kiadványszerkesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kiadványszerkesztés

Szakmai díjat nyert Pécs mobileszközöket használó imázskiadványa

mobileszközökben rejlő lehetőségeket kihasználva mutatják be Pécset abban a kiadványban, amely az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. gondozásában jelent meg, és első díjat nyert az Iránytű 2014 - Turizmus Trend kommunikációs versenyén.

 

2014. április 11. 09:19

Hűtőmágnes a Xerox nyomdagépével

Sokoldalú a Xerox új kiadványszerkesztő nyomdagépe, ugyanis a kezelt médiumok széles körének köszönhetően többek között hűtőmágnest is gyárthatunk vele.

2013. október 4. 10:18

Elkészült a QuarkXPress 8

A Quark bejelentette, hogy elkészült számítógépes kiadványszerkesztő szoftverének legújabb, továbbfejlesztett változatával.

2008. július 31. 22:19

Adobe Framemaker 8: interaktív kiadványszerkesztés

Az Adobe Systems július 23-án bejelentette az Adobe FrameMaker 8, új változatú kiadványszerkesztő szoftvert. Az új verzióval,  a Flash Player kompatibilis SWF fájlok és a 3D támogatásával a műszaki felhasználók akorábbinál interaktívabb tartalmakat készíthetnek.

2007. július 24. 12:10

Megjelent az Adobe InCopy CS3 közép-európai kiadása

A magyar nyelvű Adobe InDesign CS3 után most itt a kiadványszerkesztő szoftver párja, az Adobe InCopy CS3 kelet-európai változata.

2007. július 10. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. Kedvükre csiripelnek a korai madarak, indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

A SZTAKI vezetésével 21 tagú EU-s projekt indul, melynek célja az európai gyártórendszerek és beszállítói láncok rugalmasabbá tétele, illetve az átállás megkönnyítése orvosi eszközökre, ha ezt egy világjárvány vagy akár a COVID-19 további hullámai szükségessé teszik.

2020. augusztus 13. 12:16
online sportfogadás