kereskedelmi forgalom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kereskedelmi forgalom

BCONSHOP-app: Testreszabott akciók, pont ott, pont akkor

A BCONSHOP alkalmazás segítségével a felhasználók csak a számukra érdekes akciókról kapnak tájékoztatást mindig megfelelő időben és helyen.

2014. november 18. 11:28

Felhőbe helyezett alkalmazás és teljes digitalizáció a kereskedelmi informatikában

Alapvetően új technológiákról, alkalmazásokat felhőbe helyező keretrendszerekről, projektalapú megközelítésekről tartottak egyeztetést a kereskedelmi szakma vezetői június 11-12-én Kecskeméten. Az ágazat képviselőinek egyöntetű elvárása volt, hogy a kereskedelmi informatika legújabb vívmányaival azonnal profitot tudjanak termelni.

2012. június 15. 10:04

Európába érkeznek a Panasonic okostelefonjai?

A japán gyártó tárgyalásokat folytat egy nagy európai mobilszolgáltatóval, tehát valószínűsíthető, hogy a kellemes felszereltségű Panasonic mobiltelefonok forgalmazása már 2012 elején elkezdődik az „öreg kontinensen”.

2011. november 28. 09:33

Az online megoldások lendíthetik fel a magyar autókereskedelmet

Bár a tavalyi év január-augusztus közti időszakához képest idén 4,5%-kal nőtt az új autók regisztrációja hazánkban, mégis csupán az uniós átlag hatodát érjük el az ezer főre jutó újautó-vásárlások terén. Ezen kíván segíteni az alig fél éve debütált Holvegyekautot.hu, melynek segítségével a vevők eddig átlagosan 16 százalékos kedvezményt értek el, miközben jellemzően nem az árban legkedvezőbb márkakereskedői ajánlatot fogadták el. 

2011. október 25. 11:13

Új informatikai megoldás a kiskereskedelmi forgalom növelésére

A Personal Shopping System (PSS - személyes vásárlási rendszer) informatikai megoldás és eszköz segítségével 7-14 százalékkal növelhetik forgalmukat a kiskereskedelmi cégek, Európában több mint 1.500 üzletben telepítettek már ilyen rendszereket, a magyar piacon a Praktiker egyik áruházában tesztelik.

Kulcsszavak: kereskedelmi forgalom
2011. szeptember 18. 10:34

Elektronikus polccímke garantálja az árakat Biatorbágyon

A CBA Krupp biatorbágyi üzletében teszt jelleggel bevezették az elektronikus polccímkét. A tesztidőszak alatt az édességrészleg látták el közel 800 darab normál méretű digitális polccímkével.  Két hónapon keresztül vizsgálják a CBA munkatársai a vásárlók visszajelzéseit, az árváltozások sikerességét és a kétféle sín strapabíróságát, praktikus kezelhetőségét.

Kulcsszavak: kereskedelmi forgalom
2009. május 30. 08:49

Új generációs NCR önkiszolgáló pénztárgépek a magyar piacon

Az NCR Hungary bejelentette következő generációs, NCR SelfServ Checkout önkiszolgáló pénztárgépeinek 2009 elejétől való megjelenését a magyarországi piacon. A gép a gyártó szerint gyorsabb és kényelmesebb önkiszolgáló megoldásokat kínál, illetve további kereskedelmi területekre terjeszti ki az önkiszolgáló kasszák által biztosított kényelmet.

Kulcsszavak: NCR kereskedelmi forgalom
2008. november 26. 07:34

Gyenge szeptemberi e-commerce forgalom

A Harris Interactive internetes kutatócég jelentése szerint Amerikában az internetes boltok forgalma szeptemberben 13 százalékkal csökkent.

2000. október 26. 07:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17