mikroblog kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mikroblog

A Twitter megszüntette a 140 karakteres limitet a direkt üzeneteknél

A Twitter felhasználók a jövőben hosszabb üzeneteket írhatnak a mikroblogon. Eddig 140 karakterben maximálódott a limit, ez azonban hamarosan megszűnik.

Kulcsszavak: Twitter mikroblog üzenet
2015. június 12. 15:31

A Periscope nyerte a Mayweather-Pacquiao döntőt

Míg az HBO és a Showtime csatornáján keresztül100 dollárba került a történelmi jelentőségű mérkőzésének megtekintése, addig a felhasználók által használt technológiák, és legfőképp a Twitter Periscope alkalmazásának segítségével ingyen is láthatták sokan az élő közvetítést. A Twitternek ez lesz az első jogi ügye a közvetítésre fejlesztett alkalmazással kapcsolatosan.

2015. május 5. 12:13

Miért tesz lehangolttá a Twitter?

Lous C.K. amerikai humorista, író, színész egy korábbi interjúban elmondta, miért nem ad a lányainak mobil telefont, most arról beszélt az Opie Radio riportereinek, hogy miért lett depressziós a Twittertől.

Kulcsszavak: Twitter mikroblog hangulat
2015. április 22. 16:41

Sikerült megfélemlítenie a közösségi oldalak használóit Kínának

Jelentős mértékben csökkent a szociális médiát használók száma az első félévben Kínában a kormány által az internetes pletykák letörésére indított kampány nyomán - derül ki friss adatokból és elemzésekből.

2014. július 27. 09:50

Twitteren panaszkodott a légitársaságra, ezért leszállították a gépről

A repülőgép indulása előtt le kellett szállnia annak az utasnak, aki a népszerű mikroblogon, a Twitteren emelt szót egy légitársaság munkatársa ellen. Mindez az adott gép felszállás előtt történt.

2014. július 25. 10:31

A Twitter mint a párkapcsolat megrontója

Egy friss tanulmány szerint a gyakori twitterezés a párkapcsolatok ellensége. Ahogy a túl sok internetezés, játék vagy egyebek, a túlzott Twitter-használat is károsan hat a párkapcsolatokra.

2014. július 7. 13:17

Elnémítás funkciót tesztel a Twitter

A Twitter egy új megoldást tesztel. Maga az ötlet nem új, csak a mikroblog oldal életében. A funkció lényege, hogy „elnémíthatunk” bizonyos embereket, akiket követünk, vagyis ezáltal szűrhetünk bizonyos, számunkra nem kívánatos tartalmakat.

2014. május 5. 15:43

Gyengébb a vártnál a "kínai Twitter", a Sina mikroblog befolyásoló ereje

A "kínai Twitteren", a Sina mikroblogon 300 millió felhasználói fiók inaktív, az összes üzenetet pedig a felhasználók csupán öt százaléka generálja - állítja a Hongkongi Egyetem egy tanulmányának készítője.

Kulcsszavak: Sina mikroblog média Kína
2014. április 9. 12:31

Mikroblogrekordot döntött Kínában egy népszerű színész házasságtörése

Több mint 3 millió alkalommal továbbították, illetve kommentelték a 29 éves Ven Csang, népszerű kínai színész hűtlensége elismeréseként közzétett mikroblogbejegyzését, amelyet hivatalosan is a "műfaj" rekordjának kiáltottak ki szerdán.

Kulcsszavak: Sina mikroblog blog Kína
2014. április 3. 08:22

Az Instagram leelőzte mobilfronton a Twittert az USA-ban

Az eMarketer egyik jelentése szerint nagyobb az Instagram mobil felhasználói tábora az Egyesült Államokban, mint a Twitteré.

2014. március 27. 15:23

Twitter: megnézhetjük, hányan látták tweetünket

A Twitter egy megoldással kísérletezik, mely segítségével a felhasználók megnézhetik, hányan látták tweetjüket. Ez eddig csak a hirdetők számára volt elérhető.

Kulcsszavak: mikroblog internet Twitter
2014. március 24. 13:40

Közösen dolgozik a Viacom és a Tumblr

A világ szórakoztatóiparának egyik nagyhatalma, a Viacom és napjaink egyik legnépszerűbb mikroblog-szolgáltatója, a Tumblr megállapodást kötött. A 2014-es Upfronts alatt a Viacom csak a Tumblrre szánt kampányokkal jelentkezik, melyek a cég tévés portfóliójának legsikeresebb sorozatait és műsorait támogatják majd. A médiavállalat hazánkban is elérhető csatornái is profitálnak majd az együttműködésből.

2014. március 21. 10:13

Átalakul a Twitter

Facebook és a Google+ dizájnjára hajazó megjelenést kaphat a jövőben a Twitter. A változásokat még tesztelik, de egy kép már kiszivárgott.

2014. február 13. 13:27

Csökkent tavaly a mikroblogolók száma Kínában

Egy év alatt csaknem egytizedével esett vissza a mikroblogolók száma Kínában, aminek hátterében elemzések szerint a használatra vonatkozó szabályok szigorodása és az internetes megszólalásra lehetőséget adó platformok számának bővülése, a közöttük folyó verseny erősödése állhat.

2014. január 19. 08:01

Megállíthatatlanok a mikroblogok

Töretlenül nő a véleménynyilvánítás egyik legfontosabb csatornája, a mikroblogok száma Kínában. Jelentőségüket az állami internet-információs hivatal is hangsúlyozta, az információáramlás egyik legjelentősebb médiumának nevezve. Szerepüket a felhasználók számának robbanásszerű emelkedése is igazolja: a statisztikák szerint november végén már az 1,3 milliárdot is meghaladta a mikroblogfiókok száma, miközben négy évvel ezelőtt még teljességgel ismeretlen volt.

Kulcsszavak: mikroblog blog média Kína
2013. december 8. 09:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás