marketplace kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: marketplace

Hazai kisvállalkozóknak biztosít európai piacot a MediaMarkt

Az áruházlánc vásárlóinak közvetlen elérését biztosítja a beszállítóknak a MediaMarkt új marketplace szolgáltatása. A felületre magyar vállalatok, vállalkozások is regisztrálhatnak mindössze 39 eurós havi díjért. A platformon keresztül Európa legnagyobb piacait érhetik el pár éven belül.

2021. október 13. 19:58

Nokia Music 2.0: Lumia mobilokra

Letölthető a Marketplace-ről a finn gyártó Windows Phone alapú készülékeire a Nokia Music 2.0 szoftver, mely átszabott hangzásjavító algoritmusokat kapott, kezelőfelületét pedig apróbb ráncfelvarrásban részesítették.

2012. március 26. 16:51

Több mint hetvenezer alkalmazás a Windows Phone Marketplace „polcain”

Egy hónapja még „csupán” 60 ezer app volt felfedezhető a Microsoft mobil platformjának alkalmazásboltjában, de ez a szám mára a 72 ezret is meghaladja. Bár iszonyatosan gyorsan fejlődik a Windows Phone Marketplace, így is időbe telhet, míg utoléri a Google Play Store-t, vagy az iTunes-t. A letisztult dizájnnal hódító Marketplace tartalmát egyébként több mint 100 ezer regisztrált fejlesztőnek köszönhetjük, akik viszonylag szigorú kontroll mellett tehetik fel munkáikat a bolt felületére. Egyébként a teljes szoftverkínálat 72 százaléka ingyenes, a fizetős alkalmazások fele pedig kipróbálható vásárlás előtt.

2012. március 26. 13:20

Az elektronikus beszerzés mellett döntött a Peugeot

A tavaly közel 3 millió autót értékesítő francia PSA Peugeot Citroen úgy döntött, hogy csatlakozik a Covisint nevű online autóipari marketplace-hez.

2001. május 23. 06:52

A Dell beszüntette e-piacterét

A Dell beszüntette B2B marketplace-ének működését, alig négy hónappal a hivatalos megnyitás után. A Dell Marketplace lehetővé tette, hogy a vásárlók az általuk kiválasztott forgalmazótól rendeljenek számítógépeket, notebook-okat, szervereket és más kapcsolodó termékeket.

2001. február 7. 15:42

Szárnyaló marketplace

Az amerikai FreeMarkets, online b2b piactér negyedéves jelentésében mesés számokkal ámitotta el a Nasdaq tőzsdeelemzőit.

2000. október 26. 07:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

Meghosszabbított nevezési határidővel 2021. november 8. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, az idén 20 éves ’Az Év Honlapja’ pályázatra! A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 28 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 8-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd Magad a digitális világban!

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13