javítás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: javítás

Új hibajavító frissítőcsomag Windowshoz

Hat egységből álló, ezek közül három kritikus besorolású biztonsági hibát javító biztonsági frissítőcsomagot adott ki a Windowsokhoz a Microsoft.

2015. október 15. 10:24

Az iOS 9.0.1 áthidalja az iOS 9 hibáit

Egy hete, hogy az Apple mobil operációs rendeszerének legújabb verziója elérhető vált. Máris egy frissített verzió érkezett, melynél kiküszöbölték az eddigi hibákat.

2015. szeptember 25. 15:23

Itt az új frissítőcsomag a Windows XP-hez

Bár az operációs rendszert rendszert már többször hivatalosan is kivéreztették, jobb formában van, mint valaha.

2014. szeptember 1. 10:28

Nextent – elkészült a vulgaritást érzékelő motor

A Nextent Informatika Zrt. Vulfi elnevezésű projektje keretében készült el az a motor, amely azonosítja a kommunikációs stílust, és érzékeli a trágárságot. A kutatást az Európai Unió finanszírozta, a vállalat pedig már saját temékébe be is építette.

2013. szeptember 11. 14:09

Megújult a Facebook iOS verziója

A Facebook alkalmazásának iOS-re optimalizált változata számos újdonsággal bővült: többek között a hashtag funkció is elérhetővé vált.

2013. augusztus 13. 17:12

Jobb felbontású műholdfelvételek a Google-től

A Google sokkal jobb minőségű műholdfelvételeket kínál a felhasználóknak. A Google Maps és Earth felvételein egyebek mellett tisztább lett az ég, így jobb felbontású képekkel találkozhatunk.

 

2013. július 3. 13:16

A mérnökök javítható telefonokat szeretnének

Napjainkban az angolul 3 zöld jelszóként aposztrofált csökkentés, újrahasznosítás és újrafelhasználás (reduce, reuse, recycle) mellett még egy „R” a képbe került, vagyis a repair, javíthatóság.

2013. április 23. 14:25

Az Apple kiadta az iOS frissítését

A cégóriás tegnap kiadta az iOS 6.1.3-as verzióját, amelyben fejlesztések mellett hibajavítások is vannak, többek között a mumus lock screen bug kiküszöbölése is.

2013. március 20. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás