fogyasztói elektronika kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: fogyasztói elektronika

CES fotelből,

Néhány hónappal ezelőtt sikerült a CES alapítójával, Gary Shapiro-val beszélgetnem - stílusosan chat-formában - a virtuális CES-ről.  Megnyugtatott hogy mindent megtesznek a virtuális konferenciázás élménnyé tétele érdekében.

2021. január 12. 18:45

Az LG vezetői először részletezték a vállalat AI-stratégiáját

Jo Seong-Jin, az LG Electronics (LG) vezérigazgatója, és Dr. I.P. Park, a vállalat technológiai vezetője a 2018-as IFA-n közös nyitóelőadás keretében mutatta be a mesterséges intelligencia (Artificial Intelligence, AI) jövőjére vonatkozó stratégiai elképzeléseit.

2018. szeptember 3. 11:01

Egyszerű megoldás az ideális klimatizált környezetért

Képzeljük el, milyen lenne, ha energiahatékony és könnyen kezelhető megoldásokkal, gyorsan és egyszerűen teremthetnénk meg a megfelelő beltéri, klimatizált környezetet. A MULTI V 5 változó hűtőközeg-áramú (VRF, Variable Refrigerant Flow) rendszerrel mindez már könnyen elérhető bárki számára.

2018. február 22. 15:22

CES 2017: 35 innovációs díjat nyert a Samsung

A Fogyasztói Technológia Szövetség a 2017-es CES nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállítás tekintélyes innovációs díjai közül 35-öt a fogyasztói elektronika, a félvezetők és a telekommunikáció terén globális piacvezető és díjnyertes újító vállalat, a Samsung Electronics termékeinek ítélt oda.

2016. november 14. 10:53

A légkondi mint a lakás dísze

Az LG tegnapi sajtóeseményén megismerkedtünk a vállalat legújabb légkondicionáló megoldásával,m amely jócskán eltér a már megszokott stílustól és technológiától. Az LG légkondicionáló berendezéseinek technológiáját és formavilágát tekintve is új utakra lépett.

2014. április 30. 14:15

Minden negyedik elektronikai készülék megsérül

A Generali Biztosító 18-75 év közötti magyar lakosság körében végzett internetes kutatást a háztartásaikban megtalálható elektronikai eszközökről, melyekről kiderült, hogy gyakran megrongálódnak. Az okostelefonok, táblagépek vagy laptopok negyedét érte érte már valamilyen károsodás.

2013. december 26. 14:28

Ezermilliárd dollár fölé nőhet a szórakoztató elektronikai ipar bevétele az idén

Az okostelefonok és a táblagépek révén az idén minden korábbinál nagyobb, ezermilliárd dollárt is meghaladó bevételre tehet szert a szórakoztató elektronikai ipar az ágazat amerikai szereplőit tömörítő szövetség (CEA) előrejelzése szerint.

2012. január 11. 08:40

Végéhez közeledik a "digitális évtized"

A túlharsogott Y2K-problémával, és a "dotcombuborék" kidurranásával kezdődött a Microsoft-alapító Bill Gates által csak "digitális évtizedként" emlegetett időszak, amelynek végéhez közeledve az innováció eddig nem látott irányokba fordult.

2009. december 29. 09:20

A jövő konyhája a Cebit-en

A konyhai berendezésekre specializálódott Siematic bemutatta a hannoveri Cebit-en a jövő konyháját, amely tökéletes része a digitális otthonnak.

2009. március 6. 18:21

Minden eddiginél nagyobb lesz az IFA 2008

Az augusztus 29-én nyitó berlini IFA vásár a várakozások szerint minden eddigi hasonló rendezvénynél nagyobb lesz, és egy új fogyasztói-elektronikai szektorral is bővül a kiállítás.

2008. augusztus 29. 07:54

Érzékenyen érintheti az elektronikai eladásokat az amerikai recesszió

A ChangeWave pénzügyi tanácsadó cég felmérése szerint az amerikai vásárlók túlnyomó része a gazdaság megtorpanása miatt kevesebbet tervez elektronikai cikkekre költeni az elkövetkező 3 hónapban, mint előtte.

2008. március 29. 10:49

DVD-lejátszós, LCD-kijelzős high-tech kézitáska

Egy amerikai cég olyan high-tech kézitáskát mutatott be New York-ban, amelyet felszereltek LCD-kijelzővel és DVD-lejátszóval is.

2007. április 6. 07:46

Többet, jobban és egyszerűbben

A CES idei felhozatala hihetetlenül gazdagnak, és praktikusnak bizonyult. A legígéretesebb tanulság az, hogy a termékek többsége az átlagember számára elérhető áron, a legközelibb jövőben a mindennapok része lesz.

2004. február 1. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

Két új programot hirdet az EIT Digital az innovatív digitális technológia világából érkező pályázóknak. A kezdeményezés célja a deep tech vállalkozások és termékek létrehozásának támogatása (Innovation Factory), valamint digitális technológiai oktatási programok létrehozásának ösztönzése (Entrepreneurial Academy). Az EIT Digital 2022 közös néven futó két programra május 12-ig lehet jelentkezni.

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

Több mint 3,8 százalékkal növelte globális árbevételét a Huawei Technologies 2020-ban az egy évvel korábbihoz képest. A vállalat auditált teljes árbevétele a tavalyi évben 136,7 milliárd dollár lett, nettó nyeresége pedig elérte a 9,9 milliárd dollárt, ami 3,2 százalékkal magasabb az előző évinél.

2021. március 31. 13:35