központ kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: központ

Biztonsági és adatvédelmi központot hozott lére a Google szolgáltatásaihoz

A Google fiókkal rendelkezők mostantól egy helyen gyorsan és egyszerűen nézhetik át biztonsági beállításaikat, meggyőződhetnek adataik védelméről, dönthetnek az általuk megadott adatok felhasználásáról. Emellett az erre acélra létrehozott oldalon adatfelhasználási kérdésekre is választ kaphatnak.

2015. június 3. 16:37

A Pactera Magyarországon nyitja meg globális fejlesztési központját

Mintegy 11 millió eurós beruházással Magyarországon nyit fejlesztési központot az amerikai Pactera nemzetközi IT-tanácsadó cég, amely már az első ütemben 230 új munkahelyet teremt.

Kulcsszavak: Pactera központ +céginfo
2014. június 24. 14:27

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapesten

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

2014. május 5. 09:18

A Huawei második legnagyobb európai ellátó bázisa Biatorbágyon

A Huawei biatorbágyi logisztikai központját ünnepélyes keretek között megnyitották. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Xiao Qian, a Kínai Népköztársaság nagykövete, valamint Zhou Jun, a Huawei Technologies regionális elnöke avatta fel az új magyarországi bázist, amely jelenleg Európában a második legnagyobb.

 

2013. december 3. 17:02

Egyedülálló szervizközpont nyílt Győrben

Tegnap nyílt meg Győrben az Európában is egyedülállónak számító Samsung szervizközpont. létesítmény a Smart és Prémium Megoldások Központ nevet viselve központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

 

2013. október 18. 11:35

Az Apple és a Samsung szomszédok lesznek

Új irodát épít a Samsung a Szilícium-völgyben, ami nem messze lesz a vetélytárs Apple központjától. Várhatóan két év múlva nyitja meg kapuit az amerikai központ.

2013. július 11. 12:38

Karácsony a Marson

Míg a legtöbb ember számára a karácsony egy meghitt ünnep, amikor együtt vannak a családtagok, addig hat ember számára ez a karácsony biztosan más volt, mint a megszokott. Egy kisebb csapat ugyanis a Utah állambeli sivatagi Mars kutatóközpontban töltötte az ünnepeket.

2012. december 27. 00:18

Konica Minolta regionális logisztikai központ nyílik Magyarországon

Magyarországon alakítja ki a kelet- és közép-európai piacokat kiszolgáló logisztikai központját a Konica Minolta. A nyomtatástechnológiai megoldásokat gyártó és forgalmazó japán nagyvállalat a forgalom növekedésével és a piac bővülésével indokolja a logisztikai átszervezést, amelynek egyik nagy nyertese Magyarország lesz.

2012. november 6. 09:41

IT Services Hungary: új K+F központ 70 új IT munkahellyel

Az IT Services Hungary a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert 314 millió forintos támogatás segítségével idén új K+F központot és ezzel 70 új munkahelyet hoz létre Budapesten.

2012. január 10. 15:01

Szolgáltató központot tervez a Deutsche Telekom a régióban

A Deutsche Telekom új szolgáltató központjának helyszíneként felmerült Magyarország és Szlovákia, de döntés még nincs - olvasható a Napi Gazdaság  szerdai számában.

2010. december 2. 09:15

Lézer és robotrepülő: egyedülálló high-tech központ nyílt Magyarországon

Ma átadták Újpesten azt 11.000 m2 alapterületű, Közép-Kelet Európában egyedülálló high-tech létesítményt, amely olyan csúcstechnikájú elektronikai eszközök tervezésére, gyártására és tesztelésére ad lehetőséget, amilyenek például a műholdas alkatrészek, repülőgép fedélzeti műszerek, robotrepülők vagy speciális, nano tartományban érzékelő műszerek.

2010. november 25. 19:23

Megkezdte működését a FutureZone

Június 30-án megnyílt a Magyar Telekom és a Cisco innovációs központja, amelynek létrehozását ez év márciusában jelentette be a két vállalat. A FutureZone nevű központ a Magyar Telekom Csoporthoz tartozó KFKI Rendszerintegrációs Zrt. telephelyén található. A Cisco legújabb technológiáin alapuló fejlesztési centrum kiemelten a különböző technológiák integrációjával új, innovatív, és egyben piacképes megoldások és szolgáltatások létrehozását célozza.

2010. július 1. 11:55

Magyarországon lesz az Európai Innovációs és Technológiai Intézet székhelye

Budapesten lesz az Európai Innovációs és Technológiai Intézet székhelye - így döntöttek szerdán Brüsszelben, egyhangúlag, az Európai Unió tagországainak versenyképességi ügyekben illetékes miniszterei - tudta meg az MTI.

Kulcsszavak: központ k+f EU
2008. június 18. 17:41

Kompetenciaközpontot hoz létre a Siemens Magyarország

A Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. kompetenciaközpontot hoz létre, amellyel piaci jelenlétének gyors növekedését kívánja előkészíteni.

Kulcsszavak: Siemens-hu központ
2008. június 18. 11:34

Európai Neutronkutató Központ: regionális összefogás a magyarországi megvalósításért

Kétnapos nemzetközi ESS konferenciát tartott Debrecenben 2008. június 16-án ésm17-én a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) és az ESS Magyarország. A kormányzat és a tudományos élet összefogásában megrendezett eseménysorozat célja az volt, hogy az Európai Neutronkutató Központ (ESS) magyarországi megvalósítása érdekében a regionális országok képviselői meggyőződhessenek a magyarországi helyszín alkalmasságáról, és megkezdődhessenek a tárgyalások a beruházást finanszírozó nemzetközi konzorciumba való belépéssel kapcsolatban.

Kulcsszavak: központ tudomány EU
2008. június 17. 17:09

NCR: Többnyelvű ügyfélszolgálati és oktatóközpont Budapesten

Az NCR Corporation a következő két évben körülbelül kilencmillió eurót kíván költeni egy csúcskategóriás budapesti kiválósági központ létesítésébe (Services Center of Excellence), ahol összesen kb. 130 embert foglalkoztatnának az elkövetkező két évben.

2008. május 16. 09:14

Bővíti japán technológiai központját a Ricoh

A Ricoh 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő technológiai központját.

Kulcsszavak: Ricoh gyár központ
2008. április 29. 12:04

Lufthansa Systems hálózat-felügyeleti központ Budapesten

A mai napon Wolfgang Gohde, a repülési iparágban és a légi közlekedésben világ egyik vezető IT szolgáltatójaként ismert Lufthansa Systems AG (LS) cég elnök-vezérigazgatója megnyitotta a budapesti Infoparkban létesített LS Operations Centert. A 100 munkahelyes új nemzetközi hálózat-felügyeleti központ felelős a LS hálózati és szerverrendszere (kb. 1000 kiszolgálógép) teljes karbantartásáért, illetve 7x24 órás működésben a központ magas szintű IT szolgáltatást nyújt a LS a világ bármely részén lévő ügyfeleinek.

2008. április 2. 17:51

Az Accenture új szolgáltató központot nyitott Brno-ban

Az Accenture a brno-i központtal Csehországban immáron a második szolgáltató központot nyitotta meg. Ebből a központból a nyugat-európai ügyfelek részére nyújtanak alkalmazás-üzemeltetési és IT infrastruktúra outsourcing szolgáltatásokat.

2007. július 20. 13:20

KÜRT: új biztonsági K+F intézet magyar központtal

TSEC Institute – Hungary néven új, Európában egyedülálló biztonsági fejlesztő központot alapít az amerikai Alacera International Corporation, a KÜRT Zrt. és a Pannon Egyetem. A hazai és nemzetközi tőkével, közös szaktudással megvalósuló veszprémi központ célja, hogy világszínvonalú biztonságtechnológiai megoldásokat hozzon létre.

Kulcsszavak: Kürt security központ k+f
2007. június 11. 15:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás