2015. április 14. 11:47

Házhoz viszi minősített tanúsítványait a NetLock

Zalaegerszegi rendezvényén mutatta be a NetLock Kft. kedvezményes minősített tanúsítvány csomagjait a megyében működő önkormányzatok képviselőinek. A résztvevők gyakorlati példákon keresztül ismerhették meg a vállalat elektronikus ügyintézést segítő megoldásait, amelyekkel könnyen és szabályszerűen válthatják ki a papíralapú rendelet- és jegyzőkönyvküldés folyamatát.

2012. szeptember 19. 10:36

Elektronikus fuvarlevél a NetLock-tól

A NetLock Kft., az elektronikusan hitelesített üzleti megoldások vezető fejlesztője, szolgáltatója és integrátora egyedülálló fejlesztést indított el eFuvarlevél néven. Az elektronikus papír technológiát alkalmazó, tanúsítvány alapú megoldás célja, hogy egyszerű, hiteles és költséghatékony alternatívát nyújtson az áruszállítás hagyományos adminisztrációjára.

Kulcsszavak: e-signo NetLock
2011. július 21. 14:38

Elektronikus aláírás szolgáltatót vásárolt az Adobe

Az Adobe Systems bejelentette, hogy megvásárolta az EchoSign vállalatot, amely az elektronikus aláírások és az aláírás-automatizálás egyik vezető, webes alapú szolgáltatója. Az EchoSign egy úttörő megoldás az elektronikus aláírások kezelése terén, amely az Adobe dokumentum-megosztási szolgáltatásokat kínáló platformjának egyik fő alkotóelemévé válik, hogy biztonságosan oszthasson meg dokumentumokat általános hozzáféréshez, ellenőrzéshez vagy jóváhagyáshoz.

Kulcsszavak: e-signo +céginfo Adobe
2011. július 19. 13:30

EU-s felmérés az elektronikus hitelesítésről és hitelességről

Az online ügyintézés iránti fogyasztói és vállalkozói bizalom fokozása érdekében az Európai Bizottság kikéri a lakosság és más érdekelt felek véleményét arról, hogy milyen szerepet tölthet be az elektronikus aláírás, az elektronikus személyazonosítás (eID) és az elektronikus hitelesítésn az európai egységes digitális piac kialakításában. A konzultáció keretében kapott visszajelzéseket a Bizottság felhasználja az elektronikus aláírásról szóló irányelv felülvizsgálata, valamint az elektronikus személyazonosítás és az elektronikus hitelesítés kölcsönös elismerésére irányuló kezdeményezés előkészítése során. Az online konzultáció 2011. április 15-ig tart.

2011. február 18. 17:33

Vállalati közgyűlés elektronikus úton

A NetLock bejelentette eGyűlés szolgáltatását, melynek köszönhetően a vállalatok személyes jelenlét nélkül bonyolíthatják a tag-, és közgyűléseket, a hitelesítési funkciónak köszönhetően az eGyűlés során rögzített jegyzőkönyv a bíróság előtt bizonyítékként szolgálhat.

Kulcsszavak: NetLock e-signo
2010. szeptember 15. 21:23

Már a fizetési meghagyások is elektronikus úton járnak

A NetLock Kft. elindította a Magyar Országos Közjegyzői Kamara Elektronikus Fizetési MegHagyás rendszerének használatához szükséges tanúsítványokat és eszközöket tartalmazó szolgáltatáscsomagját. A hitelesítő csomag a kis-, és nagyvállalatoknak egyaránt személyre szabott megoldást kínál, és könnyedén integrálható a cégek vállalatirányítási rendszereibe is.

2010. augusztus 21. 08:05

D-Link és Netlock a Magyar Telekomnál

A D-Link az integrált kábelmodemek új generációját hozta el az európai piacra. Az új termékekkel a kábelszolgáltatók a ma elérhető legnagyobb sebességet és legszélesebb körű szolgáltatásokat kínálhatják előfizetőik számára.

2010. július 1. 22:12

Együttműködés az elektronikus aláírás elterjedéséért

Az elektronikus aláírási termékeket fejlesztő magyar cégek összefogásával, két hónap alatt több százezer teszt végrehajtása után bebizonyosodott, hogy hat cég hat alkalmazása minden elképzelhető körülmény között szabványosan együtt tud működni.

Kulcsszavak: e-signo
2009. július 23. 08:59

Elektronikus számlázás - sokmilliónyi ok a váltásra

A globális válság arra sarkallja a vállalkozásokat, hogy sorban újragondolják, és felülvizsgálják pénzügyi terveiket. Fontos szerephez juthat ebben a folyamatban a tervezési és megtakarítási lehetőségek feltérképezése, de az adófizetés gyakorlatához kapcsolódó folyamatok ésszerűsítése is, ami a hatékonyságnövelés, és a profitabilitás megőrzésének egyik alapvető eszköze lehet – véli a Deloitte.

2009. március 6. 09:40

A válság segíti az elektronikus számla terjedését

A NetLock Kft. szerint a gazdasági válság is elősegíti az elektronikus számlázás elterjedését, hiszen az ezzel kapcsolatos befektetés fél-egy éven belül megtérül - mondta Rózsahegyi Zsolt, az elektronikus hitelesítés-szolgáltatással foglalkozó cég ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: NetLock e-signo
2009. február 5. 11:09

Elektronikus hitelesítést biztosító bővítmény SBO számlázó rendszerekhez

A NetLock Kft. és a VariaTech Consulting Kft., az SAP ISV partnere BX eDoc+ néven, Magyarországon egyedülálló szoftvermodult alakított ki az SAP Business One (SBO) integrált vállalatirányítási rendszert használó - leginkább kkv - vállalkozások számára. Az alkalmazás lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy a jogszabálynak megfelelő módon elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott számlát bocsássanak ki, és azokat hiteles elektronikus bizonylatként őrizzék meg.

2009. február 4. 13:46

Noreg eSign Toolkit: nyilvántartásba véve

A Noreg Kft. bejelentette, hogy saját fejlesztésű Noreg eSign Toolkit elektronikus aláírási fejlesztőkészlete alkalmas a 2001. évi XXXV törvényben szereplő fokozott biztonságú és minősített elektronikus aláírás létrehozására és ellenőrzésére alkalmazható szabványos és biztonságos alkalmazások fejlesztéséhez. A termék tanúsítását a HunGuard Kft. végezte, és a terméket a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) is nyilvántartásba vette.

Kulcsszavak: Noreg e-signo
2008. december 17. 00:18

Elektronikus aláírás - hitelesítés nélküli mérlegadatok

A felelősség vállalása nélkül beadható beadványok az elektronikus ügyintézés biztonságát kérdőjelezik meg, s bár törvény van róla, Magyarországon mégsem tudják széles körben használni az elektronikus aláírást - mondta Rózsahegyi Zsolt, a Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ) elnöke.

Kulcsszavak: e-signo e-government
2008. december 8. 09:03

Cégeljárás: az e-ügyintézés átalakította a bíróságok feladatait

Az e-ügyintézéssel átalakult a cégbírók feladata: miután ma már a regisztrációt zömében számítógépek végzik, így másik feladatukra, a törvényességi felügyeletre koncentrálhatnak.

Kulcsszavak: e-signo e-government
2008. július 22. 08:50

Cégbírósági elektronikus aktákat fogad az OTP Bank rendszere

A legnagyobb magyarországi hitelintézet hozzájárulva az elektronikus ügyintézés széles körű elterjesztéséhez, a bank honlapján, illetve egy központi e-mail címen keresztül biztosítja a cégbejegyzésre kötelezettek számára a cégbíróságra benyújtott, illetve onnan kapott elektronikusan hitelesített okiratok befogadását.

Kulcsszavak: e-government e-signo OTP
2008. július 3. 09:02

Új modellen alapuló elektronikus aláírási megoldás az E-Grouptól

Az idealizált elektronikus közigazgatás részben a szűkös pénzügyi keretek, részben pedig a tájékozatlanság miatt sok önkormányzatnál még továbbra is álom marad, holott mindkettőre megvan a megoldás.

2008. június 27. 11:09

Fujitsu Siemens: zöld megoldások az idei CeBIT-en

A Fujitsu Siemens Computers a CeBIT 2008 szakkiállítás 9-es csarnokában kialakított Public Sector Parkban mutatja be az állami szektor szereplőinek szánt innovatív megoldásait és ad áttekintést teljes termékkínálatáról. A vállalat emellett a zöld informatika (Green IT) és a hatóságok illetve a lakosság életét megkönnyítő megoldások köré szervezi kiállítási szereplését.

2008. január 31. 12:09

Iparági szabvánnyá vált a digitális aláírás 1.0

Az internetes szabványok fölött döntő OASIS iparági csoportosulás a legmagasabb szinten ratifikálta a digitális aláírások rendszerét Digital Signature Services Version 1.0 néven, megnyitva ezzel az utat a megoldás eddiginél szélesebb körű alkalmazása előtt.

Kulcsszavak: e-signo szabvány
2007. június 8. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás