levelező kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: levelező

Új, magyar, komplex e-mailezési technológia rajtol a piacon

Modern és egyedi funkciók, biztonságos működés és formabontó megjelenés – a Freemail sikerei után a New Wave Media Group Zrt. egy új, teljes mértékben hazai szakemberek fejlesztésével megvalósuló mailrendszer megalkotásába fogott. A cél egy olyan újszerű, a mai digitális elvárásoknak megfelelő kommunikációs platform megvalósítása, amely túlmutat a meglévő hazai e-mail megoldásokon.

2017. június 9. 15:36

Helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása

Vasárnap fél 12-re teljes körűen helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása, amelynek péntek óta tartó fennakadásai miatt mintegy 300 ezer ügyfél T-Home és T-email postafiókjának használatában voltak problémák.

2015. január 18. 14:16

Továbbra is fennakadások vannak a Magyar Telekom levelezőszolgáltatásában

Vasárnap reggelre a Magyar Telekomnál  15 ezer postafiók működött megbízhatóan a mintegy 300 ezer T-Home és T-email fiókból, a péntek óta tartó hibát ugyanis még nem tudta teljes körűen helyreállítani a cég  - derül ki a távközlési vállalat vasárnapi közleményéből.

Kulcsszavak: levelező Magyar Telekom
2015. január 18. 11:23

Éjszakára állhat helyre a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása

Várhatóan szombat éjszakára áll helyre a Magyar Telekom t-emailes levelezőszolgáltatása, amely mintegy 300 ezer ügyfelet érintően péntek reggel óta akadozik - közölte a távközlési vállalat szombaton az MTI megkeresésére.

2015. január 17. 14:18

Gmailben is lehet szerkeszteni a Microsoft Office dokumentumokat

A Google egy új funkciót mutatott be a Gmail szolgáltatásában. A felhasználók a levélhez csatolt Office dokumentumokat már közvetlenül a levelezőrendszerben tudják szerkeszteni.

2014. december 5. 09:31

Az IBM megújítja a vállalati levelezést

Egyszerre felhő és közösségi: intelligens asszisztensként a munkák és kapcsolatok fontossága szerint rendszerezi és rangsorolja a felhasználók leveleit. A megoldás később Watson szolgáltatásaival is bővülhet.

2014. november 20. 15:22

Már 71 nyelven érhető el a Gmail

13 nyelvvel bővítette a Google Gmail levelezőrendszerét, így már 71 különböző nyelven érhető el a szolgáltatás.

Kulcsszavak: Google nyelv Gmail levelező
2014. július 8. 13:08

Levél vs. e-mail – mikor melyik biztonságos?

Az interneten rábukkanhattunk egy hírportál cikkére, mely a postai levelek és távirat végnapjairól szólt. Az e-mail és mobil eszközök használatának gyors növekedését, ugyanakkor a postai küldemények jelentős csökkenését járta körül. Valóban, ma már a kommunikáció színtere egyre inkább az internet, e-mail, közösségi oldalak, mobil telefonok, sms-ek világa. De veszélyes lehet-e, ha az üzleti életben is ezeket a formákat választjuk a levél helyett?

 

2013. október 18. 08:44

Már IMAP támogatással is rendelkezik az Outlook.com

Már az IMAP (és OAuth)protokollokat is támogatja az Outlook.com, amelyen már régóta elérhető az Exchange ActiveSync (EAS). 

2013. szeptember 13. 13:02

Bezárt a Yahoo e-mail szolgáltatása Kínában

Korábbi bejelentésének megfelelően bezárta hétfőn e-mail szolgáltatását a Yahoo China Kínában, a cég keresőmotorjával ugyanakkor továbbra is az országban marad.

Kulcsszavak: e-mail levelező Kína Yahoo
2013. augusztus 19. 10:32

Megszűnik a Yahoo régi levelezőfelülete

A Yahoo bejelentette, hogy megszűnik levelezőrendszerének régi verziója, ezzel arra készteti a felhasználókat, hogy frissítsék email kliensüket.

2013. június 3. 10:50

UPC Webmail: 5 GB email tárhely és közösségi médiás megoldások

Március végétől a UPC kábeles internet előfizetői már az új szolgáltatásokkal kibővített UPC Webmailt használhatják. Ennek megfelelően közülük mindenkinek egységesen 5GB email tárhely kapacitás áll rendelkezésére. Emellett a felhasználók 300 MB webtárhellyel gazdálkodhatnak, illetve 100 MB méretig óriás csatolmányokkal bővített leveleket fogadhatnak.

2013. április 9. 13:20

Gmail: akár 10 GB csatolmány egy levélhez

Biztos előfordult már veled is, hogy fájlmegosztó oldalakat kellett használnod, mert nem fért bele a csatolmány az e-mailedbe. Ennek most vége! A Google ugyanis integrálta a Google Drive-ot a Gmail-szolgáltatásába, ennek köszönhetően akár 10 GB-nyi csatolmányt is küldhetünk levelünkhöz.

 

2012. november 28. 08:27

message.hu - a biztonságos levelezőrendszer

A nagy hazai és nemzetközi levelezőrendszerek mellett egy vadonatúj üzenetküldő szolgáltatást indított útjára a Plex Online Informatikai Szolgáltató Kft. A message.hu rendszer legfőbb erénye, hogy olcsó és biztonságos.

2012. szeptember 26. 12:01

A Microsoft elindította az új Outlook.com-ot

A Microsoft elindította az új, modern, az egyéni felhasználókat célzó levelezőszolgáltatásának, az Outlook.com-nak az előnézeti változatát, amelyben újragondolta a szolgáltatás minden elemét az adatbázistól kezdve a felhasználói felületig.

2012. augusztus 2. 10:43

Terjed a helyfüggetlen e-mailezés

A rendszeresen e-mailező 18-24 évesek egyharmada használja levelezésre a mobiltelefonját – többek között ez derült ki a KutatóCentrum legfrissebb E-Mail User Reportjából. A szoftveres levelezőprogramokkal szemben tovább nőtt a webmail szolgáltatások előnye, míg az ingyenes szolgáltatók között a Gmail megközelítette a Freemailt.

2012. január 24. 11:33

A kétmillió CitroMail-es már okostelefonról is elérheti levelezőrendszerét

Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország egyik legnépszerűbb levelezőrendszere: a CitroMail a napokban a kétmilliomodik felhasználóját köszönthette.

2011. november 25. 13:23

Kezes e-mailek, imával - Áttekinthető a káosz is (2. rész)

Ennél vélhetően jóval humánusabb megoldás lenne leiratkozni a különböző e-mail-listákról vagy módosítani az egyes oldalakhoz kapcsolódó beállításokat. Igen, de ez jóval több időt is venne igénybe, és miért kellene tapintatosnak lenni az olyan oldalakkal vagy személyekkel szemben, amelyek vagy akik elárasztják szeméttel a postaládánkat?

Kulcsszavak: e-mail levelező
2011. október 7. 09:10

Kezes e-mailek, imával - Áttekinthető a káosz is (1. rész)

Bizonyára Magyarországon is sokan ismerik David Allen nevét. Ő egy olyan szakértő, aki az évek során rengeteg embernek segített megszervezni az időbeosztását és feladatütemezését, illetve - ami talán a legfontosabb - a levelezőrendszereik inboxaiban felhalmozódó levelek kezelését. Mindezt a Getting Things Done (röviden: GTD, szabad fordításban: "Kerüljenek helyükre a dolgok") módszer alkalmazásával. De vannak merőben más módszerek is!

Kulcsszavak: levelező e-mail
2011. október 7. 09:00

15 éves a Hotmail

Tizenötödik születésnapját ünnepelte a Hotmail a héten. Az elmúlt másfél évtized számos megújulása és fejlesztése után idén további funkciókkal bővül az évfordulóját ünneplő levelezőrendszer.

Kulcsszavak: levelező Hotmail
2011. július 8. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás