kábeltelevízió kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kábeltelevízió

A Liberty Global bejelentette első negyedéves üzleti eredményeit

A Liberty Global bejelentette a 2016. március 31-én zárult első üzleti negyedévének pénzügyi és működési eredményeit a Liberty Global Csoportra és a LiLAC Csoportra vonatkozóan.

2016. május 15. 09:17

A nagykereskedelemben erősít az Invitel

Új szervezeti egység jön létre az aktívabb nemzetközi szerepvállalásra, és teljessé válik az ügyfélfókuszú működés a belföldi ügyfelek kiszolgálásában is.

2016. április 27. 08:50

UPC Direct: fél évig megfelezve

A UPC Direct szeptember 4-étől indítja el "Fél évig, fél áron" elnevezésű kedvezményes előfizetői kampányát, melyben – többek között – három legkedveltebb műholdas TV-csomagját különböző konstrukciókban, fél évig fél áron teszi elérhetővé.

2014. szeptember 5. 09:37

Tizenegymilliós bírságot rótt ki a kábelszövetségekre a GVH

Gazdasági Versenyhivatal (GVH) összesen 11 millió forint bírságot szabott a Magyar Kábelkommunikációs Szövetségre (MKSZ) és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetségre (MKHSZ), mert műsorterjesztési mintaszerződéseik versenykorlátozó kikötéseket tartalmaztak.

2013. szeptember 4. 15:49

Tör előre a HD a kábeltelevíziózásban

Rengeteg változást hozott a tavaly évvége és az idei év eleje a hazai kábeltelevíziós piacon. Az elmúlt időszakban sok olyan átrendeződés történt, amelyek láttán az emberek csak kapkodták a fejüket, hogy kedvenc adóikkal mi fog történni. A Café PR összegyűjtötte és infografikában ábrázolta a jobb áttekinthetőség érdekében a négy vezető hazai kábeltelevíziós vállalatnál (UPC, Digi, T-Home, Invitel) lezajlott, a legtöbb embert érintő televíziós alapkínálatban végbement változásokat. A táblázat ugyanakkor egy összegző kimutatás és NEM az egyes előfizetőket érintő konkrét változásokat mutatja be.

2013. január 18. 13:10

Nőtt a digitális televíziózásra előfizetők száma

A tizennégy legnagyobb magyarországi műsorterjesztő hálózatában májusban 15 ezerrel 1,240 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) kedden.

2010. július 14. 12:05

NHH: áprilisban tovább nőtt a digitálisan televíziózók aránya

Áprilisban egy hónap alatt 15 ezerrel 1,225 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma a tizennégy legnagyobb magyarországi piaci szereplő műsorterjesztő hálózatában -  derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn kiadott gyorsjelentéséből.

2010. június 8. 08:54

Elfogadhatatlan a Viasat3 jelentős műsordíjemelése

A hazai kábeltelevíziós (ktv) szolgáltatók és szakmai szövetségeik szerint elfogadhatatlan a Viasat3 tévécsatorna az idei évre tervezett, alapos ok nélküli, indokolatlan mértékű (közel duplájára történő) műsordíj-emelése. A szolgáltatók országszerte sok helyen arra kényszerülnek, hogy megszüntessék a Viasat3 tévécsatorna műsorának továbbítását.

Kulcsszavak: kábeltelevízió
2009. január 12. 18:01

Térvesztésben az UPC a romániai kábeltévépiacon

Az első kilenc hónapban közel 5 százalékkal csökkent a UPC Romania bevétele, miután egy év alatt 6 százalékkal esett vissza előfizetőinek száma, adta hírül a Ziarul Financiar című gazdasági napilap.

2008. november 10. 09:24

ViDaNet: nőtt a bevétel és a nyereség is 2007-ben

Az ország negyedik legnagyobb kábelszolgáltatója, a ViDaNet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. nettó 4,704 milliárd forint bevételt ért el tavaly, szemben az egy évvel korábbi 4,368 milliárd forinttal; a cég adózott eredménye 15 millió forinttal, több mint 947 millió forintra nőtt - közölte a társaság az MTI érdeklődésére kedden.

2008. június 11. 11:33

T-Kábel: telefonszolgáltatás-fejlesztés 1 milliárdért

Kábeltelefon-szolgáltatást indít a T-Kábel Magyarország Kft. februártól több mint 1 milliárd forintos fejlesztés révén a fővárosban és környékén.

2007. február 12. 09:35

Budapesten indít kábeltelefonos szolgáltatást a T-Kábel

A Magyar Telekomhoz tartozó T-Kábel Magyarország Kft. ma bejelentette, ettől a hónaptól kezdve a budapesti (16 kerületben) és néhány főváros környéki (7) hálózatán is elindítja kábeltelefonos szolgáltatását.

2007. február 5. 13:01

Emelkednek a kábeltelevíziós, csökkennek az internetes díjak

Az idén 6-10 százalékkal emelkednek a kábeltelevíziós díjak, miközben az internetcsatlakozásért fizetendő összegek csökkennek, illetve ha nem változnak, akkor többnyire nő a sávszélesség.

2007. január 5. 09:02

NHH: Ne gátolják a nagy szolgáltatók a kisebbek piacra lépését!

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa felszólítja a jelentős piaci erejű szolgáltatókat, hogy ne gátolják a hírközlési verseny fejlődését oly módon, hogy elzárkóznak attól, hogy saját előfizetőik hívásait egy harmadik szolgáltató hálózatán keresztül olyan telefonszolgáltatást nyújtó vagy nyújtani kívánó kábeltelevíziós szolgáltatók hálózatába továbbítsák, amelyek vele közvetlenül nem kapcsolódnak össze – jelentette be az NHH csütörtökön.

2006. november 9. 10:40

Új szerepkörben a kábel

"Versenyben a kábel" címmel rendezett május 10-én Budapesten konferenciát a Média-Kábel-Műhold szakfolyóirat szerkesztősége.

Kulcsszavak: kábeltelevízió
2006. május 10. 18:52

NKÖM: a kormány már többször próbálta módosítani a médiatörvényt az EU kábeltelevíziós irányelvei miatt

A kormány az utóbbi években több ízben tett kísérletet a médiatörvény módosítására azzal a céllal, hogy összhangba hozza az EU kábeltelevíziós irányelveivel, ezek a próbálkozások az ellenzéki támogatás hiányában azonban kudarcot vallottak - tájékoztatta Zachar Balázs, a kulturális tárca audiovizuális főosztályának vezetője kedden az MTI-t.

2006. április 12. 09:02

EU-versenyjogot sért a magyar médiaszabályozás

Az Európai Bizottság felszólította Magyarországot, hogy szüntesse meg a kábeltelevíziós szolgáltatók számára ma érvényben lévő vételkörzet korlátozásokat. A mostani döntés egybevág az Informatikai és Hírközlési Minisztérium álláspontjával.

2006. április 11. 18:00

A T-Kábel digitális kábeltelevíziós szolgáltatást vezet be

Mostantól Budapesten és környékén az eddigi programkínálat mellett kiegészítő digitális csomagokat is választhatnak a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó T-Kábel ügyfelei. A digitális kábeltelevízió segítségével, a meglévő analóg technológiával megvalósított műsorelosztási szolgáltatáson túl további műsorok és szolgáltatások nyújthatók immár digitális platformon és minőségben.

2005. december 19. 17:57

Antenna Digital: Új, digitális, "kábel nélküli" kábeltévé-szolgáltatás

Sokszínű és a piacon egyedülálló programcsomag-szerkezettel jelentkezik az Antenna Digital, az Antenna Hungária Rt. decemberben induló új szolgáltatása.

2005. november 2. 13:07

FiberNet: szélessávú internet akár 3990 forintos havi díjért

A FiberNet Kommunikációs Rt. 2005. augusztus 22-től kábeltelevízió csatlakozási és Internet akciót indít, melynek keretében kedvező áron vehetők igénybe Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának szolgáltatásai.

2005. augusztus 23. 10:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás