kereskedő kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kereskedő

Okospolc, a kereskedők új csodafegyvere

A magyar kereskedők számára is elérhetővé válik az a technikai megoldás, amely szoftveresen támogatja az eladást. A megoldás „megmondja”, az üzletben mely termékeket hová érdemes rakodni a polcokon. Az árukihelyezést támogató rendszer mellett a kereskedelem számos területén hoznak új elemeket – jelentette be a ma kezdődött Laurel Retail Konferencián Bessenyei István, a Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.

2014. november 14. 08:44

Magyarország legnépszerűbb webshopja kerestetik

Nyolcadik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díj pályázatot, melyet közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján ítélnek oda. A versenyben minden olyan vállalkozás részt vehet, amely online magyarországi kiskereskedelmi tevékenységet folytat és árbevétele nem haladja meg az 1,5 milliárd forintot. 

 

2014. április 1. 16:50

A JátékNet.hu webáruház lett 2013 legjobb internetes kereskedője

A szakma és a vásárlók döntése alapján 2013-ban – az „Év Internetes Kereskedője Díj” nyertese a JátékNet.hu webáruház lett.

2013. május 12. 14:21

Európai segítséggel multimédiás keresőt fejlesztett ki az IBM

A vállalat rendszere európai fejlesztők segítségével készült, és jóval hatékonyabb a fotók és videók keresésekor, mint akár a Google, vagy a Yahoo megoldása.

Kulcsszavak: IBM kereskedő böngésző
2009. szeptember 11. 12:41

Tanuljunk mások hibáiból

Az európai internetes kiskereskedők tanultak azokból a hibákból, melyeket az amerikai kiskereskedők követtek el a vevőszolgálat, a teljesítés, és a termékkínálat területén.

2001. január 3. 14:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2020-ban is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával. A megmérettetés keretében immár 29. alkalommal fogják elismerni a legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket. Nevezni 2021. február 10-ig lehet. 

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01
online sportfogadás