minőségügy kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: minőségügy

Oktatás a minőségügyért

A minőségügyi megközelítés a társadalom számos területén ér el sikereket. Ugyanakkor be kell látnunk, hogy az alkalmazott metódus nem kivétel nélkül minden esetben szerencsés. Az amatőr minőségügyi attitűd megbélyegezheti a teljes ágazatba vetett hitet, az intézkedések így gyakran válhatnak szkepticizmus, negatív kritika áldozatául.

Kulcsszavak: minőségügy oktatás
2016. május 10. 11:19

NMHH: Egyre kevesebb a hibás, előírásoknak nem megfelelő termék a piacon

Ha megvizsgáljuk a 2012 első félévében betiltott berendezéseket, láthatjuk, hogy szám szerint nem sok akadt fenn a rostán, azonban ezek között van energiatakarékos fénycső éppúgy, mint rádióvezérlésű gyermekjáték, szivargyújtóról működtethető FM-transzmitter, távirányító vagy telefon.

2013. január 2. 12:54

Emberre tervezve: ViveHuman virtuális verifikációs program

A debreceni Szilícium Mező Regionális Informatikai Klaszterhez tartozó SziMeBody Kft. szakemberei egy olyan szoftver kifejlesztésén dolgoznak, amelynek segítségével egy termék, szolgáltatás vagy rendszer fizikai létrehozása nélkül könnyedén lefolytatható a működtetéshez szükséges szimuláció.

2012. szeptember 5. 10:11

Új szervezet a minőségi és költséghatékony informatikáért

2004. április 15-én alakult meg a KÜRT Rt. részvételével az itSMF (IT szolgáltatás-Menedzsment Fórum) magyar tagozata. A nemzetközi szervezet ajánlását, az ITIL-t a KÜRT szakemberei már évek óta sikeresen alkalmazzák bel- és külföldi projektjeikben a biztonságos és színvonalas IT szolgáltatások érdekében.

Kulcsszavak: minőségügy Kürt
2004. május 17. 20:37

Új minőségügyi- szervezetfejlesztési portál

Megnyitotta virtuális kapuit a www.qualinfo.hu internetes minőségügyi-, szervezetfejlesztési információs szolgáltatás. Az ingyenes hírportál, a szabadon böngészhető menüpontok és a kódolt előfizetéses csatornák egyaránt hasznosak lehetnek a témák iránt érdeklődő laikusok, a gyakorlati felhasználók és a szakértők számára.

Kulcsszavak: minőségügy onlineszolg
2002. január 29. 16:41

Szerteágazóbb szoftverminőségügy

A múlt évben Yokohamában tartott II. Szoftverminőségügyi Világkongresszusról hangzott el beszámoló az EOQ MNB Szolgáltatási Szakbizottsága és a Szoftver Szakbizottság március 6-án a HTE egyesület közreműködésével tartott közös előadói ülésén, amelyen Kesselyák Péter (HÍF) ismertette tapasztalatait.

Kulcsszavak: konferencia minőségügy
2001. március 7. 22:17

ISO minősítést kapott a Matáv számlázási rendszere

Az SGS-csoporthoz tartozó SGS Hungária független tanúsító szervezet helyszíni audit során tanúsította, hogy a Matáv számlázási területén kifejlesztett minőségügyi rendszer megfelel az ISO 9001 szabványnak.

2000. február 12. 18:06

Bemutatkozik a nemzetközi minőségügy

2000. június 12-16. között Budapest a nem nyugat-európai fővárosok közül elsőként ad otthont az Európai Minőségügyi Szervezet 44. kongresszusának, melynek rendezője az EOQ Magyar Nemzeti Bizottsága.

Kulcsszavak: konferencia minőségügy
1999. december 15. 21:51

Minőségügy, környezetvédelem, logisztika

Interneten elérhető a Top Point Kft. folyamatosan aktualizált minőségügyi, környezetvédelmi és logisztikai információkat tartalmazó szakmai információs adatbázisa. Az adatbázisok díjmentesen használhatók, céljuk a szakemberek minél szélesebb körű tájékoztatása.

1999. december 15. 21:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. 08.26-án a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) hagyományos augusztus végi rendezvényén adták át az Év Informatikai Vezetője díjat. A hazai nagyvállalati felhasználókat tömörítő szakmai szervezet 2002-ben alapította az Év CIO-ja díjat, amely mára a vállalatok működésében egyre nagyobb szerepet kapó informatikai vezetők legnagyobb presztízsű szakmai elismerésévé vált.

2020. augusztus 27. 11:07
online sportfogadás