hashtag kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hashtag

Több mint 120 ezren az idei VOLTon

Véget ért a 22. VOLT Fesztivál, amely ismét bebizonyította, hogy Magyarország legszerethetőbb eseménye. Ez a rekord-látogatottságban is megmutatkozott: 5 nap alatt 120 ezren látogattak a Lővér kempingbe. Emellett a Telekom és a Ustream közös projektje okán a VOLT Fesztivál élő streaming közvetítését – négy nap során több mint félmillióan látták.

2014. július 8. 17:11

Google+ hashtagek a Google keresőben

A Google frissítette keresőjét oly módon, hogy ha ezután hashtagek után kutatunk, a találatoknál jobb oldalon a Google+ eredmények is megjelennek.

2013. október 4. 09:26

Megújult a Facebook iOS verziója

A Facebook alkalmazásának iOS-re optimalizált változata számos újdonsággal bővült: többek között a hashtag funkció is elérhetővé vált.

2013. augusztus 13. 17:12

Tudomány 6 másodpercben

A GE tudományos versenyt hirdet a Vine szellemében. A #6SecondSience Fair (6 másodperc tudomány) a Twitter videómegosztó mobilalkalmazásán zajlik majd augusztus 8-tól 15-ig. A versenyzőknek egy tudományos témájú Vine videót kell készíteniük a #6SecondScience hashtag alatt, és megosztani az alkotást a Twitteren.

2013. augusztus 12. 16:28

Érkezik a hashtag Facebookra

A következő hetekben debütál a hashtag funkció a Facebookon, hogy a felhasználók könnyebben megtalálják az őket érdeklő tartalmakat.

Kulcsszavak: hashtag Facebook
2013. június 13. 10:35

Még mindig nagy hiátus a Facebooknál a hashtag

A kettőskereszt vagy hashtagnek nevezett szimbólum ma már kulcsfontosságúnak számít a kapcsolódás terén a közösségi médiában. A Facebook számára azonban még mindig egy üres lyuk, egy nagy kérdőjel.

2013. május 27. 15:34

Hashtag a Facebookon is?

A Facebook és a Twitter csatája egyre jobban kiéleződni látszik: a Twittert híressé tevő hashtag funkció, úgy tűnik, a Facebook is megjelenhet a jövőben. 

2013. március 18. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás