fúzió kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: fúzió

Az AT&T tulajdonába került az HBO, a CNN, a Hulu és sok más médium

A mobil videóban látja a jövőt az AT&T, ez magyarázza a bejelentést, amely véget vetett a pletykáknak: eladó és vevő együtt jelentette be, hogy az AT&T 85,4 milliárd dollárért felvásárolja a Time Warner médiabirodalmat. 

Kulcsszavak: fúzió Time Warner
2016. október 23. 13:13

A SAP története legnagyobb felvásárlásával válik a legnagyobb üzleti cloud szereplővé

A legnagyobb üzleti felhőszolgáltatóvá válik az SAP a ma bejelentett felvásárlásával. A német szoftvergyártó története legnagyobb akvizíciójáért, az amerikai Concur szoftvercégért 8,3 milliárd dollárt fizet.

2014. szeptember 20. 11:02

Az Orange 3,4 milliárd euróért megvenné a Jazztelt

Az Orange francia távközlési vállalat baráti felvásárlási ajánlatot tett a Jazztel spanyol vezetékes szolgáltatóra.

2014. szeptember 17. 10:13

A Deutsche Telekom bekebelezi a GTS Central Europe-ot

A Deutsche Telekom, a Magyar Telekom legnagyobb részvényese 546 millió euróért megvásárolja a GTS Central Europe (GTS) infrastruktúraalapú távközlési szolgáltatót - közölte a társaság.

2013. november 13. 09:50

Az IT és a telekommunikáció uralja a felvásárlások piacát Magyarországon

Továbbra is az IT és a telekommunikáció - média szektorok uralták a vállalati felvásárlások és fúziók piacát 2013 első félévében Magyarországon. Az ügyletek többségét  belföldi társaságok bonyolították le, a külföldi befektetők közül az amerikaiak és a németek voltak többségben – derül ki az EY legfrissebb M&A Barométeréből.

2013. október 20. 08:53

Mégsem dob nagyot a brit gazdaságon a Vodafone-Verizon ügylet

Londoni pénzügyi elemzők szerint valószínűleg csak minimális gazdaságélénkítő hatása lesz Nagy-Britanniában az amerikai Vodafone-érdekeltség eladásából várható több tízmilliárd font bevételnek, annak ellenére is, hogy a pénz jelentős része a távközlési óriáscég brit részvényeseinek számláin köt ki.

Kulcsszavak: fúzió Verizon Vodafone
2013. szeptember 9. 09:14

Újabb vállalat integrálásával erősít a T-Systems Magyarország

A T-Systems Magyarország Zrt. teljes mértékben integrálja szervezetébe  április 1-jével az informatikai alkalmazások fejlesztésében, telepítésében és üzemeltetésében több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező Daten-Kontor Kft.-t. Az integráció a 2012 októberében végrehajtott egyesülés utolsó lépése.

2013. április 4. 09:53

Keresik a befektetők a magyar technológiai-cégeket

Vonzónak számítanak a magyar technológiai vállalkozások a befektetők számára. Magyarországon a vállalati fúziók és felvásárlások (M&A) piacán a szektorban történt tranzakciók aránya duplája volt a régiós átlagnak az összes tranzakció tekintetében.

Kulcsszavak: felvásárlás ITC fúzió
2013. március 11. 15:14

70 milliárdos mobilegyesülés készül

Egyesülésről tárgyal az amerikai Sprint és a Nextel mobiltelefon-szolgáltató; összeolvadásukkal 70 milliárd dollár tőkeértékű vállalat jönne létre - írta iparági forrásokat idézve a pénteki Financial Times.

Kulcsszavak: fúzió Sprint
2004. december 13. 09:09

Epicor Software - Scala Business Solutions egyesülés

A várható fúziót követően, a közepes vállalkozások piaci szegmensében, a legnagyobb Microsoft .NET platformon és webes szolgáltatásokon alapuló együttműködő ERP-, CRM és SCM-alkalmazásokat kínáló, az e szegmens szereplői kiszolgálását célzó független szervezet jön létre.

Kulcsszavak: Scala fúzió Epicor
2003. november 19. 12:11

Egyesítené lemezkiadóját a Sony és a Bertelsmann

A japán elektronikai óriás Sony Corp., illetve a német médiaóriás Bertelsmann AG megállapodott a két cég lemezkiadó leányvállalatainak egyesítéséről, amellyel a világ legnagyobb lemezkiadója születne meg.

2003. november 9. 22:13

Egyesítené zenei üzletágát az AOL Time Warner és a Bertelsmann

Az AOL Time Warner és Bertelsmann médiaóriások tárgyalásokat kezdtek zenei üzletáguk esetleges egyesítéséről, amelyre sikeres megállapodás esetén hónapokon belül sor kerülhet.

Kulcsszavak: Bertelsmann AOL fúzió
2003. július 3. 14:17

Az Olivetti maga alá temetné a Telecom Italiát

A részvényesek között szereplő nagy nemzetközi befektetési alapok heves ellenállásával szemben is a jelek szerint sikerül keresztülvinni a Telecom Italia összeolvasztását adósságtól súlyosan terhelt anyavállalatával, az Olivettivel.

2003. május 26. 08:42

Egybekelnek

Néhány héttel ezelőtt Beck György, a Compaq Magyarország vezérigazgatója egy üzleti tárgyaláson azt hallotta beszélgetőpartnerétől, hogy a Hewlett-Packard is igen előnyös ajánlattal jelentkezett a tenderen, mire a vezér így válaszolt: "nem baj, mától mi is HP vagyunk..." Akkor még szabad volt meglepődni az év feltehetően legnagyobb fúziójának hallatán, alig több mint egy héttel a bejelentés után azonban már nemcsak informatikai körökben számít központi témának, hogy a HP (akkori árfolyamon számítva) 25 milliárd dolláros részvénycserés vásárlással magába kívánja olvasztani a Compaq Computert. Mielőtt tényként kezelnénk a fúzió hírét, érdemes aláhúzni: bár az ügyletet mindkét cég igazgatótanácsa egyhangúlag támogatja, az egyesülést még jóvá kell hagynia az amerikai tőzsdefelügyeletnek és a versenyhivatalnak is, hiszen a fúzióval olyan méretű és profilú óriásvállalat jön létre, amely sok tekintetben – az amerikai gazdasági törvények értelmében – megengedhetetlen monopóliumhoz juttatná a 87 milliárd dolláros összforgalmú gigászi céget.

Kulcsszavak: fúzió HP Compaq
2001. november 2. 12:59

A HP-Compaq fúzió tényképe

A Csendes Óceáni időzóna szerint szeptember 3-án este, magyar idő szerint szeptember 4-én hajnalban bejelentett HP-Compaq fúziót (ld. még hajnali hírünk) tényeit és számait foglaltuk össze ebben a hírünkben a két cég sajtóanyagához fűzött ténykép alapján. Carly Fiorina és Michael Capellas magyar idő szerint ma délután 4-kor válaszol telekonferencián az újságíról kérdéseire, amelyről külön hírben számolunk be az esemény után.

2001. szeptember 4. 12:06

A Telenor a TeleDanmarkra pályázik

A privatizálás közben lévő norvég Telenor távközlési vállalat szerdán megerősítette, hogy tárgyal az amerikai SBC Communicationsszel a dán TDC telefontársaság – áprilisig TeleDanmark volt a neve – 41,6 százalékénak megvásárlásáról. A TeleDanmarkot 1994-ben privatizálták, a Telenor még 79 százalékban állami, a decemberi első nyilvános kibocsátása óta.

2001. május 17. 07:49

VoiceStream: egyesülés a Deutsche Telekommal

A hatodik legnagyobb amerikai mobilszolgáltató, a VoiceStream Wireless részvényesei kedden jóváhagyták a cég egyesülését a német Deutsche Telekommal (DT) - közölte a Reuters.

2001. március 14. 09:19

Az amerikai versenyhivatal engedélyezte az AOL-Time Warner fúziót

Hosszú hónapok után az amerikai versenyhivatal (FTC) végül úgy döntött, hogy engedélyezi az America Online és a Time Warner összeolvadását.

2000. december 14. 20:17

A General Electric megszerzi a Honeywellt

A General Electric amerikai ipari csoport megállapodott a Honeywell elektronikai és gépipari vállalattal abban, hogy 45 milliárd dolláros részvényértéken megvásárolja ez utóbbi céget - jelentették a hétfői amerikai lapok.

2000. október 24. 09:07

A CNet felvásárolja a konkurens ZDNetet

Az on-line számítástechnikai információkat szolgáltató CNet Networks 1,6 milliárd dollárért felvásárolja a teljes Ziff-Davis Inc.-t, így ennek hírportálját, a ZDNetet is.

Kulcsszavak: fúzió +legfontosabb
2000. július 19. 18:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

Negyedik alkalommal, de a pandémia miatt először kizárólag online rendezte meg a kelet-közép-európai régió legkiemelkedőbb startup networking eseményét, a neves előadókat felvonultató és rengeteg érdeklődőt vonzó Regional Startup and Innovation Day-t az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus. Az aktuális járványhelyzet ismert körülményeit tekintve kimondottan optimista hangvételű esemény egy időben több mint 500, összesen közel 2000 megtekintést generált. A hagyományos kategóriák mellett ezúttal a Covid krízisre legkiválóbban reagált startupot is díjazták, valamint megtartották a már megszokott boxringben szervezett Get In The Ring pitch párbajt is.

2020. november 21. 10:18
online sportfogadás