hajlított kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hajlított

Hazánkban az LG hajlított okostelefonja

Az LG Magyarországon is elérhetővé teszi a hajlított megjelenítővel és akkumulátorral szerelt G Flex okostelefont. A prémium kategóriás készülék érdekessége az archoz idomuló formájában rejlik, aminek maximális kihasználásához a kezelőfelület egyes elemeit is átalakította a dél-koreai gyártó.

2014. február 26. 17:10

Európába érkeztek a Samsung hajlított képernyőjű UHD TV-i

Európában is debütáltak a Samsung hajlított kijelzőjű, valamint sík képernyővel rendelkező UHD TV-i, továbbá 2014-es hangrendszereit is bemutatta a vállalat a Malagában rendezett Samsung Európai Fórumon.

 

2014. január 29. 14:59

A világ legnagyobb hajlított UHD TV-je a Samsungtól

A világ tévépiacát 8 éve vezető Samsung Electronics a CES-en leplezte le első kereskedelmi forgalomban kapható, hajlított képernyőjű UHD TV-it, valamint bemutatta hajlított és UHD készülékeinek teljes tárházát. 

2014. január 8. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás