fitneszóra kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: fitneszóra

Érkezik a Fitbit Ionic okosórájának új kiadása

A Fitbit bemutatta egészség- és fitneszokosórájának legújabb exkluzív kiadását, a Fitbit Ionic: adidas edition-t, amely hatékonyan segíti az amatőr és profi sportolókat teljesítményük javításában futásspecifikus edzésekkel. 

2018. február 28. 13:27

Mozdulj stílusosan!

Megérkezett Magyarországra a CES 2016-on bemutatott legújabb Fitbit Blaze fitneszóra és Fitbit Alta fitneszkarkötő. Az okos aktivitásmérők készen állnak arra, hogy mozgásra motiváljanak, és segítsenek az életmódváltásban. A fitneszóra és fitneszkarkötő funkcióit és dizájnját tökéletesítették, hogy viselésükkel egyszerre lehess stílusos és egészséges a mindennapokban!

2016. május 9. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32
online sportfogadás