kiadó kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kiadó

2013-ban is „Superbrand” a Piac & Profit

Idén harmadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjat a Piac & Profitnak. Az erős és sikeres márkákat elismerő díj elnyerése bizonyítja, hogy a Piac & Profit stabil vezető szereppel bír a gazdasági, üzleti kommunikációs piacon.

2013. augusztus 9. 09:45

Uniós támogatást nyert a Piac és Profit Kiadó

A Piac és Profit Kiadó Kft. úniós támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.A-12/2 pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében a munkatársak képzéséhez. A három részből álló tréning eredményeként a cég minden dolgozója – szerkesztők, újságírók, értékesítők, konferenciaszervezők, más munkaköröket betöltők és a vezetők is – a változásokra jóval felkészültebben, kreatívabban, több tudással felvértezve tud hozzálátni az új feladatok megoldásához.

2013. július 25. 13:38

Egyesülésbe tömörültek az e-könyvkiadók és forgalmazók

Akciókat szervez, nemzetközi kapcsolatokat épít, az e-könyves szakma érdekeit képviseli a jogalkotók és a közönség felé az Egyesülés az e-könyvekért szerveződés, amelyhez 22 kiadó és terjesztő csatlakozott. A szervezet alapdokumentumát szerdán délelőtt írták alá a sajtó jelenlétében az Országos Széchényi Könyvtárban (OSZK).

2012. július 12. 14:37

Jó üzlet az Amazonnak az új könyvkereső

Az Amazon csupán egy hete vezette be az általa forgalmazott könyvek szövegében elérhető keresését, megelőzve ezzel a hasonló rendszerben gondolkodó Google-t, az új szolgáltatás azonnali sikernek bizonyult.

Kulcsszavak: kiadó Amazon
2003. november 1. 21:20

A Chip kiadója megvásárolta a Computer Panorámát

A német Vogel Burda Holding GmbH 90%-os tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben, miután megvásárolta a WEKA Holding GmbH teljes és a HVG Rt. túlnyomó tulajdonrészét.

Kulcsszavak: Chip kiadó Vogel
2003. augusztus 18. 22:01

Meghalnak az informatikai lapok?

Az utóbbi másfél évben 9 magyar informatikai lap volt kénytelen "lehúzni a rolót", majdnem kétszer annyi, mint előzőleg 15 év alatt összesen.

2002. december 11. 17:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás