gif kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: gif

Már GIF-eket és hangulatjeleket is küldhetünk a LinkedInen

Új funkcióval bővült a LinkedIn. A felhasználók a jövőben emotikonokat és GIF képeket is küldhetnek üzenetben.

Kulcsszavak: LinkedIn emotikon gif
2015. szeptember 1. 16:32

Animált GIF-ek segítségével fejezhetjük ki hangulatainkat a Facebookon

Új idők jönnek a közösségi média világában. Érzéseinket már nem csupán kőkorszaki matricákkal és emotikonokkal fejezhetjük ki, hanem animált képekkel színesíthetjük a kommenteket vagy bejegyzéseinket a hírfolyamban.

2015. június 1. 11:17

A YouTube GIF-eket tesztel

Nem légből kapott hír, a YouTube valóban a GIF-ek támogatását teszteli. Ennek révén animált tartalomként is hozzáférhetővé válnak egyes tartalmak. Már lehet is nézegetni, milyen lesz ez az opció.

2014. december 15. 16:32

Az Imgur nyugdíjazza a GIF-eket

A közel 30 éves GIF-ek ideje lejárt, legalábbis az Igmur szerint. Az egyik legnagyobb képmegosztó oldal száműzi a formátumot, helyette a gyorsabb és minőségibb GIFV-re tér át.

Kulcsszavak: gif animáció Igmur GIFV
2014. október 14. 09:14

Az animált tartalmakat is támogatja a Twitter

A Twitter szerdán jelentette be hivatalosan, hogy GIF támogatással bővül a mikroblog, ami azt jelenti, hogy a felhasználók animált képeket is megoszthatnak mind a webes, mind pedig a mobil felületen.

 

2014. június 19. 15:33

Animált profilképek a Google+-on

A Google+ támogatja az animált gif képeket, amelyeket profilképként használhatunk adatlapunkon.

2013. március 26. 13:53

A WWW konzorcium a PNG képformátumot ajánlja

A World Wide Web Consortium (W3C) hivatalosan a csak „ping”-két emlegetett PNG formátum második kiadását ajánlja internetes képfájlok létrehozásához, ezzel hétévnyi fejlesztési munka zárult le.

Kulcsszavak: png gif Unisys W3C internet
2003. november 12. 21:25

Beharangoztak a PNG képformátumnak?

A web egyik legnépszerűbb grafikai formátumát védő szabadalom a hónap végén lejár, megkérdőjelezve ezzel a PNG képformátum további létjogosultságát

Kulcsszavak: png gif multimédia
2003. június 10. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás