hűtés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hűtés

Egyre forróbbak az adatközpontok!

Egyre digitalizálódó, online életünk eredményeként szinte vég nélkül termeljük az információt. Az IDC prognózisa szerint a 2018-as 33 zettabájtról így 2025-re 175 zettabájtra nő majd a világszerte előállított adatok mennyisége. Egy zettabájt egytrillió gigabájtnak, vagyis 1021 bájtnak felel meg, és pár éven belül ennek közel kétszázszorosát fogjuk elérni, a növekvő tendencia pedig folytatódik. A tetemes adattömeget tárolni kell, nem beszélve az elemzéséről, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyakorlatban alkalmazható információkat nyerjünk ki.

2019. április 24. 16:29

Így csökkentse adatközpontja villanyszámláját

Az Európai Bizottság közel 300 EU-s adatközpontot vizsgáló kutatása szerint az adatközponti szektor összesített áramfogyasztása a globális áramfelhasználás 1,4%-át teszi ki, és ez az érték évente 4,4%-kal nő. 

2017. november 21. 12:27

Intelligens hűtésvezérlés csökkenti az adatközpontok energiafelhasználását

A StruxureWare for Data Centers új, intelligens hűtésvezérlési modulja minimalizálja az adatközponti hűtés energiafelhasználását és csökkenti a túlmelegedések előfordulásának kockázatát

2015. június 8. 10:17

Hőhullámok ellen: MSI Twin Frozr

A nyári hőségben a grafikus kártyák sem megszokott környezetükben működnek, a nagyobb meleg pedig könnyen tönkreteheti őket. Ilyen helyzetekre találta kis az MSI a tényleg trópusi körülmények között is bombabiztos Twin Frozr hűtési rendszert.

2009. június 20. 08:25

APC-MGE - STULZ: teljes körű hűtési megoldások

A megállapodás értelmében az APC-MGE kiegészíti hűtési megoldásait STULZ teremhűtési megoldásaival, a STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja ügyfeleinek. A megoldásokhoz mindkét vállalat alkalmazástechnikai támogatást és különböző szolgáltatásokat is kínál.

Kulcsszavak: APC hűtés hűtő
2007. október 26. 11:30

Intelligens szoftverek fizikai infrastruktúrához az APC-től

Az APC, az energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bemutatta új Capacity Manager és Change Manager szoftveralkalmazásait. Ezeknek az adatközpont-kezelő eszközöknek a megjelenésével az APC a három létfontosságú elemet, az adatközpontok tervezését, üzemeltetését és kezelését integrálja a fizikai réteg teljesítményének és hatékonyságának optimalizálása érdekében.

Kulcsszavak: APC szerver security hűtés
2007. augusztus 14. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás