hashtag kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hashtag

Több mint 120 ezren az idei VOLTon

Véget ért a 22. VOLT Fesztivál, amely ismét bebizonyította, hogy Magyarország legszerethetőbb eseménye. Ez a rekord-látogatottságban is megmutatkozott: 5 nap alatt 120 ezren látogattak a Lővér kempingbe. Emellett a Telekom és a Ustream közös projektje okán a VOLT Fesztivál élő streaming közvetítését – négy nap során több mint félmillióan látták.

2014. július 8. 17:11

Google+ hashtagek a Google keresőben

A Google frissítette keresőjét oly módon, hogy ha ezután hashtagek után kutatunk, a találatoknál jobb oldalon a Google+ eredmények is megjelennek.

2013. október 4. 09:26

Megújult a Facebook iOS verziója

A Facebook alkalmazásának iOS-re optimalizált változata számos újdonsággal bővült: többek között a hashtag funkció is elérhetővé vált.

2013. augusztus 13. 17:12

Tudomány 6 másodpercben

A GE tudományos versenyt hirdet a Vine szellemében. A #6SecondSience Fair (6 másodperc tudomány) a Twitter videómegosztó mobilalkalmazásán zajlik majd augusztus 8-tól 15-ig. A versenyzőknek egy tudományos témájú Vine videót kell készíteniük a #6SecondScience hashtag alatt, és megosztani az alkotást a Twitteren.

2013. augusztus 12. 16:28

Érkezik a hashtag Facebookra

A következő hetekben debütál a hashtag funkció a Facebookon, hogy a felhasználók könnyebben megtalálják az őket érdeklő tartalmakat.

Kulcsszavak: hashtag Facebook
2013. június 13. 10:35

Még mindig nagy hiátus a Facebooknál a hashtag

A kettőskereszt vagy hashtagnek nevezett szimbólum ma már kulcsfontosságúnak számít a kapcsolódás terén a közösségi médiában. A Facebook számára azonban még mindig egy üres lyuk, egy nagy kérdőjel.

2013. május 27. 15:34

Hashtag a Facebookon is?

A Facebook és a Twitter csatája egyre jobban kiéleződni látszik: a Twittert híressé tevő hashtag funkció, úgy tűnik, a Facebook is megjelenhet a jövőben. 

2013. március 18. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás