mobilhirdetés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mobilhirdetés

Új mobil ajánlásokat készített az IAB Hungary

Az IAB Hungary Mobil munkacsoportja frissítette a magyar mobilhirdetési piac ajánlott hirdetési formátumait, és ezúttal táblagépre vonatkozó hirdetési ajánlásokat is meghatározott.

2016. december 5. 11:17

A jó mobilreklám ismérve, hogy tájékoztat

A mobilhirdetések egyre elterjedtebbé válnak hazánkban, amikkel mára tömegeket lehet elérni. Jelenleg a mobiljukon netet használók 79 százaléka, azaz 2,9 millió fő szokott készülékén mobilhirdetésekkel találkozni. Számukra fontosabb, hogy egy mobilreklám tájékoztasson, mint hogy szórakoztató legyen – derül ki az eNET – Madhouse friss kutatásából, amely a mobilhirdetésekkel foglalkozik.

2016. június 9. 12:39

Mobil hirdetés: az Apple feladja

Meglehetősen alacsony odds-szal fogadták volna hat évvel ezelőtt az angol fogadó irodák, hogy a 2010-ben bejelentett iAd sales-embereit egyszer valamikor az Apple szélnek ereszti, s azt mondja, hogy nem lát igazán perspektívát a mobil hirdetések saját értékesítésében.

Kulcsszavak: Apple mobilhirdetés
2016. január 14. 22:12

Új, frissített mobilhirdetési útmutató az IAB Hungary kiadásában

Az IAB Hungary Mobil munkacsoportja Brindza Gábor (Madhouse) vezetésével frissítette, és a piac számára ingyenesen elérhetővé tette a 3 éve kiadott magyar mobilhirdetési-piacot bemutató összefoglalóját, amely aktuális és hiteles képet ad e dinamikusan fejlődő területről.

Kulcsszavak: IAB-hu mobilhirdetés
2015. október 1. 17:21

Tovább növekszik a mobilhirdetések piaca

A második negyedévben a magyar gazdaság növekedése ellenére - a mobilhirdetések 80 százalékos növekedése mellett -,  2,1 százalékkal csökkent a hazai digitális reklámpiaci bevételi index, a NORI – tette közzé az IAB Médiaszekciója az IAB Hungary tagok bevallásai alapján.

2015. augusztus 12. 17:35

A tavalyi utolsó negyedévben a mobilhirdetések húzták a digitális piacot

A tavalyi utolsó negyedévben az évkorábbi negyedéveinél ugyan alacsonyabb ütemben, de még így is bőven a GDP növekedési ütemét meghaladóan, 7,5 százalékkal bővült a magyar digitális hirdetési piac a felmérésben résztvevők körében – tette közzé az IAB Hungary a Pwc Magyarország Kft. közreműködésével, az IAB Médiaszekció tagjaitól származó önbevallások alapján.

2015. február 4. 14:57

Ismét kétszámjegyű növekedés a webes hirdetési piacon

Az év első felében több mint 15 százalékkal bővült a hazai webes és mobilhirdetési piac – derült ki az IAB Hungary tagok bevallásaiból. Idén az első és a második negyedévben sorrendben 17,2 és 13,7 százalékkal növekedett az online és mobil reklámköltéseket összegző NORI index.

2014. augusztus 26. 11:18

A Yahoo megvette a Flurryt

A Re/Code számolt be arról, hogy a Yahoo felvásárolta a mobilalkalmazás analitikával foglalkozó Flurryt. Ez a több száz millió dolláros üzlet segít majd a vállalatnak fellendíteni a mobilhirdetési stratégiáját.

2014. július 22. 17:09

Hat százalékos bővülés az online és mobil hirdetési piacon

Az IAB közzétette harmadik negyedéves eredményeit az online és mobilpiac alakukulásáról. Az Adex NORI mutatói alapján 5,9 szátalékkal növekedett ez a piac az előző évhez képest.

2013. november 22. 17:04

Több mint 4 százalékos növekedést mutat a NORI

Idén az első félévben 4,4 százalékkal növekedett az előző év hasonló időszakához képest az IAB Adex NORI bevallásban résztvevő cégek online és mobil hirdetési bevétele.

 

2013. szeptember 21. 13:05

Aki nem figyel, feleslegesen fizethet

Az AdWordsben hirdető magyar vállalkozásoknak kevesebb mint egy hetük van arra, hogy felülvizsgálják kampányaik beállításait. Aki nincs résen, pénzt veszíthet, mert a Google által automatikusan végrehajtott alapbeállítások, az úgynevezett „továbbfejlesztett kampányok” mobil site-tal még nem rendelkező vállalkozások számára nem megfelelőek.

2013. július 16. 11:45

A YouTube megtriplázta mobilhirdetési bevételeit

Az elmúlt fél évben a YouTube-nak sikerült megháromszoroznia mobilhirdetési bevételeit, mindezt annak köszönheti, hogy ingyenes iOS alkalmazása támogatja a hirdetéseket.

2013. június 10. 10:31

Tizedével nőtt az online és mobil hirdetési piac

A tavalyi negyedik negyedévben erősödött az előző három hónap tendenciája és az IAB Adex NORI mutató alapján a magyar online és mobil hirdetési piac erősödő dinamikával növekedett.

2013. február 1. 07:48

Mobilhirdetési útmutató az IAB Hungary kiadásában

Az IAB Hungary mobil munkacsoportja Brindza Gábor (Madhouse) vezetésével elkészítette, és a piac számára ingyenesen elérhetővé tette a magyar mobilhirdetési piacot bemutató összefoglalóját. 

Kulcsszavak: mobilhirdetés IAB-hu
2012. november 8. 11:51

Magyar mobilhirdetési ajánlást jelent be az IAB Hungary

A médiatulajdonosokból, ügynökségekből és szolgáltatókból álló IAB Hungary mobil munkacsoportja bejelentette a magyar mobilhirdetési piac ajánlott hirdetési formátumait.

2012. augusztus 23. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás