fogyasztói elektronika kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: fogyasztói elektronika

CES fotelből,

Néhány hónappal ezelőtt sikerült a CES alapítójával, Gary Shapiro-val beszélgetnem - stílusosan chat-formában - a virtuális CES-ről.  Megnyugtatott hogy mindent megtesznek a virtuális konferenciázás élménnyé tétele érdekében.

2021. január 12. 18:45

Az LG vezetői először részletezték a vállalat AI-stratégiáját

Jo Seong-Jin, az LG Electronics (LG) vezérigazgatója, és Dr. I.P. Park, a vállalat technológiai vezetője a 2018-as IFA-n közös nyitóelőadás keretében mutatta be a mesterséges intelligencia (Artificial Intelligence, AI) jövőjére vonatkozó stratégiai elképzeléseit.

2018. szeptember 3. 11:01

Egyszerű megoldás az ideális klimatizált környezetért

Képzeljük el, milyen lenne, ha energiahatékony és könnyen kezelhető megoldásokkal, gyorsan és egyszerűen teremthetnénk meg a megfelelő beltéri, klimatizált környezetet. A MULTI V 5 változó hűtőközeg-áramú (VRF, Variable Refrigerant Flow) rendszerrel mindez már könnyen elérhető bárki számára.

2018. február 22. 15:22

CES 2017: 35 innovációs díjat nyert a Samsung

A Fogyasztói Technológia Szövetség a 2017-es CES nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállítás tekintélyes innovációs díjai közül 35-öt a fogyasztói elektronika, a félvezetők és a telekommunikáció terén globális piacvezető és díjnyertes újító vállalat, a Samsung Electronics termékeinek ítélt oda.

2016. november 14. 10:53

A légkondi mint a lakás dísze

Az LG tegnapi sajtóeseményén megismerkedtünk a vállalat legújabb légkondicionáló megoldásával,m amely jócskán eltér a már megszokott stílustól és technológiától. Az LG légkondicionáló berendezéseinek technológiáját és formavilágát tekintve is új utakra lépett.

2014. április 30. 14:15

Minden negyedik elektronikai készülék megsérül

A Generali Biztosító 18-75 év közötti magyar lakosság körében végzett internetes kutatást a háztartásaikban megtalálható elektronikai eszközökről, melyekről kiderült, hogy gyakran megrongálódnak. Az okostelefonok, táblagépek vagy laptopok negyedét érte érte már valamilyen károsodás.

2013. december 26. 14:28

Ezermilliárd dollár fölé nőhet a szórakoztató elektronikai ipar bevétele az idén

Az okostelefonok és a táblagépek révén az idén minden korábbinál nagyobb, ezermilliárd dollárt is meghaladó bevételre tehet szert a szórakoztató elektronikai ipar az ágazat amerikai szereplőit tömörítő szövetség (CEA) előrejelzése szerint.

2012. január 11. 08:40

Végéhez közeledik a "digitális évtized"

A túlharsogott Y2K-problémával, és a "dotcombuborék" kidurranásával kezdődött a Microsoft-alapító Bill Gates által csak "digitális évtizedként" emlegetett időszak, amelynek végéhez közeledve az innováció eddig nem látott irányokba fordult.

2009. december 29. 09:20

A jövő konyhája a Cebit-en

A konyhai berendezésekre specializálódott Siematic bemutatta a hannoveri Cebit-en a jövő konyháját, amely tökéletes része a digitális otthonnak.

2009. március 6. 18:21

Minden eddiginél nagyobb lesz az IFA 2008

Az augusztus 29-én nyitó berlini IFA vásár a várakozások szerint minden eddigi hasonló rendezvénynél nagyobb lesz, és egy új fogyasztói-elektronikai szektorral is bővül a kiállítás.

2008. augusztus 29. 07:54

Érzékenyen érintheti az elektronikai eladásokat az amerikai recesszió

A ChangeWave pénzügyi tanácsadó cég felmérése szerint az amerikai vásárlók túlnyomó része a gazdaság megtorpanása miatt kevesebbet tervez elektronikai cikkekre költeni az elkövetkező 3 hónapban, mint előtte.

2008. március 29. 10:49

DVD-lejátszós, LCD-kijelzős high-tech kézitáska

Egy amerikai cég olyan high-tech kézitáskát mutatott be New York-ban, amelyet felszereltek LCD-kijelzővel és DVD-lejátszóval is.

2007. április 6. 07:46

Többet, jobban és egyszerűbben

A CES idei felhozatala hihetetlenül gazdagnak, és praktikusnak bizonyult. A legígéretesebb tanulság az, hogy a termékek többsége az átlagember számára elérhető áron, a legközelibb jövőben a mindennapok része lesz.

2004. február 1. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás