minősítés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: minősítés

Kötelező minősítési rendszer bevezetését javasolják a villamos hálózatokra

Magyarországi épületek villamos hálózataira vonatkozó, az energetikai audithoz hasonló kötelező minősítési rendszer bevezetését szorgalmazza a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE).

2015. szeptember 22. 14:29

Magyar titkosító programot minősített az amerikai szabványügyi hivatal

Alig 200 ezer forintból akár egy diploma előtt álló informatikus is képes lehallgató készüléket összeállítani. Ezt, de akár a titkosszolgálatok által alkalmazott eszközöket is padlóra küldi egy magyar fejlesztésű, telefonbeszélgetések és SMS üzenetek titkosítását végző app, a Zybex Secure Phone, mely kategóriájában a világon elsőként szerezte meg az amerikai Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Hivatal FIPS 140-2-es minősítését. 

2014. április 15. 12:26

SAP: hat partner kapott certifikációt

Hat partnervállalat certifikációjával vette kezdetét az SAP minősített közszféra partner programja. A program elindítását az indokolta, hogy az államigazgatás speciális igényeinek megfelelő, egyedi tudással, és tárgyi feltételekkel rendelkező partneri kör álljon rendelkezésre a szoftvercég megoldásainak képviseletéhez- jelentette be az SAP Hungary Kft.

 

2013. augusztus 7. 08:08

Jól működik a CloseGap technológia

A G Data márciusban mutatta be a vírusirtó termékeibe integrált CloseGap technológiát, mely most esett túl első vizsgasorozatán. A megmérettetések kiválóan sikerültek, az AV-Comparatives tesztlaboratórium a legmagasabb Advanced+ minősítést ítélte a gyártónak.

 

2013. augusztus 4. 07:40

EL4+ minősítést kapott a Gateprotect

Az UTM tűzfalakat gyártó Gateprotect elnyerte a Common Criteria EAL4+ tanúsítványt, mely igazolja, hogy termékei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek.

2013. március 9. 07:43

Egyre több a kifogástalan webshop

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) ellenőrzési tapasztalatai szerint egyre több az olyan webshop, amely fogyasztóvédelmi szempontból kifogástalannak tekinthető. Bár sajnos még mindig magasnak mondható a kifogásolási arány. A bajok forrását az NFH és a SzEK.org is az ismerethiányban látja.

2013. február 22. 10:24

A Synergon megújította Cisco minősítéseit

A Synergon Informatika Nyrt. megszerezte a Cisco új minősítési rendszerében az Advanced Unified Communications és az Advanced Routing and Switching specializációt, valamint meghosszabbította a Customer Satisfaction Excellence minősítését is.

2007. február 13. 17:23

IBM, SUSE: Magasabb szintű Linux-védelem

A SUSE LINUX Enterprise Server 8 a Service Pack 3 alkalmazásával az összes IBM eServer hardveren elérte a Controlled Access Protection Profile-nak való megfelelést a Common Criteria for Information Security Evaluation (CC) alatt. Ez a megfelelés a biztonságtechnikában röviden a CAPP/EAL3+ elnevezés néven ismert.

2004. január 26. 20:12

Global Excellence-díj a Matáv-Fornax munkafolyamat-irányító rendszerének

A Matávnál működő innovatív, kiemelkedő színvonalú munkafolyamat-irányító (WFMS) rendszerével a Fornax Rt. nyerte el a 2003 Global Excellence in Workflow" pályázat ezüst fokozatú díját. A munkafolyamat-irányítási iparág világszerte legnevesebb szervezetei, a Workflow Management Coalition (WfMC), a Giga Information Group és a Workflow And Reengineering International Association (WARIA) díjait április elején adták át New Yorkban.

2003. május 11. 18:04

Microsoft Gold Certified partneri minősítést kapott a Montana Rt.

A Montana Rt. a közelmúltban elnyerte a Microsoft Gold Certified Partner for Collaborative Solutions minősítést, mely egyedülálló a hazai informatikai vállalatok között. A minősítés megszerzésének előfeltétele volt, hogy a Montana a magasabb szintű technikai felkészültség mellett megfelelő felhasználói referenciákkal is rendelkezzen.

2002. május 27. 11:09

A Moody's további vállalati visszaminősítéseket jósol

A korábbinál is erősebb kételyeinek adott hangot a harmadik generációs mobiltelefon-hálózatok (UMTS) kiépítésének és üzemeltetésének jövedelmezőségével kapcsolatban a Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő, amely megerősítette, hogy továbbra is negatív kilátással tartja nyilván az UMTS-vállalkozásban részes európai távközlési vállalatokat.

2001. április 12. 11:35

Újabb minősített partnerek a Cisco-hálózatban

Az IBM Magyarország Kft. Cisco Gold Partner, a BCN Kft. Silver Partner minősítést szerzett. A Cisco Systems Magyarország Kft. jelenleg 30 Premier, 3 Silver (Innet, Compaq, NETvisor) és 2 Gold (LNX, Synergon) partnerrel működik együtt.

2001. február 16. 16:45

Szakértői minősítés a Nortel Networkstől

A Nortel Networks bejelentette, hogy hang- és adathálózati termékei forgalmazásának támogatására egységes, minősített szakértői programot vezet be.

1999. április 11. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

4 év alatt több mint 2,5-szeresére nőtt a hazai online e-kiskereskedelmi piac. Több elemző is alulbecsülte a 2018. évi növekedést: míg 2014-ben csupán 273 milliárd forint volt a webáruházak belföldi online nettó forgalma, 2018-ban már elérte a 669 milliárd forintot. Az eNET minden évben tavasszal, a május 31-ei mérlegzárásokhoz közeledve készíti el a hazai internetes kereskedelemre vonatkozó átfogó elemzését, amelyet idén is hagyományosan az Ecommerce Hungary konferenciáján publikált.

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

A GKI Digital ötödik éve publikálja a legnagyobb forgalmú webáruházak rangsorát, melynek élén 4 év után változás történt: a magyar online vásárlók 2018-ban az eMAG webáruházában költötték a legtöbbet.

2019. május 28. 12:05
online sportfogadás