fúzió kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: fúzió

Az AT&T tulajdonába került az HBO, a CNN, a Hulu és sok más médium

A mobil videóban látja a jövőt az AT&T, ez magyarázza a bejelentést, amely véget vetett a pletykáknak: eladó és vevő együtt jelentette be, hogy az AT&T 85,4 milliárd dollárért felvásárolja a Time Warner médiabirodalmat. 

Kulcsszavak: fúzió Time Warner
2016. október 23. 13:13

A SAP története legnagyobb felvásárlásával válik a legnagyobb üzleti cloud szereplővé

A legnagyobb üzleti felhőszolgáltatóvá válik az SAP a ma bejelentett felvásárlásával. A német szoftvergyártó története legnagyobb akvizíciójáért, az amerikai Concur szoftvercégért 8,3 milliárd dollárt fizet.

2014. szeptember 20. 11:02

Az Orange 3,4 milliárd euróért megvenné a Jazztelt

Az Orange francia távközlési vállalat baráti felvásárlási ajánlatot tett a Jazztel spanyol vezetékes szolgáltatóra.

2014. szeptember 17. 10:13

A Deutsche Telekom bekebelezi a GTS Central Europe-ot

A Deutsche Telekom, a Magyar Telekom legnagyobb részvényese 546 millió euróért megvásárolja a GTS Central Europe (GTS) infrastruktúraalapú távközlési szolgáltatót - közölte a társaság.

2013. november 13. 09:50

Az IT és a telekommunikáció uralja a felvásárlások piacát Magyarországon

Továbbra is az IT és a telekommunikáció - média szektorok uralták a vállalati felvásárlások és fúziók piacát 2013 első félévében Magyarországon. Az ügyletek többségét  belföldi társaságok bonyolították le, a külföldi befektetők közül az amerikaiak és a németek voltak többségben – derül ki az EY legfrissebb M&A Barométeréből.

2013. október 20. 08:53

Mégsem dob nagyot a brit gazdaságon a Vodafone-Verizon ügylet

Londoni pénzügyi elemzők szerint valószínűleg csak minimális gazdaságélénkítő hatása lesz Nagy-Britanniában az amerikai Vodafone-érdekeltség eladásából várható több tízmilliárd font bevételnek, annak ellenére is, hogy a pénz jelentős része a távközlési óriáscég brit részvényeseinek számláin köt ki.

Kulcsszavak: fúzió Verizon Vodafone
2013. szeptember 9. 09:14

Újabb vállalat integrálásával erősít a T-Systems Magyarország

A T-Systems Magyarország Zrt. teljes mértékben integrálja szervezetébe  április 1-jével az informatikai alkalmazások fejlesztésében, telepítésében és üzemeltetésében több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező Daten-Kontor Kft.-t. Az integráció a 2012 októberében végrehajtott egyesülés utolsó lépése.

2013. április 4. 09:53

Keresik a befektetők a magyar technológiai-cégeket

Vonzónak számítanak a magyar technológiai vállalkozások a befektetők számára. Magyarországon a vállalati fúziók és felvásárlások (M&A) piacán a szektorban történt tranzakciók aránya duplája volt a régiós átlagnak az összes tranzakció tekintetében.

Kulcsszavak: felvásárlás ITC fúzió
2013. március 11. 15:14

70 milliárdos mobilegyesülés készül

Egyesülésről tárgyal az amerikai Sprint és a Nextel mobiltelefon-szolgáltató; összeolvadásukkal 70 milliárd dollár tőkeértékű vállalat jönne létre - írta iparági forrásokat idézve a pénteki Financial Times.

Kulcsszavak: fúzió Sprint
2004. december 13. 09:09

Epicor Software - Scala Business Solutions egyesülés

A várható fúziót követően, a közepes vállalkozások piaci szegmensében, a legnagyobb Microsoft .NET platformon és webes szolgáltatásokon alapuló együttműködő ERP-, CRM és SCM-alkalmazásokat kínáló, az e szegmens szereplői kiszolgálását célzó független szervezet jön létre.

Kulcsszavak: Scala fúzió Epicor
2003. november 19. 12:11

Egyesítené lemezkiadóját a Sony és a Bertelsmann

A japán elektronikai óriás Sony Corp., illetve a német médiaóriás Bertelsmann AG megállapodott a két cég lemezkiadó leányvállalatainak egyesítéséről, amellyel a világ legnagyobb lemezkiadója születne meg.

2003. november 9. 22:13

Egyesítené zenei üzletágát az AOL Time Warner és a Bertelsmann

Az AOL Time Warner és Bertelsmann médiaóriások tárgyalásokat kezdtek zenei üzletáguk esetleges egyesítéséről, amelyre sikeres megállapodás esetén hónapokon belül sor kerülhet.

Kulcsszavak: Bertelsmann AOL fúzió
2003. július 3. 14:17

Az Olivetti maga alá temetné a Telecom Italiát

A részvényesek között szereplő nagy nemzetközi befektetési alapok heves ellenállásával szemben is a jelek szerint sikerül keresztülvinni a Telecom Italia összeolvasztását adósságtól súlyosan terhelt anyavállalatával, az Olivettivel.

2003. május 26. 08:42

Egybekelnek

Néhány héttel ezelőtt Beck György, a Compaq Magyarország vezérigazgatója egy üzleti tárgyaláson azt hallotta beszélgetőpartnerétől, hogy a Hewlett-Packard is igen előnyös ajánlattal jelentkezett a tenderen, mire a vezér így válaszolt: "nem baj, mától mi is HP vagyunk..." Akkor még szabad volt meglepődni az év feltehetően legnagyobb fúziójának hallatán, alig több mint egy héttel a bejelentés után azonban már nemcsak informatikai körökben számít központi témának, hogy a HP (akkori árfolyamon számítva) 25 milliárd dolláros részvénycserés vásárlással magába kívánja olvasztani a Compaq Computert. Mielőtt tényként kezelnénk a fúzió hírét, érdemes aláhúzni: bár az ügyletet mindkét cég igazgatótanácsa egyhangúlag támogatja, az egyesülést még jóvá kell hagynia az amerikai tőzsdefelügyeletnek és a versenyhivatalnak is, hiszen a fúzióval olyan méretű és profilú óriásvállalat jön létre, amely sok tekintetben – az amerikai gazdasági törvények értelmében – megengedhetetlen monopóliumhoz juttatná a 87 milliárd dolláros összforgalmú gigászi céget.

Kulcsszavak: fúzió HP Compaq
2001. november 2. 12:59

A HP-Compaq fúzió tényképe

A Csendes Óceáni időzóna szerint szeptember 3-án este, magyar idő szerint szeptember 4-én hajnalban bejelentett HP-Compaq fúziót (ld. még hajnali hírünk) tényeit és számait foglaltuk össze ebben a hírünkben a két cég sajtóanyagához fűzött ténykép alapján. Carly Fiorina és Michael Capellas magyar idő szerint ma délután 4-kor válaszol telekonferencián az újságíról kérdéseire, amelyről külön hírben számolunk be az esemény után.

2001. szeptember 4. 12:06

A Telenor a TeleDanmarkra pályázik

A privatizálás közben lévő norvég Telenor távközlési vállalat szerdán megerősítette, hogy tárgyal az amerikai SBC Communicationsszel a dán TDC telefontársaság – áprilisig TeleDanmark volt a neve – 41,6 százalékénak megvásárlásáról. A TeleDanmarkot 1994-ben privatizálták, a Telenor még 79 százalékban állami, a decemberi első nyilvános kibocsátása óta.

2001. május 17. 07:49

VoiceStream: egyesülés a Deutsche Telekommal

A hatodik legnagyobb amerikai mobilszolgáltató, a VoiceStream Wireless részvényesei kedden jóváhagyták a cég egyesülését a német Deutsche Telekommal (DT) - közölte a Reuters.

2001. március 14. 09:19

Az amerikai versenyhivatal engedélyezte az AOL-Time Warner fúziót

Hosszú hónapok után az amerikai versenyhivatal (FTC) végül úgy döntött, hogy engedélyezi az America Online és a Time Warner összeolvadását.

2000. december 14. 20:17

A General Electric megszerzi a Honeywellt

A General Electric amerikai ipari csoport megállapodott a Honeywell elektronikai és gépipari vállalattal abban, hogy 45 milliárd dolláros részvényértéken megvásárolja ez utóbbi céget - jelentették a hétfői amerikai lapok.

2000. október 24. 09:07

A CNet felvásárolja a konkurens ZDNetet

Az on-line számítástechnikai információkat szolgáltató CNet Networks 1,6 milliárd dollárért felvásárolja a teljes Ziff-Davis Inc.-t, így ennek hírportálját, a ZDNetet is.

Kulcsszavak: fúzió +legfontosabb
2000. július 19. 18:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás