márka kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: márka

A világ 88. legértékesebb márkája a Huawei

A Huawei egyetlen kínai márkaként felkerült a FORBES legértékesebb márkákat összegző 2017-es (Most Valuable Brands) listájára. Az összeállítás szerint a vállalat márkaértéke egy év alatt 9 százalékkal emelkedve, 7,3 milliárd dollárra nőtt.  

Kulcsszavak: márka Forbes Huawei
2017. június 7. 10:52

KKV-Akadémia: Énmárka, cégmárka

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az énmárka-, cégmárkaépítés trendjeibe, gyakorlatába vezeti be az érdeklődőket és megmutatják a sikeres mintákat.

2015. január 21. 13:54

Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy

A YouGov piackutató cég egy érdekes felmérést végzett az Egyesült Királyságban. Arra keresték a választ, hogyan lehet jellemezni az egyes embereket annak alapján, milyen márkájú telefont használnak.

2015. január 6. 16:29

A Microsoft a második legértékesebb vállalat a Forbes szerint

A jó tőzsdei eredményeknek köszönhetően az Apple után a Microsoft bizonyul jelenleg a világ második legértékesebb vállalatának. A Forbes saját listát állított össze.

2014. november 17. 13:24

Vége a Nokia korszaknak

A Microsoft korábban már jelezte, hogy az új Lumia készülékek már nem Nokia név alatt futnak majd. Kevesebb, mint egy évvel a finn cég felvásárlása után mindez meg is történik, a mobilok a jövőben a Microsoft Lumia márkanevet viselik majd.

Kulcsszavak: Nokia Microsoft Lumia márka
2014. október 27. 12:08

A Google beelőzte az Apple-t: a világ legértékesebb márkája lett

A világ top 100 márkája közt megtaláljuk az Apple-t és a Microsoftot is, ám egyik sem tudta lekörözni a Google-t, amely jelenleg a legértékesebb márkájának számít.

2014. május 23. 11:14

Megújul a Telenor

A magyar mobilszolgáltató Telenor kívül-belül megújul: az arculat mellé új szolgáltatások is párosulnak, melyeket számos akció fűszerez. Novembertől új arculattal, márkaüzenettel és tarifacsomagokkal igyekszik a modern, fiatal fogyasztók elvárásainak megfelelni.

2013. november 13. 15:23

A BBC bemutatta jövőképét

A BBC Worldwide vezérigazgatója, Tim Davie bemutatta a BBC világméretű márkaépítésről, közönségbővítésről és kereskedelmi megtérülésről szóló új jövőképét. A vállalat új, globális BBC-márkanevet is bevezet.

2013. október 28. 10:06

Az Apple a világ legértékesebb márkája

Az elmúlt két évben évben az Apple benne volt a leghíresebb márkák rangsorában,a dobogósok között foglalt helyet. 2013-ra pedig egyértelműen megcsípte magát az első helyet.

Kulcsszavak: Apple =érték trend márka
2013. szeptember 30. 12:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás