műsor kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: műsor

Átkozmetikázott, felturbózott üzleti struktúrával újít az Invitel

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

2015. május 7. 16:21

Új sorozatok és férfiaknak szóló műsorcsomag a Telenor MyTV-n

Új, férfiaknak szóló tematikus műsorcsomaggal bővül a Telenor MyTV. A Breaking Bad - Totál szívás hazánkban még sosem vetített 4. és 5. évada elsőként a szolgáltatás videótárában tekinthető meg. Szintén elérhető már a Blacklist – A feketelista teljes első évada. A nőknek szóló csatornaválogatás és a Tévétár is új tartalmakkal gazdagodik.

Kulcsszavak: műsor videó TV MyTV Telenor
2015. április 18. 15:38

A UPC DTH négy országban teszi elérhetővé a Fine Living és a Food Network csatornát

A UPC DTH hazánkban is tovább bővíti kínálatát a Scripps Networks International két gasztro- és életmód-csatornájával, amelyek szórakoztatva kalauzolják a nézőket az élet több területére.   

Kulcsszavak: műsor szolgáltatás TV UPC
2015. március 9. 17:08

Magyar fejlesztésű műsorfigyelő informatikai rendszert vezetett be a máltai médiahatóság

Ciprus után Málta is bevezeti a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kifejlesztett Iris médiafigyelő rendszer egy szűkebb változatát, amely komplex módon képes nagy adatbázisokat metaadatokkal ellátva kezelni.

2015. február 8. 08:28

Légdeszka, repülő autó és önbefűző cipő – Marty McFly szerint ez vár ránk jövőre

Biztos sokan emlékeznek még a Vissza a jövőbe című filmre. A főszereplő, Marty McFly 2015-be érkezik, amikor is egy távoli jövő tárul a főhős szeme elé. Vajon a 80-as években elképzelt jövőképből mi válik valósággá?

2014. december 24. 10:11

Saját gyártású műsorok az OzoneNetwork és a LifeNetwork csatornákon

November elsejétől az OzoneNetwork és a LifeNetwork csatornák nemcsak frissített arculattal jelentkeznek, hanem innentől HD minőségben is elérhetővé válnak. Ősszel új, saját gyártású műsorok is felkerülnek a programkínálatba. Ennek köszönhetően az Origo Zrt. televíziós csatornáihoz igazolta Hadas Krisztát, Katus Attilát és Szebeni Istvánt.

Kulcsszavak: TV műsor Origo HD
2014. október 8. 11:21

Kódolatlan hetek az AXN, AXN Black és AXN White csatornákon

Szeptember 30-ig az AXN kódolatlanul sugározza műsorát, hogy a programja iránt érdeklődő közönség díjtalanul próbálhassa ki a csatorna által kínált szórakozást a UPC direct, PR Telecom, Invitel, valamint a Vidanet operátorok közreműködésével. A kódolatlan hetek pedig tovább folytatódnak az AXN Black és az AXN White csatornákon. 

Kulcsszavak: TV műsor AXN
2014. szeptember 24. 17:11

A többképernyős tévézés élménye – elindult a Telekom TVGO

Ma indul hivatalosan a Telekom TVGO szolgáltatása, amely egészen új szintre emeli a tévézés élményét. Az új megoldással akár laptopon, táblagépen és okostelefonon is egyszerűen követhetjük 16 csatorna adásait, és filmeket nézhetünk, akár ingyen is.

2014. május 7. 14:19

PS3-on és PS4-en is elérhető a fuso

Magyarországon elsőként a fuso jelent meg a PS3 és PS4 konzolok platformján, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) szolgáltató. Segítségével a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően személyre szabott gyakorisággal nézhetnek különböző videós tartalmakat, olvashatnak híreket, amint azok a rendszerben elérhetővé válnak.

2014. április 8. 10:08

Tovább bővül a UPC HD-kínálata

Az UPC tovább gazdagítja HD csatornakínálatát. Az országos szolgáltatók közül elsőként a UPC előfizetői élvezhetik a Sport TV minden HD adását, mivel a kábelszolgáltató mától a Sport2 HD-t is elérhetővé teszi, január 25-ig pedig mindez díjmentesen is elérhető. Emellett a Viasat Nature/History HD csatornával is kiegészül a programválaszték. 

Kulcsszavak: műsor kábeltévé TV HD UPC
2014. január 16. 17:08

A BBC bemutatta jövőképét

A BBC Worldwide vezérigazgatója, Tim Davie bemutatta a BBC világméretű márkaépítésről, közönségbővítésről és kereskedelmi megtérülésről szóló új jövőképét. A vállalat új, globális BBC-márkanevet is bevezet.

2013. október 28. 10:06

mobilEST: teljes programkalauz mobilra

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz.

2011. december 21. 14:28

E-mail értesítés a tv-újságtól

2005. június 19-én kezdte meg szolgáltatását a magyar Animare TV újság.

Kulcsszavak: műsor televízió
2005. június 20. 14:45

Létrehozzák a Nemzeti Audiovizuális Archívumot

Az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottsága hét igen és négy nem szavazat mellett általános vitára alkalmasnak találta a Nemzeti Audiovizuális Archívumról szóló törvényjavaslatot keddi ülésén.

Kulcsszavak: műsor televízió
2004. november 17. 10:06

Vasárnap Radiocafé.hu internetmagazin

November 16-án, vasárnap este 9-11-ig jelentkezik a radiocafé internetes magazinja, a radiocafé.hu.

Kulcsszavak: internet Vatera műsor
2003. november 14. 21:00

Böngésző az MTV-n

A Magyar Televízión 2003. november 4-én, este 22 óra 35 perckor elindult egy új, félórás infokommunikációs magazin műsor, a Böngésző.

Kulcsszavak: műsor média televízió
2003. november 14. 20:31

Kovács Kokó a számítógépes rádióműsorban

Kovács Kokó István lesz a Petőfi rádió Modem Idők című számítógépes talkshow-jának ma este 10 órakor kezdődő műsorának vendége - tájékoztatta a Prím Online-t a produkció. A félórás műsorban az interneten és telefonon is kérdezni lehet a komputerek világához is kötődő világhírű bokszolótól.

Kulcsszavak: műsor Modem Idők
2003. október 23. 16:25

Kovács Kálmán fogadó (fél)órája a megújuló Modem Időkben

Új arculattal érhető el szerda délutántól a Petőfi Rádió számítógépes talkshow műsorának honlapja, a Modem Idők Online. Az önálló hírszolgáltatással is rendelkező műsor weblapját ezentúl egy jóval egyszerűbb webcímen is meg lehet találni.

Kulcsszavak: műsor Modem Idők
2003. szeptember 25. 12:43

Képben vagyunk az interneten is

[smallimage 1 left] Szeptember elejétől új kamaszoknak szóló magazinműsort és kvízjátékot indított a Magyar Televízió. A két műsort közös internetes oldallal egészítették ki az alkotók.

Kulcsszavak: televízió műsor website
2003. szeptember 18. 19:58

m+ és f+: kábeles szövetségek tiltakozása

A több mint 440 kábeltelevíziós szolgáltatót képviselő két hazai szakmai szervezetmeglepődéssel értesült arról, hogy 2003. szeptember 15-től m+ és f+ néven új, kábeltelevízión elérhető műsorcsatornákat kíván indítani az IKO Romania S.R.L.

2003. szeptember 11. 20:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás