nyomdagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: nyomdagép

A Xerox automatizálja a nyomdákat az új nyomdagép családjával

Hogyan lehet a nyomdák és a nyomdai szolgáltatók üzleti lehetőségeit bővíteni és a hatékonyságukat növelni? Magas fokú automatizáltság mellett jobb képminőséggel, nagyobb médiaméretekkel és fejlett inline munkabefejező funkciókkal. Ezek azok a tulajdonságok, amelyeket a Xerox új nyomdagépei a Xerox Versant 180, Versant 180 Performance Package és a Versant 3100 biztosítanak a felhasználóknak.

2017. április 20. 12:30

A hazai nyomdaiparnak muszáj fejlesztenie, ha profitot akar

Trendváltásban a nyomdavilág, és ez az átalakulás már idehaza is egyre erőteljesebb hatással van a szektor szereplőire. 

2017. március 16. 11:42

A tintasugaras nyomdagépek új korszakába lép a Xerox Magyarországon is

Az idei nyomdaipari szakkiállításon, a düsseldorfi drupán mutatta be először a Xerox legújabb ipari tintasugaras nyomdagépét, a Xerox Brenva HD-t, amely mostantól már Magyarországon is elérhető. A vállalatnak az inkjet technológia és a vágott lapos platform összekapcsolásával olyan berendezést sikerült megalkotnia, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára többek között a tranzakciós nyomatok, a direkt levelek és a könyvek költséghatékony előállítását. 

2016. szeptember 30. 11:20

Repülő nyomdagépek

Különleges körülmények közt ismerkedhettek meg az érdeklődők a legfejlettebb nyomdaipari berendezésekkel és megoldásokkal Szolnokon.  

2016. szeptember 20. 15:12

Az újítások iránt érdeklődők rohamozták meg a Xerox inkjet nyomdagépeit a 2016-os drupán

A Xerox beváltotta ígéretét, miszerint a nyomdai inkjet berendezéseket még hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé teszik a nyomdai szolgáltatók számára. 

2016. június 26. 08:23

Munkabefejező funkcióval növelik a Xerox Rialto 900 termelékenységét

Mostantól a nyomdai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások a Xerox Rialto 900 inkjet nyomdagépen könnyedén kinyomtathatják a vágott, lyukasztott, illetve a kötegelt munkákat köszönhetően a két új beágyazott munkabefejező opciónak.

2016. május 20. 11:08

Xerox iGen 5 : színesebb és jövedelmezőbb nyomtatás

Hogyan lehet az iparág egyik legtermelékenyebbnek számító, színes digitális gépcsaládját még jobbá tenni? Adjunk hozzá ötödik szín opciót, emeljük meg a nyomtatásra fordítható időt és ajánljunk több sebességfokozatot. A Xerox új digitális nyomdagépe, az iGen5 Press pedig pont ezeket tudja.

Kulcsszavak: nyomdagép Xerox
2015. július 31. 17:15

Metálszín mostantól a kis nyomdák kínálatában is

A metálfényű nyomatok, képek elkészítésére eddig csak a nagy példányszámos megrendelésekkel dolgozó ofszet nyomdák vállalkoztak, de mostantól a kisebb nyomdaipari vállalkozások, nyomtató szalonok számára is elérhetővé vált a metálnyomtatás

Kulcsszavak: nyomdagép Xerox
2015. május 9. 10:39

Magyarországon is elérhetőek a Xerox új, színes nyomdagépei

A vállalat a Xerox Versant 80 Press és a Xerox Colour 800i/1000i digitális berendezésekkel nagy teljesítményű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, egyszerűen használható és ofszet minőséget garantáló gépeket biztosít a kis- és közepes vállalkozásoknak.

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép
2015. április 16. 08:33

Xerox Versant 80 Press

Európában elsőként és a világon másodikként az idei budapesti PPDexpo-n mutatkozik be a Xerox legújabb színes nyomdagépe, a Xerox Versant 80 Press, amelyet a vállalat kifejezetten azoknak ajánl, akiknek gyorsan munkára fogható, a nyomatokat versenyképes áron előállító, nagy kapacitású és kisebb volumeneket is gond nélkül előállító gépre van szükségük.

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép nyomtató
2015. április 3. 15:36

Nyomtatóipari trend: nő az igény a specializált gépek iránt

Csaknem bármilyen nyomtatási környezetbe – többek között gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik az új Xerox Color C60/C70 nyomdagép. A felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat.

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép nyomtatás
2014. október 10. 09:33

Nyomdaipar: valódi előnyt ígér a Xerox Versant 2100

Az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagépet azzal a szándékkal fejlesztette a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán.

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép
2014. május 13. 15:41

Nő a kereslet a szélesformátumú nyomatok iránt

A Xerox bevezette a már Magyarországon is elérhető IJP2000-et, amely jelenleg egyike a leggyorsabban dolgozó berendezéseknek a nyomdai szektorban. Ezt az az igény hívta életre, hogy folyamatosan nő a szélesformátumú nyomatok iránti kereslet világszinten, és ez a magyar piacon is jellemző tendencia. Ezt a Info Trends tanulmánya is igazolja.

 

Kulcsszavak: nyomdagép Xerox megoldás
2013. november 19. 14:21

Bővült az OKI nyomtatópalettája – egy színnel több

Tegnap az OKI bemutatta legújabb öt színes digitális LED nyomtatóját, mely nem csupán a CMYK színeket használja, hanem fehér vagy átlátszó réteg nyomtatására is képes. Emellett új, négyszínes modellekkel is megismerkedhettünk.

2013. november 15. 12:14

Két új digitális nyomdagépet mutatott be a Xerox

Két új digitális nyomdagépet dobott piacra a Xerox. A Color J75 és a C75 berendezések célja, hogy a nyomdai szolgáltatók sokszorosan növelheséék a jövedelmezőségüket a színes brosúrák, fotókönyvek, katalógusok és más kiadványok gyártása során.

2013. november 8. 16:43

Önmagát beállító Xerox nyomdagép

Intelligens nyomdagépet készített a Xerox, amely önmaga képes a megfelelő beállítások elvégzésére . Az automatizálást iGen 150 nyomdagép nagy előnye, hogy több munka végezhető el, mint eddig bármikor.

 

2013. október 9. 10:43

Hűtőmágnes a Xerox nyomdagépével

Sokoldalú a Xerox új kiadványszerkesztő nyomdagépe, ugyanis a kezelt médiumok széles körének köszönhetően többek között hűtőmágnest is gyárthatunk vele.

2013. október 4. 10:18

A siker kulcsa a nyomdaiparban

Már az InfoTrends legutóbbi kutatása isrámutatott, hogy a nyomdai szolgáltatók hatvan százaléka kulcsfontosságú prioritásként kezeli az automatizálást, a Xerox a PRINT 13-on felállított, Workflow Central fantázianevű standján teljes körű betekintést adott a látogatóknak az automatizálásban rejlő lehetőségekbe.

 

2013. szeptember 23. 13:02

Ricoh Pro 8100S termékcsalád: A monokróm piacon erősít a Ricoh

A Ricoh piacra dobott egy fekete-fehér digitális nyomdagép sorozatot nyomdai portfóliójának bővítéseként. A Ricoh Pro 8100S, Pro 8110S és a Pro 8120S monokróm rendszerek kihasználják a Ricoh díjnyertes nyomtatási technológiáit, melyek ideálisak a nyomdaüzemekben történő bérnyomtatások, a digitális nyomtatók és az adatközpontok számára. Ezek az új nyomdagépek a termelékenység és teljesítmény fokozására fókuszálnak a fekete-fehér nyomtatói piacon.

2013. augusztus 17. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

Bár nem nyilatkoztak arról, hogy mi volt az ár, tegnap bejelentették, hogy egyesül két fotómegosztó szolgáltató: a SmugMug megvásárolja a Flickr-t a Verizon digitális média leányvállalatától. 
 

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről, így biztosítva mintegy 500 millió európai ember korlátlan elérését. A Vodafone célja, hogy a magyar piacon úttörő ajánlattal hozzájáruljon a távolságok leküzdéséhez és a személyes kapcsolatok erősítéséhez Európában. 

2018. április 11. 15:03
cloudappsportal.com