karácsonyi szezon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: karácsonyi szezon

Mi a legmenőbb a karácsonyfa alatt?

Fele sem tréfa, a Microsoft mély kutatást végzett 13 európai országban, több mint 13 ezer fő bevonásával.

2015. december 20. 10:47

Az okoseszköz-eladások megugrására számítanak karácsony előtt a távközlési szolgáltatók

Az okoseszköz-eladások jelentős növekedésére számítanak Magyarországon a karácsonyi időszakban az MTI által megkérdezett távközlési szolgáltatók az előző éves tapasztalataik alapján.

2015. december 19. 14:51

Okos tippek az ünnepekre, műszaki cikk vásárláshoz

Összegyűjtöttünk néhány okos tippet, mellyel elkerülhető a felesleges idegeskedést – a vásárlás alatt és azt követően is.

2015. december 19. 12:34

PayPal: a magyarok több mint 70 százaléka vásárol karácsonyi ajándékokat az interneten

A magyarok 71,9 százaléka vásárol karácsonyi ajándékokat az interneten, csaknem 43 százalékuk használ mobil eszközt - egyebek között ez derül ki a PayPal online pénzügyi szolgáltató cég nemzetközi felméréséből.

2015. december 10. 12:05

9 tanács a biztonságos online vásárláshoz

Hogy az ünnepek valóban nyugalomban teljenek, az online veszélyekre is fontos odafigyelni, amelyek száma folyamatosan nő.

2015. december 7. 15:32

Egymilló magyar készül a Black Friday-re

A 18-59 éves, magyar, internethasználó lakosság egyötöde (körülbelül 1 millió fő) tervez vásárolni a pénteki Black Friday promóció keretében – derül ki a Media Markt és az NRC marketingkutató közös, reprezentatív felméréséből.

2015. november 26. 12:40

Már a karácsonyfát is a neten vesszük

Már a karácsonyfát is a netről rendeljük, sőt, kérhetünk online segítséget az ünnepi halászléfőzéshez! A Jófogás.hu hirdetői ráhangolódtak a karácsonyra. Az apróhirdetési portálon minden fenn van, ami megkönnyíti az előkészületeket: lehet fenyőfát, díszeket, ajándékot vásárolni, de ami ennél meglepőbb, hogy ablakpucolással, nagytakarítással, netán bér-halászléfőzéssel is meglephetjük magunkat.

2013. december 20. 10:25

Apróságok a fa alá

Az illatszerek, könyvek és ruhák mellett a kisebb elektronikai készülékek hódítanak majd idén karácsonykor, az értékesebbek közül pedig a tablet lehet az új slágertermék.

2013. december 20. 08:44

Magyar Telekom: Csúcson az okostelefon- és a tévéeladások

Az okostelefon-értékesítés megduplázódhat, nő az online értékesítés szerepe, és a tévéeladások terén is csúcsidőszak várható a következő hetekben a Magyar Telekom várakozása szerint.

2012. december 3. 15:14

Sztárok „csengőhangja” szól a T-Pontokban

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, amelynek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt neves sztárok, közös csengőhang készítéssel teszik szórakoztatóbbá a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást a T-Pontokban és T-Partner üzletekben.

2012. december 3. 08:31

Részletre vesszük a karácsonyi tabletet az utolsó pillanatban

Bár az üzletek már novembertől készenlétben állnak, egyre később indulunk a karácsonyi ajándékokért. December utolsó heteiben vesszük meg részletre a kiszemelt termékeket és tartalékolunk az év eleji akciókra is. A digitális forradalom a karácsonyfa alatt is tetten érhető: az idei év egyik slágerajándéka minden bizonnyal a tablet lesz, bár a lapostévé továbbra is őrzi népszerűségét - derül ki a Cetelem előrejelzéséből.

2012. november 30. 08:31

Vásárlási szezon: Továbbra is az elektronika a sláger

A háztartások várhatóan az idén sem az ajándékokon spórolnak majd, ám az év végi bevásárlási szezon – mint minden évben –, várhatóan az idén is két-három nappal tovább rövidül.

2006. november 23. 16:22

Pannon GSM: jelentős forgalom az év végén

Karácsonykor és szilveszterkor már az elmúlt években is magas volt az SMS-ek száma, 2002-ben pedig még nagyobb forgalmi ugrás volt tapasztalható a Pannon GSM-nél.

2003. január 2. 16:42

Westel: SMS-milliók az ünnepek alatt

2002 végén Magyarországon minden harmadik ember westeles volt, és jelentős számú szöveges-képes üzenetben köszöntötte szeretteit, barátait az ünnepek alatt. A 2003. január 1-jétől életbe lépő új díjszabás emellett számos 06-30-as számára hozott kedvezményt.

2003. január 2. 16:39

Erős fogyasztói elektronikai, gyenge PC-eladások

Az USA-ban kiemelten fontos hálaadási időszak hetében a digitális kamerák és az LCD kijelzők értékesítései vitték el a pálmát a fogyasztói elektronika területén, a kéziszámítógépek és PC-k eladásai azonban nem hozták a várt formát.

2002. december 10. 21:04

Az eToys 700 alkalmazottat bocsát el

A második legnagyobb internetes játékkereskedő cég, az eToys Inc. a tegnapi nap az 1000 eToys és BabyCenter alkalmazottból 380-tól megvált, és tervei szerint március 31-ig további 320 alkalmazottat bocsát el.

2001. január 8. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

A kormány által meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként a válság által sújtott szektorokból kényszerűen kikerülők digitális átképzését 95%-ban fogja támogatni az állam, kamatmentes felnőttképzési diákhitellel segítve a tanulás ideje alatt a megélhetést. Magyarország vezető programozóiskolája, a Codecool üdvözli a kormány döntését és már kidolgozott karriertervezési és átképzési modellel várja a jelentkezőket, hogy a központi források kihasználásával néhány hónap alatt új, jövőbiztos karrierhez jussanak.

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57
online sportfogadás