gyógyszeripar kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: gyógyszeripar

Az online gyógyszertáraké a jövő? Trendek, kilátások a virtuális gyógyszerpiacon

Ahogyan a világon egyre növekvő számú ember jut okostelefonhoz, táblagéphez és internet kapcsolathoz, úgy növekszik évről évre a globális e-kereskedelem mérete is. 

2020. május 15. 08:16

Kockázatos az internetes gyógyszerrendelés

Magyarországon az utóbbi öt évben megduplázódott az interneten gyógyszert rendelők aránya, pedig nem kockázatmentes ez a vásárlás, amit az is mutat, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a 35 ezer internetes gyógyszertárnak mindössze 0,6 százaléka legális

2015. szeptember 24. 10:23

Először készült 3D-nyomtatással gyógyszer

Ráadásul engedélyköteles gyógyszer, egy epilepsziás rohamok kezelésére szolgáló tabletta. Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hivatal (Food and Drug Administration, FDA) hétfőn engedélyezte.

2015. augusztus 5. 13:39

Egységes logó jelzi majd a biztonságos online patikákat Magyarországon

Idén júliustól egy logó segítségével lehet majd beazonosítani a biztonságosan működő online gyógyszertárakat az unió tagállamaiban, így Magyarországon is - hangzott el egy gyógyszerhamisításról szóló budapesti sajtótájékoztatón.

2015. május 24. 09:44

Beszédfelismerésen alapuló gyógyszerajánló rendszert fejleszt két magyar cég

A patikai használatra készülő eszköz a beteg által közölt panaszokból az elhangzó kulcsszavak alapján megjeleníti a gyógyszerész számítógépén a vény nélküli kapható releváns termékeket és ezek főbb adatait

2014. augusztus 6. 11:11

Harcba kezdtek az illegális online patikák ellen Kínában

Kampányba kezdenek az illegális online gyógyszerkereskedelem ellen Kínában, melynek részeként fokozott ellenőrzéseket tartanak  jelentették be az öthónapos akció tényét kedden Pekingben.

2013. augusztus 21. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás