kiadványszerkesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kiadványszerkesztés

Szakmai díjat nyert Pécs mobileszközöket használó imázskiadványa

mobileszközökben rejlő lehetőségeket kihasználva mutatják be Pécset abban a kiadványban, amely az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. gondozásában jelent meg, és első díjat nyert az Iránytű 2014 - Turizmus Trend kommunikációs versenyén.

 

2014. április 11. 09:19

Hűtőmágnes a Xerox nyomdagépével

Sokoldalú a Xerox új kiadványszerkesztő nyomdagépe, ugyanis a kezelt médiumok széles körének köszönhetően többek között hűtőmágnest is gyárthatunk vele.

2013. október 4. 10:18

Elkészült a QuarkXPress 8

A Quark bejelentette, hogy elkészült számítógépes kiadványszerkesztő szoftverének legújabb, továbbfejlesztett változatával.

2008. július 31. 22:19

Adobe Framemaker 8: interaktív kiadványszerkesztés

Az Adobe Systems július 23-án bejelentette az Adobe FrameMaker 8, új változatú kiadványszerkesztő szoftvert. Az új verzióval,  a Flash Player kompatibilis SWF fájlok és a 3D támogatásával a műszaki felhasználók akorábbinál interaktívabb tartalmakat készíthetnek.

2007. július 24. 12:10

Megjelent az Adobe InCopy CS3 közép-európai kiadása

A magyar nyelvű Adobe InDesign CS3 után most itt a kiadványszerkesztő szoftver párja, az Adobe InCopy CS3 kelet-európai változata.

2007. július 10. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

Az AImotive, a HERE Technologies és a Vodafone Magyarország bejelentették, hogy kilenc hónapos együttműködésük eredményeképpen skálázható automata parkolási megoldást hoztak létre.

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás