hitelkártya kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hitelkártya

Az Ingenico Group innovatív megoldásai a Főtaxi autóiban

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacezetője, az Ingenico Group bejelentette, hogy Magyarország egyik vezető taxivállalata, a Főtaxi a cégcsoport fizetési megoldásait választotta POS terminál flottájának megújítására.

2016. február 18. 15:18

Coin – egy kártya mind helyett

A Coin egy normál kártyaméretű újdonság, amely minden létező kártyát helyettesít, vagyis az összes használatban lévő kártya egyetlen helyre sűríthető vele.

2013. november 18. 13:45

Hitelkártya helyett elég lesz a mobiltelefon

Rövidesen már nem csak a pénzünket hagyhatjuk otthon, ha elmegyünk bevásárolni, vagy vacsorázni, hanem a bankkártyánkat is, feltéve, ha nálunk van a mobiltelefonunk. A Visa - egyelőre Amerikában - már az idei év második felére tervezi annak a szolgáltatásnak a bevezetését, amelynek segítségével az okostelefonunkat elektronikus pénztárcává alakíthatjuk.

 

2011. február 19. 10:22

2011-től minden Nokia okostelefonban lesz hitelkártya-funkció

Anssi Vanjoki, a Nokia marketingigazgatója bejelentette, hogy a jövő évtől a cég összes okostelefonja el lesz látva az NFC technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a készülékekkel mobil kifizetéseket eszközöljenek.

2010. június 19. 12:01

Biztonságos online fizetés az újfajta Visa kártyával

A Visa átdolgozta eddig sokat kritizált online fizetési rendszerét, és előrukkolt egy kijelzővel és mini-billentyűzettel felszerelt hitelkártyával.

Kulcsszavak: Visa hitelkártya security
2008. november 15. 18:02

Nokia 6212 mobil hitelkártya-funkcióval

A Nokia bemutatta első olyan mobiltelefonját, amely NFC (Near Field Communication) technológia révén alkalmas hitelkártyaként való használatra, illetve multimédiás tartalmak egy gombnyomásra történő küldésére és fogadására.

2008. április 16. 07:34

A hitelkártya-információk biztonságát növeli a Novell PCI Solution

A Novell bejelentette a Novell Sentinel biztonsági információ- és eseménykezelő megoldásának legújabb fejlesztését, amellyel a hitelkártya-adatokat tároló szervezetek eleget tehetnek a PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Fizetőkártya-üzletág adatbiztonsági szabványa) szabályozás minden követelményének.

2008. március 12. 14:36

A magyarok csaknem 1 milliárd dollár értékben vásároltak Visa kártyával

A magyarok vásárlási szokásai modernizálódnak: egyre többen látják be, hogy nem szükséges készpénzt kivenniük az ATM-ből - sokkal egyszerűbb, ha a Visa kártyájukkal fizetnek.

2004. október 23. 11:01

Mobiltelefon mint hitelkártya?

A Motorola a Mastercard hitelkártyacéggel közösen olyan technológia tesztelését tervezi, amely lehetővé teszi egyes mobiltelefonjainak hitelkártya jellegű használatát.

2004. október 16. 19:01

MasterCard hitelkártya a K&H Banktól

Az új hitelkártyához egyedülálló, 210 országra kiterjedő díjmentes biztosítási csomag kapcsolódik.

2003. augusztus 12. 15:10

Riválisok közös fejlesztése

Az angol Vodafone és a német T-Mobile a CeBIT-en jelentették be együttműködésüket egy olyan megoldás kifejlesztése érdekében, amelynek révén a felhasználók mobiltelefonjukat használhatják "hitelkártyaként" számláik kiegyenlítésekor.

2002. március 20. 21:06

Az internetes vásárlók még mindig a csalásoktól félnek

Ione Geier imád vásárolni, de ezt nagyon ritkán teszi az interneten, ugyanis attól fél, hogy hitelkártyájának adatait ellopják. A potenciális internetes vásárlók felét elriasztja a csalás veszélye, és pénzüket inkább máshol, igazi boltokban költik el.

2001. június 14. 22:03

Figyeljünk jobban hitelkártyánkra!

Az Európai Unió felszólította az illetékeseket arra, hogy legkésőbb 2002 közepéig vezessék be a legjobb, legújabb biztonságtechnológiák alkalmazását az online elektronikus átutalások területén.

Kulcsszavak: hitelkártya security
2001. február 21. 22:55

Online vásárlás - A bankkártya lenne a megoldás?

Több tanulmány nevezi meg a gyakori online hitelkártya elfogadás hiányát, mint a hazai e-commerce fejlődés gátját. Az E-commerce kalauz vitaindítójában a szerző értetlenségének ad hangot ezügyben.

2000. november 3. 09:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás