gyár kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: gyár

Megnéztük, hogyan zajlik a munka Sárváron, a FLEX-gyárban

Volt szerencsénk körülnézni a Lenovo dedikált sárvári FLEX gyárában, amely az EMEA régió ellátásáért felel. Az alkalom apropóját az adta, hogy az üzemben megindult az x86-os szervergyártás is.

Kulcsszavak: Flextronics Lenovo gyár
2016. november 14. 16:43

Münchenben nyit új Watson központot az IBM

Hálózatra kapcsolt eszközök, szenzorok és rendszerek milliárdjaira terjeszti ki az adatok mélyelemezését lehetővé tevő kognitív számítástechnika újításait az IBM új, müncheni globális központja.

Kulcsszavak: +céginfo gyár IBM
2015. december 21. 15:22

Új innovációs központot épít az Albacomp Székesfehérváron

Az irodaházban és a hozzá kapcsolódó gyártócsarnokban helyet kap a cég minden kutatás-fejlesztési, back office, kereskedelmi, szolgáltatási, oktatási és gyártási tevékenysége.

Kulcsszavak: gyár +céginfo Albacomp
2015. február 16. 12:16

Az Apple túlhajszolja dolgozóit [Videó]

A BBC Panorama csapata egy titkos nyomozás keretében mutatott rá arra, hogy az Apple még mindig nem foglalkozik munkásainak védelmével. A gyári dolgozókat szinte végkimerülésig hajtják.

Kulcsszavak: videó gyár Apple BBC
2014. december 19. 17:11

Megnyitotta kapuit a Samsung harmadik hazai gyáregysége

Mintegy 25 millió dolláros beruházás révén új üzem nyílik a Samsung Electronics Magyar Zrt. jászfényszarui televíziógyárában. A Samsung negyed évszázados magyarországi történetének egyik kiemelkedő mérföldköve ez, melynek köszönhetően Európa legnagyobb és a világ egyik legmodernebb tévégyára hozzávetőleg 75 új munkahelyet hoz létre a Jász-Nagykun Szolnok megyei településen.

Kulcsszavak: Samsung gyár TV +céginfó
2014. június 8. 12:08

A Moto X gyáregysége a Google utcanézetén

Egyre több hellyel gyarapodik a Google Street View, melyeket akár otthon ülve is könnyedén bebarangolhatunk. A szolgáltatással már a Moto X gyáregységébe is bepillantást nyerhetünk.

2013. szeptember 11. 16:26

A Samsung gyárában jártunk – betekintés a kulisszák mögé

Tegnap látogatást tettünk Jászfényszarun, a Samsung ottani gyáregységét jártuk be. Reggel buszra szálltunk, majd meg sem álltunk a gyárig, ahol nemcsak a termelési folyamatokkal ismerkedtünk meg, hanem a digitális lekapcsolás virtuális pillanatát is megélhettük.

2013. augusztus 1. 16:54

Az Intel még ebben az évben megkezdi az első dedikált 450 mm-es gyár építését

Az Intel a tervek szerint megkezdi az első félvezető gyár építését, amely 450 mm-es Si ostyákat dolgoz fel. A vállalat 2 milliárd dolláros ráfordítással kibővíti a D1X gyárat Hilsboroban (Oregon USA). A dedikált 450 mm-es modul 2-vel az Intel már előretekint a sorozatgyártásra. Ha az építkezés kész és a 450 mm-es gyártóberendezések és készülékek is rendelkezésre állnak, akkor a próbagyártás 2015-ben megindulhat a 10 nm-es technológiával.

Kulcsszavak: gyár processzor Intel
2013. január 23. 13:13

Intel tervek: 14 nm-es gyár Írországban

Az Intel a beruházók részére tartott konferencián mutatta be technológiai- és processzor terveit az elkövetkező évekre. Otellini elnök-vezérigazgató bemutatta három Intel gyár részleteit, amelyeket a 14 nm-es technológiához építenek.

Kulcsszavak: Intel +céginfo gyár
2012. május 29. 14:48

Gyártásban az iPad2

 A  Wall Street Journal riportja szerint megkezdődött a második generációs iPad gyártása. Bár az Apple nem kívánta kommentálni a hírt, ez alátámasztja azokat a találgatásokat, amelyek szerint akár már a héten megtörténhet a hivatalos bejelentés.

Kulcsszavak: gyár Apple iPad
2011. február 9. 11:46

Elektronikai összeszerelőüzem létesül Csarodán

Várhatóan mintegy száz embernek ad munkahelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csarodán a jövő év tavaszára felépülő elektronikai termékek összeszerelésével foglalkozó üzem  - közölte Bán László, a beruházó Bán Manufacturing Support Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn az MTI-vel.

Kulcsszavak: +céginfo gyár
2010. november 30. 08:44

Az Intel 6-8 milliárd dollárt költ új gyárak építésére és régebbiek korszerűsítésére

Az Intel 6-8 milliárd dollár értékű beruházást valósít meg az USA-ban. A befektetéssel az Intel következő generációs 22 nm-es gyártási folyamatának bevezetését kívánják finanszírozni számos már működő amerikai üzemükben, valamint egy új fejlesztési üzem („fab”) létrehozását Oregon államban. A projektek 6-8 ezer állás létrejöttét támogatják majd az építőiparban és 800-1000 állandó high-tech munkahelyet hoznak létre.

Kulcsszavak: Intel gyár
2010. október 20. 18:08

Sharp-Enel-STMicroelectronics napelemgyártó közös vállalat Olaszországban

A japán Sharp Corp szórakoztatóelektronikai cikk gyártó konszern közös vállalat létesítését tervezi idén márciusig az olasz Enel energiaipari konszernnel és az olasz-francia STMicroelectronics félvezetőipari konszernnel napelemek gyártására Olaszországban.

2010. január 5. 09:27

Hatszáz embert foglalkoztató LCD-gyár épülhet Szentgotthárdon

Hatszáz embert foglalkoztató, folyadékkristályos kijelzőket gyártó üzem felépítését tervezik a szentgotthárdi ipari parkban, az új üzem 2011-ben már termelni fog - jelentette be sajtótájékoztatóján kedden Szentgotthárdon Krajczár Jenő, a dél-koreai NexDisplay céget képviselő KETRAX Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo gyár
2009. szeptember 2. 09:05

Sharp-Sony: vegyes vállalat nagyméretű LCD panelek és modulok gyártására és értékesítésére

A Sharp és a Sony a 2009. július 30-án megállapodást kötött arról, hogy a nagyméretű LCD panelek előállítására és értékesítésére új vegyes vállalatot hoznak létre.

Kulcsszavak: Sharp Sony gyár
2009. augusztus 4. 10:19

Összeszerelő üzemet létesít a Smart Technologies Vácon

A Smart Technologies a Zollner Csoporttal történt megállapodása keretében Smart Board interaktív digitális táblák tömeges gyártásába kezd. A táblák összeállítását a Zollner Csoport alkatrész-előállító és -összeszerelő cége végzi majd Vácon található üzemében.

Kulcsszavak: Smart gyár +céginfo
2009. március 24. 08:44

A Lenovo számítógépgyárat létesít Lengyelországban

A kínai Lenovo csoport számítógépeket gyártó üzemet létesít Lengyelországban, a gyár várhatóan idén decemberben kezdi meg működését.

Kulcsszavak: Lenovo gyár +céginfo
2008. szeptember 1. 09:31

Bővíti japán technológiai központját a Ricoh

A Ricoh 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő technológiai központját.

Kulcsszavak: Ricoh gyár központ
2008. április 29. 12:04

Új LCD-gyárat épít a Sony és a Samsung 1,8 milliárd dollárért

A rendkívüli költséggel megépítendő új dél-koreai gyár megerősíti a Sony és a Samsung szövetségét az LCD-k terén, az építtető a két cég közös vállalata, az S-LCD lesz.

Kulcsszavak: Sony Samsung LCD gyár
2008. április 26. 12:34

Új gyártócsarnok a Nokia komáromi mobiltelefon-gyárában

A mai napon a sajtó képviselőinek a jelenlétében, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Pekka Ala-Pietilä, a Nokia Corporation elnöke közösen avatta fel a Nokia mobiltelefon-gyárának új csarnokát Komáromban, az ipartelepen lévő gyár területén.

Kulcsszavak: gyár +céginfo Nokia-hu
2005. január 31. 22:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás