mobil internet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mobil internet

Magyarország lemaradásban van az internetlefedettség terén

A magyarországi szélessávú internet lefedettsége 5 százalékkal el van maradva az Európai Unió átlagától. Míg az EU tagállamaiban négyből több mint három háztartás rendelkezik szélessávú internettel, addig Magyarországon csupán 71 százalékuk. Kiderült, hogy a vezetékes internet alig terjed hazánkban.

2014. november 18. 16:42

Telenor Hipernet 4G a 4-es metrón

A Telenor ügyfelek a 4-es metrón is élvezhetik a 4G nyújtotta sebességet, ugyanis a vállalat a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát.

2014. március 27. 09:23

Komplett 4G képes megoldásokkal rukkolt elő a ZyXEL

A 4G LTE képes, távolról is menedzselhető eszközeivel komplex megoldást kínál különösen a kisvállalkozások és a végfelhasználók számára a ZyXEL. Routereit, mobil- és CPE eszközeit többek között a februári Mobil World Congress szakmai konferencián is bemutatta a gyártó.

2014. március 26. 16:20

Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól is

A Telenor olyan új, belföldi mobilcsomagokat vezet be, melyek kiemelkedő ár/érték aránnyal bírnak, ugyanis fix havidíjért kínálnak korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, ráadásul még mobilinternetet is tartalmaznak. A Vodafone hasonló tarifái is ma startoltak el.

2013. október 4. 11:23

Emelkedett májusban az egy ügyfélre jutó átlagos mobilinternet-forgalom

A mobilinternet előfizetők májusban 2 millió 407 ezer gigabájt adatot töltöttek le és fel az előző havi 2 millió 247 ezer után, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig 0,93 gigabájtra emelkedett - derül ki az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) a három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló legfrissebb gyorsjelentéséből.

2013. június 19. 08:38

Hipernet és MinDig TV Extra egyben

Június 12-től új, közös ajánlattal jelentkezett a Telenor és az Antenna Hungária. A mobilszolgáltató egyes mobilinternet csomagjai mostantól a digitális műsorterjesztő MinDig TV Extra szolgáltatásával együtt, kedvezményes csomagban is elérhetőek. Így már nemcsak az internet, hanem a kedvenc tévéműsorok is helyhez kötöttség nélkül élvezhetők.

2013. június 14. 13:34

NMHH: áprilisban csökkent az egy főre jutó mobilinternet-forgalom

A három mobilszolgáltató internet-előfizetői áprilisban 2 millió 247 ezer gigabájt (GB) adatot töltöttek le és fel az előző havi 2 millió 520 ezer után, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig 0,89 gigabájtra csökkent - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kedden honlapján.

Kulcsszavak: mobil internet
2013. május 21. 13:59

A svédek neteznek a legtöbbet mobiltelefonról az EU-ban

A svédek neteznek a legtöbbet mobiltelefonról az Európai Unióban, és náluk a legcsekélyebb azok aránya, akik még sohasem használták a számítógépes világhálót.

2013. január 17. 15:17

Megújult Hipernet csomagok és választható extra szolgáltatások a Telenornál

Október 2-től megújultak a Telenor mobilinternet tarifacsomagjai. Az átalakult Hipernet tarifák több választási lehetőséget nyújtanak az előfizetőknek, akik számlás internet előfizetésük mellé extrákat is választhatnak, többek között a 18 millió zeneszámot kínáló Deezer Zene szolgáltatást.

2012. október 3. 13:44

Már Budapest agglomerációjában is elérhető a 4G/LTE alapú mobilnet

A Telekom a nyár során több vidéki város mellett Budapest agglomerációjába, mintegy 50 Pest megyei településre is elvitte az új generációs mobilinternetet, a 4G/LTE-t. 

2012. augusztus 24. 14:26

Átlépte a kétmillió gigabájt küszöböt a július havi mobilinternetes adatforgalom

Júliusban a mobilinternet-előfizetések száma 114 ezer darabos növekedéssel 2 millió 639 ezerre nőtt Magyarországon, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfeleké 70 ezres bővüléssel 2 millió 22 ezerre emelkedett. A forgalmazott adatmennyiség 120 ezres növekedéssel elérte a 2,1 millió GB-ot májushoz képest.

Kulcsszavak: NMHH mobil internet
2012. augusztus 24. 09:50

Már a budapesti metróhálózat teljes hosszán 3G-n mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei

A korábban bejelentett tervekhez képest némileg korábban, ősz helyett már augusztus második felében befejezte a Telekom a júliusban megkezdett mobilinternet-modernizációt.a budapesti metró vonalain.

2012. augusztus 23. 13:55

Mobilinternet-szolgáltatást indít a UPC

A mobilpiacon első lépésként az adatszolgáltatással indít a cég, de a későbbiekben a hangszolgáltatással is megjelenik. A mobilinternettel elsődleges célcsoportként a UPC meglévő ügyfeleit célozzák meg. Ők kiegészítő szolgáltatásként vehetik igénybe, de elérhető nem UPC ügyfelek számára is, csak kevésbé vonzó áron.

2012. augusztus 21. 10:59

T-Mobile 3G a metróban

A korábban bejelentett tervekkel összhangban a Telekom júliusban megkezdte mobilinternethálózatának modernizációját a budapesti metró vonalain is. A felújítás és a cellák bekapcsolása szakaszosan történik, így a T-Mobile ügyfelei számára fokozatosan válik elérhetővé a korábbinál lényegesen gyorsabb 3G/HSPA+ alapú mobilinternet szolgáltatás.

2012. augusztus 6. 12:15

Egyházasdengeleg mindent vitt a Vodafone játékán

Az alig ötszáz fős Nógrád megyei település, Egyházasdengeleg nyerte meg a Vodafone különleges játékát, mely még a nyár elején vette kezdetét. A nyertes helység hatalmas F1-es buli keretében ünnepelhette meg győzelmét.  

2012. augusztus 1. 18:12

A hálózat minősége és az ár is befolyásolja a mobilinternet- használókat

A mobilinternet-használók többségének a hálózat minősége, a lefedettség, az adatátviteli szolgáltatás díja és az adatátviteli csomag áttekinthetősége a legfontosabb szempont - állapítja meg nemzetközi felmérésében a Ericsson ConsumerLab.

2012. július 31. 10:31

Folyamatos a mobilinternetből származó bevétel-növekedése a Telenornak

A Telenor Magyarország ma közzétette 2012 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A nehéz gazdasági környezet ellenére az eredmények többsége gyakorlatilag nem változott 2011 második negyedévéhez képest, ez alól egyedül a mobilinternet a kivétel.

2012. július 24. 09:15

Óriáscsúszda és 4G mobilnet várja a fesztiválozókat Zamárdiban

A VOLT Fesztivál látogatóihoz hasonlóan a Heineken Balaton Soundra érkezők is egy hatalmas magenta csúszdán keresztül juthatnak be a fesztiválra, ha úgy tartja kedvük. A Telekom 8 méter magas csúszdája a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt szimbolizálja.

2012. július 11. 12:00

Tovább gyorsul a Telenor mobil-szélessáv: 84 Mbps

Folyamatos a Telenor hálózatának fejlődése: már 60 településen elérhető a 84 Mbps névleges maximális letöltési sebesség. Hipernet 84 néven elérhető az a mobilinternet csomag, ami már akár a vezetékes internet teljes körű kiváltására, illetve helyettesítésére is alkalmas Magyarország számos pontján. A 84 Mbps névleges maximális letöltési sebességet kínáló szolgáltatást a Telenor már 60 településen 700 ezer lakos számára nyújtja.

Kulcsszavak: Telenor mobil internet 4G LTE
2012. július 9. 15:41

Huawei: új mobil Wi-Fi és Wi-Fi modem készülékek

A Huawei a GSMA Mobile Asia Expo 2012 szakkiállításon mutatta be Wi-Fi termékeinek új kínálatát. A bemutatott készülékek egyike a Huawei Mobil Wi-Fi E5331, amely Németországban elnyerte a Red Dot Design-díjat, és 4500 pályázó termék közül az egyetlen díjazott volt a mobil Wi-Fi kategóriában.

2012. június 24. 08:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

A Black Friday és a kiberhétfő (Cyber Monday) közeledtével a csalók nagyobb sebességbe kapcsolnak, hogy minél több pénzt gomboljanak le a gyanútlan áldozatokról az év kereskedelmi tekintetben legforgalmasabb időszakában. A vásárlók 2021-ben 8,9 milliárd dollárért vásároltak webshopokban a Black Friday ideje alatt, az azt követő kiberhétfőn pedig éves rekordot jelentő 10,7 milliárd dollárt költöttek amerikai webáruházakban. Érdemes körültekintőnek maradni az akciók idején is – segítségképpen az ESET kiberbiztonsági szakértői összegyűjtötték a leggyakoribb átveréseket, amikkel a csalók próbálkoznak a Black Friday-szezonban.

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

A világ egyik vezető AI-alapú, globális felhőszolgáltatója, a Genesys új kutatás-fejlesztési (K+F) központot nyitott Budapesten, amely a vállalat magyarországi beruházásának újabb mérföldkövét jelenti. A Genesys 2021-ben vásárolta meg a LogMein Bold360 termékét, ezzel pedig létrehozta magyarországi központját, a Genesys Hungary-t.

2023. november 16. 14:27