mobil nyomtatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mobil nyomtatás

Amerikában 2020-ra a mobil munkavállalók lesznek többségben

Az Amerikai Egyesült Államokban 2020-ra a távmunkában dolgozók lesznek túlsúlyban és ez az arány Európában is folyamatosan növekszik. A távmunkában dolgozók otthonról vagy akár útközben is tudnak dolgozni mobil eszközeik segítségével. A Xerox a mobilos nyomtatás vállalati szabályozására hívja fel a figyelmet.

2018. április 4. 09:54

iPrint 2.0: egyszerű és papírtakarékos nyomtatás bármilyen mobileszközről

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megjelent az  iPrint 2.0, amellyel a Budapesten megrendezett Open Horizons Summit 2016 konferencia látogatói testközelből is megismerkedhettek.

2016. április 7. 10:57

Androidra fejleszt a Xerox

A Xerox egy új mobilalkalmazást mutatott be, amellyel az androidos felhasználók mobiljukról is tudnak nyomtatni. 

2015. július 22. 15:51

Négy mobil nyomtatást elősegítő applikáció a Xeroxtól

Négy új, a mobil nyomtatást elősegítő alkalmazást fejlesztett ki és vezet be a piacra a Xerox. A vezető dokumentumkezelő vállalat ezekkel szeretné elősegíteni, hogy a munkavállalók az irodától távol is egyszerűen, gyorsan és hatékonyan végezhessék a feladataikat.

2015. május 15. 17:31

Novell Filr és iPrint a mobilnyomtatás szolgálatában

Elérhetővé vált a mobilnyomtatáshoiz fejlesztett a Novell Filr 1.1 és a Novell iPrint 1.1. A Novell Filr fájlmegosztási megoldás segítségével a felhasználók okostelefonjaikról és tabletjeikről is egyszerűen és biztonságosan elérhetik és megoszthatják vállalati dokumentumaikat, a Novell iPrint révén pedig néhány mozdulattal, rendszergazdai segítség nélkül nyomtathatnak bármilyen mobileszközről bármilyen nyomtatóra. 

2014. szeptember 8. 16:17

Nyomtató trendek a KKV szektorban

A CeBIT-en a Samsung termékeivel és megoldásaival a kis- és középvállalkozásokat célozta, tavaly júniustól pedig több mint öt termékcsaládot és számos nyomtatási megoldást dobott piacra. A készülékek és szolgáltatások körében négy fontos trend figyelhető meg: multifunkcionalitás és hatékonyság, mobil nyomtatás, testreszabhatóság és környezetbarát készülékek.

2014. május 7. 08:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás