márka kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: márka

A világ 88. legértékesebb márkája a Huawei

A Huawei egyetlen kínai márkaként felkerült a FORBES legértékesebb márkákat összegző 2017-es (Most Valuable Brands) listájára. Az összeállítás szerint a vállalat márkaértéke egy év alatt 9 százalékkal emelkedve, 7,3 milliárd dollárra nőtt.  

Kulcsszavak: márka Forbes Huawei
2017. június 7. 10:52

KKV-Akadémia: Énmárka, cégmárka

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az énmárka-, cégmárkaépítés trendjeibe, gyakorlatába vezeti be az érdeklődőket és megmutatják a sikeres mintákat.

2015. január 21. 13:54

Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy

A YouGov piackutató cég egy érdekes felmérést végzett az Egyesült Királyságban. Arra keresték a választ, hogyan lehet jellemezni az egyes embereket annak alapján, milyen márkájú telefont használnak.

2015. január 6. 16:29

A Microsoft a második legértékesebb vállalat a Forbes szerint

A jó tőzsdei eredményeknek köszönhetően az Apple után a Microsoft bizonyul jelenleg a világ második legértékesebb vállalatának. A Forbes saját listát állított össze.

2014. november 17. 13:24

Vége a Nokia korszaknak

A Microsoft korábban már jelezte, hogy az új Lumia készülékek már nem Nokia név alatt futnak majd. Kevesebb, mint egy évvel a finn cég felvásárlása után mindez meg is történik, a mobilok a jövőben a Microsoft Lumia márkanevet viselik majd.

Kulcsszavak: Nokia Microsoft Lumia márka
2014. október 27. 12:08

A Google beelőzte az Apple-t: a világ legértékesebb márkája lett

A világ top 100 márkája közt megtaláljuk az Apple-t és a Microsoftot is, ám egyik sem tudta lekörözni a Google-t, amely jelenleg a legértékesebb márkájának számít.

2014. május 23. 11:14

Megújul a Telenor

A magyar mobilszolgáltató Telenor kívül-belül megújul: az arculat mellé új szolgáltatások is párosulnak, melyeket számos akció fűszerez. Novembertől új arculattal, márkaüzenettel és tarifacsomagokkal igyekszik a modern, fiatal fogyasztók elvárásainak megfelelni.

2013. november 13. 15:23

A BBC bemutatta jövőképét

A BBC Worldwide vezérigazgatója, Tim Davie bemutatta a BBC világméretű márkaépítésről, közönségbővítésről és kereskedelmi megtérülésről szóló új jövőképét. A vállalat új, globális BBC-márkanevet is bevezet.

2013. október 28. 10:06

Az Apple a világ legértékesebb márkája

Az elmúlt két évben évben az Apple benne volt a leghíresebb márkák rangsorában,a dobogósok között foglalt helyet. 2013-ra pedig egyértelműen megcsípte magát az első helyet.

Kulcsszavak: Apple =érték trend márka
2013. szeptember 30. 12:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás