m-kormányzat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: m-kormányzat

Közös megrendeléssel ingyen hívhatják egymást mobilon a kormányzati szervek

A kormányzati szervek mobilszolgáltatására feladott közös megrendelés azt a lehetőséget teremti meg, hogy az érintett szervezetek közös hívócsoportba kerüljenek, így egymással ingyenesen telefonáljanak - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI kérdésére.

2014. február 25. 09:55

Európában is hír a budaörsi wap-szolgáltatás

„Wapon intézheted a hivatalos ügyeidet Budaörsön” címmel közöl írást az Európai Unió egyik fontos kiadványa, amely az elektronikus kormányzati szolgáltatások helyzetét figyeli Európa-szerte.

2007. május 18. 13:34

M-kormányzat: Magyarország világelső

Mára 10 millió állampolgárra 8 millió mobiltelefon jut, így nem meglepő, hogy felmerül az igény a mobil-kormányzatra.

2004. július 11. 11:10

FITCOM: az első m-kormányzati konferencia

A BKÁE Államigazgatási Karán rendezik az első olyan tudományos konferenciát, amely a mobiltelefonok közigazgatásban való alkalmazhatóságával foglalkozik. A konferenciát Kovács Kálmán, informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg.

2004. július 8. 17:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. július elején jelentették be, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég üzleti infokommunikációs leányvállalatának, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról.  

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18
online sportfogadás