hajlított kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hajlított

Hazánkban az LG hajlított okostelefonja

Az LG Magyarországon is elérhetővé teszi a hajlított megjelenítővel és akkumulátorral szerelt G Flex okostelefont. A prémium kategóriás készülék érdekessége az archoz idomuló formájában rejlik, aminek maximális kihasználásához a kezelőfelület egyes elemeit is átalakította a dél-koreai gyártó.

2014. február 26. 17:10

Európába érkeztek a Samsung hajlított képernyőjű UHD TV-i

Európában is debütáltak a Samsung hajlított kijelzőjű, valamint sík képernyővel rendelkező UHD TV-i, továbbá 2014-es hangrendszereit is bemutatta a vállalat a Malagában rendezett Samsung Európai Fórumon.

 

2014. január 29. 14:59

A világ legnagyobb hajlított UHD TV-je a Samsungtól

A világ tévépiacát 8 éve vezető Samsung Electronics a CES-en leplezte le első kereskedelmi forgalomban kapható, hajlított képernyőjű UHD TV-it, valamint bemutatta hajlított és UHD készülékeinek teljes tárházát. 

2014. január 8. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás