kiwwi kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kiwwi

Megszűnhet az ingyenes internet?

A Magyarországon működő két ingyenes internet hozzáférést nyújtó szolgáltató, a Freestart Kft. és a kiwwi Kommunikációs Kft. aggodalmát fejezi ki, mivel 15 nappal a Hírközlési Törvény hatályba lépése előtt még nem ismert sem a döntéshozók elképzelése, sem pedig a konkrét végrehajtási rendelet tervezete, az árbevétel-megosztásról szóló tárgyalások zárt ajtók mögött zajlanak. Ez lehetetlenné teszi a mindenkinek megfelelő szabályozási környezet kialakítása érdekében történő véleményezést az érintettek részéről.

2002. szeptember 2. 12:13

Február 15-én tisztázódnak a Kiwwi felvásárlásának részletei

Az Amtel Hang és Internet Kommunikáció Kft. vezetősége ma bejelentette, hogy meg kívánja venni a Kiwwi CE Holding eszközeit. Az Amtel budapesti központú alternatív távközlési szolgáltató, irodái Budapesten, Győrben, Pozsonyban, Zsolnán, Kassán és Varsóban vannak. Mint azt a Prím Online-nak George Gondon a cég hazai képviseletében elmondta, február 15-én tisztázódnak a befeketetés részletei, ekkor adja át az osztrák cégbíróság a tételes listát a Kiwwi vagyonáról.

2002. január 9. 19:30

Eltelt a karácsony Kiwwi nélkül

Bár a jelek szerint nem függ össze az anyavállalat csődvédelemkérésével, de tény, hogy egy hete nem működik a magyar Kiwwi szervere; azok, akik az ingyenes szolgáltató ingyenes postafiókjaiba várták karácsonyi képeslapjaikat, ezúttal köszöntő nélkül maradtak.

2001. december 26. 16:54

Internet: csődvédelmet kért az osztrák Kiwwi

Az osztrák távközlési ágazatban folytatódik a csődök sorozata: a DSL-modemeket gyártó Ahead Communications CEE után csütörtökön a tavaly júniusban internetszolgáltatóként alakult, Közép- és Kelet-Európára szakosodott Kiwwi CEE Holding AG kért csődvédelmet maga ellen. Ezt a társaság azzal indokolta, hogy nem érte el forgalmi- és költség-célkitűzéseit és több jelentős beruházója visszavonulót fújt.

2001. december 21. 08:32

Szerelem és kaland a kiwwivel

„Mindössze két héttel az IP alapú telefonszolgáltatásunkhoz kapcsolódó webszámla bevezetése után örömmel jelenthetjük be, hogy portáloldalunkon is új szolgáltatásokat vezetünk be: indul a kiwwi Love&Romance” - mondta Végvári Orsolya, a kiwwi ügyvezető igazgatója. "A kiwwi nemcsak versenyképes árakkal, hanem új szolgáltatásokkal is készül a távközlési liberalizációra, mind a telefónia, mind pedig az internetes szolgáltatások területén."

Kulcsszavak: kiwwi onlineszolg
2001. november 22. 19:56

Kiwwi-sikerek a régióban

A régióban négy országban (Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia) van jelen, összesen több mint 8 ezer VoIP vállalati ügyfelet szolgál ki, több mint 210 ezer internetes felhasználóval rendelkezik, és Magyarországon a legsikeresebb Kiwwi távközlési szolgáltató – tájékoztatta november 7-én az újságírókat Arnaud C. Ernée, a Kiwwi CEE Holding vezérigazgatója.

2001. november 7. 18:33

A Time magazin elismerése a kiwwinek

A Time magazin június 25-i száma "A hét induló cége" ("Start-up of the week") rovatában méltatja a kiwwi nemzetközi távközlési és internetszolgáltató cég eredményeit és kilátásait.

Kulcsszavak: +céginfo start-up ISP kiwwi
2001. június 26. 07:26

A kiwwi az árbevétel-megosztás gyors bevezetését kéri

A kiwwi - több mint 80 ezer internetfelhasználó képviseletében - arra kéri az Országgyűlést és a döntéshozókat, hogy az egységes hírközlési törvény hatályba lépése előtt vezessék be az internetszolgáltatók és a távbeszélő szolgáltatók közti árbevétel-megosztásról szóló törvényt.

Kulcsszavak: kiwwi EHT +legfontosabb jog
2001. május 28. 17:55

900 millió forintra emeli alaptőkéjét a liberalizácót váró kiwwi

Gyorsítja fejlesztéseit, tőkét emel, új portált alakított ki és sikeres nyereményjátékot bonyolított le a kiwwi – jelentették be a távközlési és internet szolgáltató május 15-i budapesti sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: +céginfo kiwwi
2001. május 15. 21:11

A kiwwi befektetéssel készül a közép-európai távközlési liberalizációra

A Dresdner Kleinwort Capital vezetésével új befektetők társulnak a kiwwihez. A 41 millió euró értékű befektetés az egyik legnagyobb részvénytőke-tranzakció Ausztriában.

Kulcsszavak: kiwwi +céginfo
2001. április 2. 11:11

Ingyenes internet - növekedési lehetőségek

Magyarországon az ingyenes internet elérés (ISP) iránt a felnőtt városi lakosság több mint 40 százaléka érdeklődik, ám a háztartások alacsony számítógépes ellátottsága miatt ennél jóval kevesebben csatlakozhatnak majd a szolgáltatókhoz - közölte a KÓD Gazdaság és Médiakutató Intézet.

2001. március 19. 09:58

Politikai kerekasztal az egységes hírközlési törvényről

A hírközlési törvény előkészítéséről és a hazai piaci helyzetről rendezett konferenciát a kiwwi, az ingyenes internet-hozzáférést biztosító vállalkozás. Az egész napos rendezvény célja az ehtv. bemutatása, illetve a témához kapcsolódó szakmai vélemények felmérése volt. Az ebéd utáni szakaszban, mintegy levezetésként, a parlamenti pártok képviselőinek részvételével pódiumbeszélgetést szerveztek. A vitát Vargha Márton újságíró moderálta.

Kulcsszavak: jog kiwwi kormány EHT
2001. március 9. 09:26

KÓD: felmérés az ingyeninternetről

További 170-180 ezer fővel is növelheti az internet-hozzáférés teljes hazai piacát a két ingyenes szolgáltató 2001-ben – derült ki a KÓD Gazdaság és Médiakutató Intézet januárban készült 1000 fős országos, reprezentatív felvételéből.

Kulcsszavak: kiwwi felmérés ISP
2001. február 21. 18:48

500 vállalati előfizető és 50 ezer internetfelhasználó a kiwwinél

A kiwwi ma bejelentette, hogy telefonszolgáltatását immár 500 vállalati előfizető használja, és ingyenes internetszolgáltatása 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A negyedéve piacra lépett nemzetközi távközlési cég ezzel az előzetes becsléseket messze meghaladó eredményeket ért el.

Kulcsszavak: +céginfo kiwwi ISP
2001. február 13. 17:29

Free-net szabálytalanul

Mások azonosítójával internetezett 24 fiatalember, ezért számítógépes csalás bűntettének alapos gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kulcsszavak: kiwwi Start +legfontosabb jog
2000. december 15. 09:39

Ingyenes internet-hozzáférés a kiwwitől

A kiwwi nemzetközi távközlési cég ma bejelentette, hogy Magyarországon elsőként ingyenes 24 órás, korlátlan, lakossági internet-hozzáférési szolgáltatást indít. A felhasználóknak mindössze a helyi hívás költségét kell állniuk.

Kulcsszavak: kiwwi onlineszolg
2000. december 1. 13:58

Fogyasztható a (tele)kiwwi!

Ha ez így megy tovább, lassan már nem számít hírnek egy-egy új távközlési szolgáltató megjelenése. Az MVM-AH páros két héttel ezelőtti bejelentése után az új "termés" neve: Kiwwi. Kissé még éretlen és kicsi, de magyar - pontosabban immár Magyarországon is megkezdte szolgáltatását.

Kulcsszavak: kiwwi +céginfo
2000. november 16. 00:09

A Kiwwi Kelet felé terjeszkedik

A bécsi Kiwwi távközlési vállalat bejelentette, hogy a cseh piacra kíván lépni alacsony árú, interneten keresztüli telefonszolgáltatásokkal.

Kulcsszavak: kiwwi ISP +céginfo
2000. október 10. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás