hőlégballon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hőlégballon

100 napig a levegőben a Projekt Loon ballonjai [Videó]

A Project Loon a Google nagyszabású kísérlete, melynek célja, hogy eljuttassák az internetet mindenkihez, magasan repülő ballonok segítségével. A projekt honlapján közzétett videó segítségével bepillanthatunk a kulisszák mögé. 

2015. április 20. 09:31

Hosszabb ideig bírják a Google ballonjai a levegőben, mint korábban

A Google Project Loon kezdeményezése még csak tesztfázisban jár, ám most egy újabb szakszhoz érkezett a munka. A ballonok „üzemideje” megnőtt, így tovább képesek a levegőben maradni, decemberben pedig Ausztráliában bizonyíthatnak.

2014. november 24. 11:24

Zuhanó repülőnek nézték a Google hőlégballonját

Többen is zuhanó repülőgépnek vélték a Google Loon projekt egyik hőlégballonját, melyet többek között Új-Zélandon tesztel a vállalat. Többen még a segélyszolgáltatokhoz is betelefonáltak a furcsa jelenség miatt.

2014. június 23. 16:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás