mobiltévé kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: mobiltévé

A német fiatalok már napi negyedórát tévéznek mobilon

Amint a fiatalok munkába állnak, látványosan alábbhagy a mobilos tévézés, nem tesz ki többet 2 százaléknál.

2015. október 21. 10:38

Ingyenesek a Foci VB hátralévő meccsei a MyTV-n

Háromszorosára nőtt a Telenor televíziós műsorszolgáltatásának népszerűsége a foci VB hatására. A propelleres szolgáltató ennek örömére ingyenessé tette a Telenor MyTV belföldi adatforgalmát a foci VB végéig. Igaz, jöhetett volna kicsit előbb is ez a lépés.

2014. július 4. 14:03

Mobil TV alkalmazás mobilszolgáltatóknak

Az IT és mobilkommunikációs megoldásszállító ITware most a Media Hungary-n mutatja be egyik legújabb fejlesztését, a mobil televíziózást közösségi élménnyé formáló MOTIware-t. Az alkalmazás, amely a TV adásokat párhuzamosan több platformon, mobil környezetben is könnyen elérhetővé teszi, lehetőséget kínál azon mobilszolgáltatók, médiatulajdonosok számára, akik a mobiltévé bevezetésével szeretnének újabb bevételi forrásokhoz jutni.

2010. május 19. 12:07

Barcelonában mutatkozik be az ITware magyar fejlesztésű közösségi mobiltévéje

Február 15-18. között, a 2010-es GSM Világkiállításon, Barcelonaban mutatkozik be a technológia független MOTIware, az ITware közösségi mobil TV megoldása.

Kulcsszavak: ITware mobiltévé
2010. január 21. 09:42

Az USA-ban idén mutatkozik be a mobil tévé

Az amerikai műsorsugárzóknál jelenleg kiépítés alatt álló mobil digitális televíziós (DTV) technológiához szükséges minősítés megszerzését követően az LG Electronics az amerikai piacon elsőként mutatta be a hordozható, akkumulátorról üzemelő Mobil DTV-készülékét, amely képes a helyi televízióállomások új, “rugged over-the-air signals” - digitális földi sugárzású jeleinek vételére.

2010. január 17. 09:35

Élő Bajnokok Ligája-mérkőzések a DVB-H mobiltelevíziós kínálatban

Az Antenna Hungária Csoport és a TV2 együttműködése alapján az AH elérhetővé teszi a TV2 által közvetített Bajnokok Ligája-mérkőzéseket a DVB-H alapú mobiltelevíziós budapesti kísérleti rendszerén.

2009. szeptember 29. 17:02

Új csomagokkal, kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe a T-Mobile Mobil TV szolgáltatása

Szeptember 1-jével két új díjcsomaggal bővül, még több tévézést kínál és kedvezőbb  feltételekkel vehető igénybe a T-Mobile Mobil TV szolgáltatása.

Kulcsszavak: T-mobile-hu mobiltévé
2009. augusztus 31. 16:24

T-Mobile: Telefonálás, internetezés, mobiltévézés egy havi díjért

A T-Mobile 2009. május 1-jétől a hazai mobilpiacon elsőként 3play díjcsomagokat vezet be, amelyek a havi díj ellenében egyszerre biztosítják a telefonálás, az internetezés és a mobiltévézés lehetőségét. Ráadásul a MédiaMánia díjcsomagok a kedvező, teljes egészében leforgalmazható havi díjakon felül díjmentes SMS-eket, adatforgalmat és mobiltévézési lehetőséget is tartalmaznak.

2009. április 28. 13:04

Siemens: playout center mobiltévé csatornának

Annak érdekében, hogy a 3 Italia tovább gyarapítsa a saját, illetve idegen gyártású tartalomkínálatát, valamint hogy mindenféle mobil végkészüléken vehető legyen adása, a Siemens IT szolgáltató üzletága egy új műsorgyártó és adóközpontot telepített az olasz tévécsatorna multi formátumú működésére.

2009. január 24. 17:29

Nokia N96-tal vehető tévéműsorok Budapesten!

Az Antenna Hungária (AH) és a Nokia mai közös sajtótájékoztatójukon jelentették be, hogy három adóval elindult a DVB-H sugárzás Budapesten, amely a Nokia kompatibilis okostelefon készülékeivel is vehető. Az AH DVB-H platformja jelenleg a magyar közszolgálati tv-csatornák nyílt (titkosítás nélküli) sugárzására van felkészítve, tehát az arra alkalmas Nokia készülékkel bárki tesztelheti a szolgáltatást.

2008. december 12. 20:31

Az RTL Klubbal összesen már 20 csatorna nézhető a T-Mobile Mobil TV-jével!

December 10-étől az ország vezető tévécsatornájával, az RTL Klubbal bővült a T-Mobile Mobil TV alapcsomagja, így arra előfizetve már 14, az új Extra csomaggal együtt pedig már 20 tv adása nézhető mobilon is!

Kulcsszavak: T-mobile-hu mobiltévé
2008. december 12. 12:30

Az EB iránymutatásai a mobiltelevíziózás európai elterjesztése érdekében

Iránymutatásokat tett közzé szerdán az Európai Bizottság az európai mobiltelevíziózási szolgáltatások uniós versenyének élénkítése érdekében.

2008. december 11. 18:15

Kínos: Apple operációs rendszerrel reklámozták az új BlackBerryt

Semmi kétség afelől, hogy az új érintő képernyős BlackBerry Storm egyik ihletője az iPhone volt, de a vállalat marketingesei mégis túllőttek a célon, amikor egy Apple szoftvert kopíroztak a telefon kijelzőjére.

2008. október 10. 08:33

T-Mobile Mobil TV: új csatorna és műsorújság

A Viasat új csatornájával, a TV6-tal bővült a T-Mobile Mobil TV csatornakínálata, a szolgáltatásra előfizetők így már 13 tv-adó műsorát nézhetik mobiljukon.

Kulcsszavak: T-mobile-hu mobiltévé
2008. szeptember 10. 20:13

A Nokia mobiltévé-szabványa lesz kötelező az EU-ban

A tavalyi fejlemények után egyáltalán nem meglepő módon az Európai Bizottság a leginkább a Nokia által támogatott DVB-H technológiát tette a kötelező mobil-televíziós szabvánnyá az Unió országaiban.

Kulcsszavak: EU mobiltévé Nokia
2008. március 18. 20:20

Vodafone-tesztelők a mobiltévéről

A Vodafone Magyarország mai híre szerint közel száz kiválasztott tesztelő vehetett részt a mobilszolgáltató DVB-H alapú mobiltévés kísérleti szolgáltatásában. A 2008. januárjában véget ért mobiltévéteszt során 11 televíziós csatornát napi 24 órában lehetett követni adott mobilkészülékeken.

Kulcsszavak: mobiltévé Vodafone-hu
2008. február 20. 12:04

20 millió fölött: Japánban átütő siker a mobiltévé

A japán OneSeg alig két éve indította meg mobiltévé-szolgáltatását, azóta 20 milliónál több ilyen adás vételére képes telefont értékesítettek a szigetországban.

Kulcsszavak: mobiltévé
2008. február 18. 22:05

Integrált WiFi/WiMax/DVB-H csip az Intel-től

Az Intel egy olyan mobilkommunikációs csipet mutatott be, amely egy lapkán integrálja a WiFi, a WiMax és a DVB-H mobiltelevíziós megoldásokat.

2007. december 13. 22:07

Mobil TV: 12 tv-csatorna havi 1900 Ft-ért a T-Mobile-nál!

December 7-étől 12 televíziós csatorna teljes adását nézhetik a T-Mobile-osok, ha előfizetnek a megújult Mobil TV-szolgáltatásra. 1900 Ft-os havi díjért így egy hónapban 10 órát, a bevezető akció keretében pedig 2008. február végéig havi 20 órát tévézhetnek mobiltelefonjukon.

Kulcsszavak: mobiltévé T-mobile-hu
2007. december 7. 11:38

EU: Folytatják a Galileo kiépítését

Az Európai Unió tagállamainak közlekedési miniszterei pénteken megállapodtak a Galileo műholdas helymeghatározó rendszer fejlesztésének folytatásáról.

2007. december 3. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás