képfeldolgozás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: képfeldolgozás

Nikon Capture NX-D - ingyenes RAW képfeldolgozó és -szerkesztő szoftver

A Nikon ma bejelentette, hogy forgalomba hozza a Capture NX-D nevű, RAW formátumú képekhez szánt új feldolgozó és szerkesztő szoftverének hivatalos verzióját. A Capture NX-D mától ingyenesen letölthető a http://nikonimglib.com/ncnxd/ címen.

Kulcsszavak: Nikon képfeldolgozás
2014. július 15. 14:27

TIPA 2014: négy díjat nyert a Canon

Négy díjat nyert a Canon a világ fényképészeti kiadványainak egyik vezető szövetsége, a Technical Image Press Association (TIPA) által odaítélt kitüntetések közül. A TIPA díjai a képalkotási és képkezelési terület elmúlt 12 hónapban megjelent legkiválóbb termékeit ismerik el; a Canon ismét széles termékpalettájának műszaki újításaival aratott sikert.

2014. május 1. 13:45

TIPA-díjat kapott az LG ColorPrime monitor

Az LG Electronics ColorPrime (27EA83) monitorát a fotózással és képfeldolgozással foglalkozó szakmai újságírók nemzetközi szervezete, a TIPA  (Technical Image Press Association) a 2013-as év „Legjobb képfeldolgozó monitora” címmel tüntette ki. 

 

2013. május 21. 11:22

Kilométerre "ellátó" háromdimenziós lézerkamerát mutattak be Skóciában

Kilométerre "ellátó" háromdimenziós lézerkamerát fejlesztettek ki a skóciai Heriot-Watt Egyetemen. A kamera szinte minden tárgyat képes letapogatni, ám az emberi bőrt nem.

2013. április 10. 08:53

Képalkotási szabadalmakat cserél az Aptina és a Sony

Az Aptina és a Sony keresztlicenc-megállapodást kötött, amely lehetővé teszi a két vállalat számára, hogy felhasználják a másik fél által szabadalmaztatott technológiát, és így elősegítsék a digitális képalkotás fejlődését.

2013. március 7. 12:10

Fotóbár üzleteket nyit a Polaroid az Egyesült Államokban

A Polaroid az idén az Egyesült Államokban kísérleti jelleggel tíz "fotóbár" üzletet nyit, ahol az olyan közösségi szolgáltatásokon, mint az Instagram, a Facebook vagy a Picasa elmentett képeket lehet majd szerkeszteni és nyomtatni.

Kulcsszavak: képfeldolgozás Polaroid
2013. január 5. 10:32

Adobe Photoshop Elements 11 és Adobe Premiere Elements 11

Az átdolgozott felhasználói felületek és az innovatív szolgáltatások megkönnyítik a fényképek és a videók szerkesztését, rendszerezését és megosztását.

2012. szeptember 25. 08:41

Creative Cloud szolgáltatást indít az Adobe

Az Adobe bemutatta az Adobe Creative Cloud szolgáltatást, mely a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja.

2012. április 23. 08:59

Sortpad: fotórendező lett az év alkalmazása

A Sanoma Media Budapest ismét kitüntette az Év Alkalmazását. A Smartmobil konferencián jelentették be, hogy az elmúlt év hazai alkalmazásterméséből a Genio Studio Kft. Sortpad nevű fotórendező alkalmazása a legjobb.

2012. április 2. 14:35

A Photoshop CS6 béta már elérhető

Az első jelentős kiadás 2010. április óta, számos új szolgáltatással és jelentős teljesítménybeli fejlesztésekkel.

2012. március 22. 09:49

Adobe Photoshop Lightroom 4 nyilvános bétaverzió

A bétaverzió kifinomult technológiája az árnyékok és csúcsfények kiváló feldolgozását biztosítja, kibővített kezelési képességeket kínál, beleértve a továbbfejlesztett DSLR videotámogatást, valamint gyönyörű fotókönyvek készítését teszi lehetővé közvetlenül a Lightroom szoftveren belül.

2012. január 10. 10:40

Gitáros a líbiai csatában - Avagy a Photoshop árnyéka

Aris Messinis francia riporter fantasztikus fotót készített a líbiai polgárháborúban: olyan jót, hogy senki sem akarta elhinni valódiságát. Az AFP hírügynökség fotósa 2011. október 10-én, a Szirt városáért folyó harcok idején a felkelők támadását kísérte. Az AK-47-es gépkarabélyokból és géppisztolyokból tüzelő harcosok között egy gitárját pengető zenészt örökített meg.

2011. november 19. 09:10

Véget ért a Canon EXPO

A Canon Europe az ötévente megrendezett párizsi Canon EXPO kiállításon, közel 8000 négyzetméteren ismertette az új Canon termékeket és képfeldolgozási technológiai koncepcióit.

2010. október 27. 08:12

Minilabor, fotókioszk és szoftver a HP-től

A nemrég véget ért, Kölnben megrendezett Photokina kiállításon a HP otthoni és professzionális újdonságokat mutatott be.

2010. szeptember 30. 07:22

Megérkezett a Creative Suite 5, itt az új Photoshop

Az Adobe kiadta népszerű professzionális képfeldolgozó és szerkesztő, valamint Flash és egyéb előállító szoftvercsomagjának vadonatúj verzióját, mely egyben saját magyar nyelvű információs portált is kapott.

2010. április 13. 10:35

Mágikus képességek az Adobe CS5-ben

Az Adobe rövidesen debütáló szoftvercsomagja számos újdonságot tartalmaz, ezek egyikéről felkerült az internetre egy bemutató videó.

2010. március 25. 18:04

Apple Aperture 3 képszerkesztő szoftver: Faces, Places, Brushes

Az Apple bemutatta az Aperture 3 szoftvert, hatékony képszerkesztő és képfeldolgozó alkalmazásának legfrissebb verzióját. A program több mint 200 új funkciója közt megtalálható az arcok alapján rendszerező Faces, a helyszínek alapján rendező Places és a fényképek finomítását segítő Brushes szolgáltatás is.

2010. február 10. 20:54

Öt új gépet támogat a Lightroom v2.5 és Camera RAW v5.5

Az Adobe ingyenes frissítést kínál szoftvereihez, melyek öt új, köztük Olympus, Nikon és Panasonic gép fájljainak kezelésér támogatják.

2009. szeptember 16. 09:04

Letöltésajánló: Irfan View

Gyors képnézegető/konverter, amely kezeli a JPEG, GIF, BMP, DIB, RLE, PCX, PNG, TIFF, TGA,RAS/SUN, ICO, AVI, WAV, MID, RMI, WMF, EMF, PBM, PGM, PPM, IFF/LBM és Photo-CD formátumokat. A program lehetővé teszi, hogy többszörös médiaformátumokként szerkesszünk képeket.

2009. szeptember 11. 14:12

81 centis fakeretes digitális képkeret

A Braun egy óriásméretű digitális képkerettel szeretné megörvendeztetni a fényképek szerelmeseit, a cég által bemutatott termék akár televíziónak is beillene.

2009. március 30. 21:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49