hűtés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hűtés

Egyre forróbbak az adatközpontok!

Egyre digitalizálódó, online életünk eredményeként szinte vég nélkül termeljük az információt. Az IDC prognózisa szerint a 2018-as 33 zettabájtról így 2025-re 175 zettabájtra nő majd a világszerte előállított adatok mennyisége. Egy zettabájt egytrillió gigabájtnak, vagyis 1021 bájtnak felel meg, és pár éven belül ennek közel kétszázszorosát fogjuk elérni, a növekvő tendencia pedig folytatódik. A tetemes adattömeget tárolni kell, nem beszélve az elemzéséről, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyakorlatban alkalmazható információkat nyerjünk ki.

2019. április 24. 16:29

Így csökkentse adatközpontja villanyszámláját

Az Európai Bizottság közel 300 EU-s adatközpontot vizsgáló kutatása szerint az adatközponti szektor összesített áramfogyasztása a globális áramfelhasználás 1,4%-át teszi ki, és ez az érték évente 4,4%-kal nő. 

2017. november 21. 12:27

Intelligens hűtésvezérlés csökkenti az adatközpontok energiafelhasználását

A StruxureWare for Data Centers új, intelligens hűtésvezérlési modulja minimalizálja az adatközponti hűtés energiafelhasználását és csökkenti a túlmelegedések előfordulásának kockázatát

2015. június 8. 10:17

Hőhullámok ellen: MSI Twin Frozr

A nyári hőségben a grafikus kártyák sem megszokott környezetükben működnek, a nagyobb meleg pedig könnyen tönkreteheti őket. Ilyen helyzetekre találta kis az MSI a tényleg trópusi körülmények között is bombabiztos Twin Frozr hűtési rendszert.

2009. június 20. 08:25

APC-MGE - STULZ: teljes körű hűtési megoldások

A megállapodás értelmében az APC-MGE kiegészíti hűtési megoldásait STULZ teremhűtési megoldásaival, a STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja ügyfeleinek. A megoldásokhoz mindkét vállalat alkalmazástechnikai támogatást és különböző szolgáltatásokat is kínál.

Kulcsszavak: APC hűtés hűtő
2007. október 26. 11:30

Intelligens szoftverek fizikai infrastruktúrához az APC-től

Az APC, az energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója bemutatta új Capacity Manager és Change Manager szoftveralkalmazásait. Ezeknek az adatközpont-kezelő eszközöknek a megjelenésével az APC a három létfontosságú elemet, az adatközpontok tervezését, üzemeltetését és kezelését integrálja a fizikai réteg teljesítményének és hatékonyságának optimalizálása érdekében.

Kulcsszavak: APC szerver security hűtés
2007. augusztus 14. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

Az AImotive, a HERE Technologies és a Vodafone Magyarország bejelentették, hogy kilenc hónapos együttműködésük eredményeképpen skálázható automata parkolási megoldást hoztak létre.

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás