márkabolt kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: márkabolt

Hamarosan tengeralatti mobilüzlettel várja a vásárlókat Dubaiban a Sony

December 3-án nyitja meg kapuit Dubaiban a Sony mobil eszközeinek vízálló képességét szemléltető Xperia Aquatech Store, amely víztükör alatt 4 méterrel, a tengerfenéken várja kalandvágyó vásárlóit.

2014. november 1. 11:28

Samsung Experience Store nyílik a WestEndben

Az Allee bevásárolóközpontban nyílt prémium márkabolt után bő egy évvel, július 29-én új Samsung Experience Store nyílik a budapesti WestEndben. Az üzlet széles termékportfólióval és a legnagyobb kiegészítő választékkal várja az érdeklődőket. A nyitás napján indul a Galaxy Tab S táblagépek hazai értékesítése is, amelyet a vásárlók ez alkalomból akár 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

2014. július 29. 11:16

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapesten

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

2014. május 5. 09:18

Megnyílt Budapest legnagyobb Dell márkaüzlete

A Dell és a Notebook.hu megnyitotta Budapest legnagyobb Dell márkaboltját az Allee bevásárlóközpontban, amely az ország legszélesebb Dell termék és kiegészítő portfólióját kínálja.

Kulcsszavak: Notebook.hu márkabolt Dell
2013. szeptember 10. 08:57

Exkluzív Sony bolt nyílt a Pólus Centerben

A budapesti Pólus Centerben található Media Markt részeként, különálló üzlethelyiségben nyitotta meg kapuit az új Sony márkabolt, ahol az érdeklődők teljes körűen tesztelhetik a termékek funkcióit, és kipróbálhatják a készülékek közötti egyérintéses kommunikációt.

Kulcsszavak: Sony márkabolt
2013. május 23. 12:41

Az Allee-ban mutatkozott be a Galaxy S4

Tegnap nyitotta meg kapuit a legújabb Samsung prémium márkabolt az Alle bevásárlóközpont első emeletén, ahol egy díszvendég – a Galaxy S4 – is tiszteletét tette. Élőben követhettük végig, mire képes a masina, mennyire hozza a tőle elvárt szintet.

2013. március 29. 11:53

A Microsoft újabb kiskereskedést nyit Kaliforniában

San Diego és Mission Viejo után a Costa Mesa-ban lévő „Déli Part Plaza”-ban nyit idén tavasszal a Microsoft üzletet, mint az a Microsoft egyok Twitter üzenetében olvasható. Microsoft boltok nyíltak az elmúlt időszakban több helyen is, de mindig csak a Keleti Parton. Az év végére a Microsoft New Yorkban is terjeszkedne, 6 bolt nyitásával.

Kulcsszavak: márkabolt Microsoft
2011. január 19. 22:57

Márkaboltokat nyit a Microsoft

A Microsoft azt tervezi, hogy a rivális Apple példáját követve világszerte exkluzív márkaboltokat nyit, hogy így növelje termékei népszerűségét és forgalmát.

2009. február 14. 18:21

Megnyílt Magyarország első Acer márkaüzlete

December 17-én megnyílt Magyarország első hivatalos Acer Shop üzlete a nemrégiben épült miskolci Auchan bevásárlóközpontban.

Kulcsszavak: Acer-hu márkabolt
2008. december 21. 09:28

EnterNet Dell márkabolt nyílt Budapesten

A mai napon hivatalosan is megnyílt Kelet-Közép-Európa első Dell üzlet- és bemutatóterme a WestEnd bevásárlóközpontban. A Dell és EnterNet együttműködésének köszönhetően kialakított márkaboltban a Dell mobil termékskálájának, többek között az Inspiron és XPS termékcsaládnak, valamint a monitoroknak szinte minden darabja megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható.

2007. június 27. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás