nyereség kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: nyereség

Közel 46 millió forint sorsáról dönthetnek a MagNet ügyfelei

A MagNet Bank tizedik alkalommal biztosít lehetőséget ügyfeleinek, hogy társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezésén – a Közösségi Adományozási Programon (KAP) – keresztül fontos ügyeket támogathassanak a bank profitjából. A MagNet Bank védjegyévé vált KAP programban 2019-ben összesen 45.926.080 forint keresi gazdáját. Az ügyfelek a bank felületein keresztül idén 56 projektre adhatják le voksaikat. A 2010-ben útjára indított kezdeményezés a MagNet Közösségi Bank működésének egyik alappillére, melynek során a Bank lemond éves nyereségének 10%-áról, hogy ügyfeleinek adja át a döntés jogát ennek felhasználásáról. 

2019. május 14. 19:06

55,7 millióról döntöttek a MagNet ügyfelei társadalmi szervezetek javára

A MagNet Bank nyolcadik alkalommal biztosított lehetőséget ügyfeleinek, hogy civileket támogató kezdeményezésén – a frissen lezárult Közösségi Adományozási Programon (KAP) – keresztül fontos ügyeket támogathassanak a bank profitjából. 

2017. július 8. 08:50

72 millió forint civilek javára

A MagNet Bank nyolcadik alkalommal biztosít lehetőséget ügyfeleinek, hogy civileket támogató kezdeményezésén – a KÖZÖSSÉGI ADOMÁNYOZÁSI PROGRAMON (KAP) – keresztül fontos ügyeket támogathassanak a bank profitjából. 

2017. május 17. 13:38

A mobil iparág nyereségének 92%-a az Apple számlájára érkezik

Az Apple nem a legnagyobb piaci részesedésű vállalat az okostelefongyártók között (ez a cím a Samsungot illeti meg), mégis az ebből származó bevételek nagy része az övé lett az első negyedévben.

2015. július 16. 11:30

John Chen szerint lehet még nyereséges a BlackBerry

A Business Insider a BlackBerry vezérigazgatóját faggatta egy interjúban, aki elmondta, hisz abban, hogy a vállalat újra nyereséges lehet.

2015. május 22. 18:02

Továbbra sem nyereséges a YouTube

Talán meglepetésként hat, hogy a világ legnépszerűbb videómegosztó portálja nem nyereséges, pedig valóban így van. Bár a YouTube már mint mint egymilliárd felhasználóval büszkélkedhet, mégis évek óta veszteségesen üzemel.

2015. február 28. 14:21

Nagyot kaszált az Intel

Nőtt az amerikai számítástechnikai csipeket gyártó nyeresége és bevétele 2014 negyedik negyedévében, az előbbi éves szinten 39 százalékkal, az utóbbi 6 százalékkal.

Kulcsszavak: Intel +céginfo nyereség
2015. január 18. 10:02

A Google és Microsoft sem teljesített túl fényesen a második negyedévben

A világ két legnagyobb technológiai vállalata, a Google és a Microsoft rosszabbul teljesített a második negyedévben, mint azt az elemzők várták. Az okokat a mobilszegmensben kell keresni.

Kulcsszavak: nyereség Microsoft Google
2013. július 19. 16:52

A Samsung lehúzza a rolót az asztali gépek piacán

Nem túl nyereséges a dél-koreai techóriás az asztali gépek piacán, ezért úgy döntöttek, nem fektetnek több energiát ezek gyártásába.

Kulcsszavak: Samsung PC piac nyereség
2013. június 25. 14:16

A One meghozza a sikert a HTC-nek

Bár az első negyedéves eredmények nem kecsegtettek sok jóval a HTC háza táján, a One népszerűségére alapozva sokan bíztak a felemelkedésben. Úgy tűnik, a készülék valóban meghozta a sikert a HTC-nek.

2013. május 8. 11:05

Jelentősen csökkent a HTC nyeresége

A HTC hivatalosan is ismertette első negyedéves pénzügyi eredményeit. Az évkezdés a tavalyihoz viszonyítva sokkal gyengébbnek bizonyult.

2013. május 6. 10:09

16%-os nyereségesnövekedés a Google-nál

Egy év alatt jelentős profitot termelt a Google. A tavalyi első negyedévhez képest 16%-os növekedést sikerült felmutatnia.

2013. április 29. 10:25

A HTC negatív rekordja

Az eddigi legkisebb profittal zárta az első negyedévet a HTC. Tavaly ilyenkor mérföldekkel jobban állt a vállalat szénája. 

Kulcsszavak: HTC HTC One nyereség
2013. április 8. 12:46

Negyedik negyedéves pénzügyi eredmények az Oracle-nél

Az Oracle Corporation bejelentette, hogy 2012-es pénzügyi évének negyedik negyedévében GAAP szerinti teljes árbevétele 1%-kal 10,9 milliárd dollárra növekedett, míg a nem GAAP szerinti teljes árbevétel 1%-kal 11 milliárd dollárra nőtt az előző év azonos időszakához képest.

2012. június 19. 10:56

Romló feltételek ellenére is bővült az Optisoft és nyeresége

A kedvezőtlen piaci környezet ellenére a tavalyinál kedvezőbb árbevételről és kielégítő eredményről számolt be az egészségügyi és más humáncélú informatikai rendszereket fejlesztő és üzemeltető Optisoft Számítástechnikai, Pénztárszolgáltató, Könyvelő és Oktató Nyrt.

Kulcsszavak: Optisoft nyereség
2012. június 2. 08:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás