kommentár kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: kommentár

A durva hangú netes kommentek éretlen társadalomról árulkodnak

Az internet robbanásszerű terjedése kísérő jelenségeként a blogolás, kommentelés egyre inkább beépül a mindennapi médiahasználatba, a különféle bejegyzések hangvétele pedig sok esetben képet ad a lappangó társadalmi feszültségekről is - állítja a témát kutató Kelen András szociológus, közgazdász.

2014. május 14. 10:17

Bill Gates bármire válaszol a Redditen

A Microsoft társalapítója, Bill Gates tegnap létrehozott egy „kérdezz bármit” szekciót Redditen. Azóta záporoznak a hozzászólások, vannak komolyabb és viccesebb témák is.

2014. február 11. 15:35

YouTube: nem tökéletes az új kommentrendszer

A YouTube hétfőn ismerte be hivatalos blogjában, hogy az új Google+-on alapuló hozzászólási rendszer nemcsak javított a minőségen, hanem sajnos hibákat is rejt.

2013. november 29. 14:42

Változnak a YouTube kommentek

A YouTube-on változások lépnek életbe, méghozzá olyan jellegűek, amelyek a hozzászólásokat érintik. A YouTube szerint az idegenek véleményére nem kell adni, amelynek a kommentek kapcsán nyomatékot is ad.

Kulcsszavak: YouTube kommentár Google+
2013. november 20. 14:21

Újdonság a Facebooktól – fotókomment az oldalaknak is

Körülbelül egy hónapja, hogy a Facebook bevezette a képekkel való hozzászólás lehetőségét, azonban mindezidáig csak felhasználók számára volt elérhető. Mostantól viszont az oldalak is élhetnek a lehetőséggel.

2013. július 19. 13:42

Akkor most mi van jogilag a kommentekkel?

Az internetes médiumokat tömörítő szakmai szervezet, a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) szerint tisztázásra szorulnak a médiatörvények egyes passzusai az internetes kommentekkel, hozzászólásokkal kapcsolatos felelősségi körök tekintetében.

2012. november 18. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás